- 5 Ekim 2020
- 14.587
- 39.865
- 548
- 36
Ayranı yok içmeye atla gider mıçmayaDevlet güzel yapmiyomus diyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayranı yok içmeye atla gider mıçmayaDevlet güzel yapmiyomus diyo![]()
Yaa diyorum ya oğlan cocuklarini darphane gibi görüyorlar,kizim olacagini söyledigmde burun kivirdilarKonu başlığı çok ilgi çekici
İçerik dehşet. 80 bine herkes diş yaptırmak zorunda değilki.
Durumun yoksa daha uyguna da yaptırabiliyorsun yada devlette aşırı cüzi bir ücrete yaptırırsın.
Bide benim oğlanlar versin zihniyeti çok garip ya. Evlenmiş barklanmış aile olmuşlar. Dan dun para iste bide diş yaptırmak İçin.
Allah esirgesin çok elzem durumlar olur, hastalık ölüm kalım vs. O zaman bence oğulları o demeden bile verir.
Çok enteresan. Allah yardımcınız olsun diyeyim dicek bişey bulamadım![]()
Ay bide kp varmış. Ben kesin o yok diye böyle konuşuyor demiştim. Ay bide kp olmasa neler diyecekYa mal varlıkları cok tarlaları,3 katli evi arabasi,inekleri var bide kp emekli.
Ama bu aileye geldgmden beri hepsi oglanlari darphane gibi görüyorlar bende anlamadim eşim destek oluyo bazen ramazan aylarinda falan 3 5 biseyler ama oda artık göndermiyor.
Ki eşimde para var gecen altin falan aldi nakitim az kaldi çocuğuma yatarim yaptım onu dedi banka hesabi acmis bebege her ay belli bi miktar oraya atiyo gelecegi icin.
Ayyyy ne yiyici gözü aç insanlarmış yahu bunlar.Hic bir şekilde olmadılar,üstüne eşim araba alacam dediğinde kayinbabam benim arabami değiş sonra kendine alirsin dedi.![]()
Niye burun kıvırdığı belli. Senin darphanen olmayacak diye üzülmüş zaarYaa diyorum ya oğlan cocuklarini darphane gibi görüyorlar,kizim olacagini söyledigmde burun kivirdilarAllahtan eşim onlara asla çekmemiş.
Maddi yönden darphanem olmicak ama manevi yönden olacak,kiz çocuğu insanjn ruhunu doyuruyor.Niye burun kıvırdığı belli. Senin darphanen olmayacak diye üzülmüş zaar
Valla o parayi bana versin kendi dişlerimi söker veririm onaBu arada miktar bu kadar tuttuğuna göre kaynananız implanttan yeni bir ağız yaptırıyor sanırım.![]()
Anaaaa zoru da var!Herkese merhabalar kızlar,konu açıp açmama konusunda kararsız kaldim ve en son açmaya karar verdim.Neyse başlıktan anladığınız gibi konu kv dişleri.Kv dün beni aradi pazartesi dişlerimi yapacam diye,tamam dedim anne yap dişlerini diş önemli dedim.
Neyse 80 bin TL tutuyor dedi 40 bin TL senjn kocan göndersin bana,40 bin TL de diğer oğlan göndersin dedi,şok oldum 10 deil 20 deil 30 deil 40 40.Anne dedim oğlunu ara kendin söyle bütçesi yetiyorsa sana yardim etsin ama sanmıyorum bizde bebek bekliyoruz tüp bebek falan yaptık vs.dedim.
Yok dedi sen söyle,neyse aksam eşim geldi anlattım,ben gönderemem ki,ben o kadar tedavi gördüm sıkıntı çektim onlar birgün bana destek oldumu dedi,bende sen bilirsin ben karışmıyorum dedim annendir kendin çalışıp kazanıyorsun dedim.
Neyse kaynanam bugün aramış beni,valla ben yarin gidiyorum mecbur yapacam dişlerimi parayi söyle göndersin dedi.
Anne dedim kendin ara söyle adam yok diyo nerden getirelim sana 40 bin TL dedim.
Trip atıp küstü eltim mesaj atti yarin gidecek valla kafaya koymuş diyo.
Kiz ne yapim ben şimdi,oğlunu da aramiyo ha bire benim arayip para istiyo sanki ben çalışıyorum ya,hamilelik hormonları zaten tavan bende bide bunlar çıktı.![]()
KesinlikleMaddi yönden darphanem olmicak ama manevi yönden olacak,kiz çocuğu insanjn ruhunu doyuruyor.
Evli bekar farketmez ihtiyaç olduğun da aile arasında paranın lafı olmaz bence.
Evlat anne baba kardeş bekar/evli ayrılmaz bir aile.
Ama bunu bilerek kullanan insanlar var.
Konu sahibinin kayınvalidesinin maddi durumunu bilmiyorum ama takıldığım nokta bunu gelini değil oğluyla halletmesi gerekir.
Sizlere de çok geçmiş olsun![]()
Her şey o kadar arttı ki, yeni kaynana bile zor artıkO paraya yeni kaynana alırsınız be.
Hassasiyetinizin tüm ailelerde olması dileğiyleTeşekkür ederim
Benim takıldığım ne biliyormusun canım, öyle anne babalar var ki durumları iyi olduğu halde çocuklarını sömürmeye çalışıyor. Yaşadım biliyorum.
İnan durumum iyi olmasa ( büyük sözüme tövbe) yinede oğlumdan istemezdim.
Özellikle konu sahibinin ihtiyacı varken kv.nin emrivaki yapması hoş olmamış, ki durumuda iyiymiş.
Eskisini eskicilere versek üstüne kp de versek yerine kap kacak verselerO paraya yeni kaynana alırsınız be.
Kınadıklarımız kadar olmayalım daEskisini eskicilere versek üstüne kp de versek yerine kap kacak verseler
Şaka şaka şimdi kayın aile aşıkları çıkıp sana yapsalar hoşuma gider mi der. Benim de ismim kayın olacağı için pamuk kayınvalide olsam cam pabuç da giysem nasılsa sevilmeyeceğimgelenek böyle yani.
Yeni evlilere kaynanalarda vergi indirimi var.Her şey o kadar arttı ki, yeni kaynana bile zor artık![]()
Durumlarda gormustum ne mutlu sana saglikla kullan ama ben cok korkarim kotu duyumlarda alinca ama tabi herkeste ayni sey olmazCok şasırdım 3 ay oldu vidası takilalı dişide yeni takıldı aynı kendi dişim gibi bugün esime onu diyordum ben bunu unuttum nasıl birseymiş ya diye bişuna 6 bin vermedim :) ilk vida takıldığında da hiç birsey anlamadım ağrı sızı şişme falan