- 27 Nisan 2012
- 15.797
- 19.017
- 498
Desene? Halvet vaktiii hahaHakediyorlar ama. Geçen işten geldik eve 5 dakka sonra kaynanam geldi çıplağız üst değiştiriyoruz haliyle. Diyorki sert sert “ tam gidiyordum he açmadınız” :) çıplağız diceksinde kalıcak öyle
Ayni sehirdeyken bende ayni şeyi yaşardım eve yeni bsy aldigimizda kocam soylerdi kaynanamda ne gerek vardi yada kac paraya aldin yada hangi parayla aldin derdi ah saf kafam şok geciririmde cevap veremezdim.smdi sehir disindayz neyseki gelmiyoda karismiyodaMerhaba hanımlar. Kaynanam bizim evdeki her şeyi sorar eşime. Aldığımız çaydan bile haberi var. Gizli bir şey asla kalmaz, kalamaz. Artık bıktım bu huyundan. Eşim de hatalı her şeyi anlatır. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir de geçen kaynanam diyor ki: “Kaç yaşına geldim hala her şeyimi sorar kaynamam. Ona ne ? Ben hiç karışmam.” Şok oldum. Her şeyin içinde hala karışmıyorum diyor. Sizce ne yapmalıyım. Ayrı şehirlerde oturuyoruz. Eşim de ben de memuruz.
Eşi büyüten o anne olduğu için annesinin yanlış davranışlarının etkisinden çıkması, karşı, koyması vs her ne denirse buna kısaca bir zincirle bağlı, gibi ve o, zinciri kırması kolay olmuyordur. Siz dışardan bakan bir göz olarak daha objektif bakabilirsiniz ancak eşinizin yanlışı farketmesi daha zordur. Siz tabi ki çok çok haklısınız orası net. Demek istediğim zamanla sabırla düzelecek bir şey. annesini eleştirseniz psikolojik olarak savunmaya geçer. Sabırla zamanla anlatarak veya başka bir taktik olabilir (çünkü eşinizde anneisni de en iyi tanıyan sizsiniz) yanlış olanı görmesini sağlayabilmenizi öneririm. Kayınvalidenin kendi kayınvalidesi ile ilgili olarak sözlerine karşılık şakayla karışık espiri bir şekilde sen de böyle yapıyorsun demek acaba ters tepermiydi bilmitoeım ama denenebilir. Kendinizi, üzmeyin çübkü üzdükçe kitlenirsiniz sorun da büyür gibi gelir bamaMerhaba hanımlar. Kaynanam bizim evdeki her şeyi sorar eşime. Aldığımız çaydan bile haberi var. Gizli bir şey asla kalmaz, kalamaz. Artık bıktım bu huyundan. Eşim de hatalı her şeyi anlatır. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir de geçen kaynanam diyor ki: “Kaç yaşına geldim hala her şeyimi sorar kaynamam. Ona ne ? Ben hiç karışmam.” Şok oldum. Her şeyin içinde hala karışmıyorum diyor. Sizce ne yapmalıyım. Ayrı şehirlerde oturuyoruz. Eşim de ben de memuruz.
Burada sorun olan çenesini tutamayan eşiniz..Merhaba hanımlar. Kaynanam bizim evdeki her şeyi sorar eşime. Aldığımız çaydan bile haberi var. Gizli bir şey asla kalmaz, kalamaz. Artık bıktım bu huyundan. Eşim de hatalı her şeyi anlatır. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir de geçen kaynanam diyor ki: “Kaç yaşına geldim hala her şeyimi sorar kaynamam. Ona ne ? Ben hiç karışmam.” Şok oldum. Her şeyin içinde hala karışmıyorum diyor. Sizce ne yapmalıyım. Ayrı şehirlerde oturuyoruz. Eşim de ben de memuruz.
Direk soyleseydin ya o zaman konu ayagina gelmis isteMerhaba hanımlar. Kaynanam bizim evdeki her şeyi sorar eşime. Aldığımız çaydan bile haberi var. Gizli bir şey asla kalmaz, kalamaz. Artık bıktım bu huyundan. Eşim de hatalı her şeyi anlatır. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir de geçen kaynanam diyor ki: “Kaç yaşına geldim hala her şeyimi sorar kaynamam. Ona ne ? Ben hiç karışmam.” Şok oldum. Her şeyin içinde hala karışmıyorum diyor. Sizce ne yapmalıyım. Ayrı şehirlerde oturuyoruz. Eşim de ben de memuruz.
Hadi soran meraklı kaynanadan öyle görmüş de anlatana ne demeli. Kaynanaya bişey yapamazsınız eşinize diyeceksiniz her şeyi anlatma diyeMerhaba hanımlar. Kaynanam bizim evdeki her şeyi sorar eşime. Aldığımız çaydan bile haberi var. Gizli bir şey asla kalmaz, kalamaz. Artık bıktım bu huyundan. Eşim de hatalı her şeyi anlatır. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir de geçen kaynanam diyor ki: “Kaç yaşına geldim hala her şeyimi sorar kaynamam. Ona ne ? Ben hiç karışmam.” Şok oldum. Her şeyin içinde hala karışmıyorum diyor. Sizce ne yapmalıyım. Ayrı şehirlerde oturuyoruz. Eşim de ben de memuruz.
tövbe est.. bunun çözümü eşiniz tabii ki şakavari rahatsızlığı derse kv hemen anlar durumu.Merhaba hanımlar. Kaynanam bizim evdeki her şeyi sorar eşime. Aldığımız çaydan bile haberi var. Gizli bir şey asla kalmaz, kalamaz. Artık bıktım bu huyundan. Eşim de hatalı her şeyi anlatır. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir de geçen kaynanam diyor ki: “Kaç yaşına geldim hala her şeyimi sorar kaynamam. Ona ne ? Ben hiç karışmam.” Şok oldum. Her şeyin içinde hala karışmıyorum diyor. Sizce ne yapmalıyım. Ayrı şehirlerde oturuyoruz. Eşim de ben de memuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?