Sorun kaynananız değil sorun kocanız. Söylemesin tutsun çenesini eşinizMerhaba hanımlar. Kaynanam bizim evdeki her şeyi sorar eşime. Aldığımız çaydan bile haberi var. Gizli bir şey asla kalmaz, kalamaz. Artık bıktım bu huyundan. Eşim de hatalı her şeyi anlatır. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir de geçen kaynanam diyor ki: “Kaç yaşına geldim hala her şeyimi sorar kaynamam. Ona ne ? Ben hiç karışmam.” Şok oldum. Her şeyin içinde hala karışmıyorum diyor. Sizce ne yapmalıyım. Ayrı şehirlerde oturuyoruz. Eşim de ben de memuruz.
Kaç kez kavga ettim yine aynı. Anlatmıyorum diyor ama yalan.Eşinize her şeyi annene anlatma diyerek işe başlasanız?
Yoksa bu cümleyi bile kuramayacak kadar çekiniyor musunuz?
Eğer öyleyse işiniz çok zor. Ki sizin sorununuz kayınvalideniz değil, kocanız. Kocanız anlatmasa o da soramaz zaten.
Kayınvalide tarafından çözmeyi düşünüyorsunuz o zaman, baktınız koca laf anlamıyor.Kaç kez kavga ettim yine aynı. Anlatmıyorum diyor ama yalan.
Sorun kaynanan değil,.!!! EşinizMerhaba hanımlar. Kaynanam bizim evdeki her şeyi sorar eşime. Aldığımız çaydan bile haberi var. Gizli bir şey asla kalmaz, kalamaz. Artık bıktım bu huyundan. Eşim de hatalı her şeyi anlatır. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir de geçen kaynanam diyor ki: “Kaç yaşına geldim hala her şeyimi sorar kaynamam. Ona ne ? Ben hiç karışmam.” Şok oldum. Her şeyin içinde hala karışmıyorum diyor. Sizce ne yapmalıyım. Ayrı şehirlerde oturuyoruz. Eşim de ben de memuruz.
Hahahahah ay alemsin ya çok güldümAnlatınca ne oluyor acaba merak ediyorum
Sen de bir oturuken prezervatifte alıyoruz anne diye söyle hxjsjjdj
Kocanın yanında. Ah suratlarını hayal ettim de
Edepsizlik uzmanlığımHahahahah ay alemsin ya çok güldüm
Hakediyorlar ama. Geçen işten geldik eve 5 dakka sonra kaynanam geldi çıplağız üst değiştiriyoruz haliyle. Diyorki sert sert “ tam gidiyordum he açmadınız” :) çıplağız diceksinde kalıcak öyleEdepsizlik uzmanlığım
Merhaba hanımlar. Kaynanam bizim evdeki her şeyi sorar eşime. Aldığımız çaydan bile haberi var. Gizli bir şey asla kalmaz, kalamaz. Artık bıktım bu huyundan. Eşim de hatalı her şeyi anlatır. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir de geçen kaynanam diyor ki: “Kaç yaşına geldim hala her şeyimi sorar kaynamam. Ona ne ? Ben hiç karışmam.” Şok oldum. Her şeyin içinde hala karışmıyorum diyor. Sizce ne yapmalıyım. Ayrı şehirlerde oturuyoruz. Eşim de ben de memuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?