- Konu Sahibi Kirmizikart
-
Bende bu tür konuları kız arkadaşlarımla bile konuşmam öyle buyutulmedik biz TV de öpüşme sahnesi çıkınca bile kapatirdik ama kaynanam çok rahat o konuda kızlarinin cocuklarini biri erkek biri kız 10 ve 7 yaşlarındaki kuzenler ikisini bir banyoya sokuyordu çıplak şekilde
Kaynatam var evet artık bilemiyorum cinsel hayatlarınıkayınpederiniz var mı bilmiyorum ama kayınvalidenin de şey yapmak canı istiyor bence.ilk aklıma gelen bu oldu.bu yüzden sizin cinsel hayatınızı da merak ediyor kendi yapamıyor size yaptıracak.bizim komşu var en az 60 yaşında karı koca. biz her gece banyo yaparız demiş mahalledeki 35 40 yaşlarındaki evli hanımlara. benzer lafları da var. aslında sen de kayınvalidene sen kendi işine bak mesajı verebilirsin ama nasıl yaparsın bilemem.ben de çok kızarım, böyle konuları merak eden kurcalayan insanlara. edep ya hu!
bu rahatlik değil sapıklık
anneleri babaları nasıl izin veriyor
şaşırmış siniz ailecek
7 yaşa yorum yapamıyorum, bilmiyorum çünkü.
Ama 10 yaşında çocuğu anne baba bile yıkamasın, kendisi yıkansın diyorlar, mahremiyet açısından.
Bence de çok garip. Kuzen olmaları önemli değil, kardeş olsalar da aynı.
Yok canım taciz etmiyordur o kadar da değil terbiye edep anlayışı yok işte umursamiyor öyle şeylerizaten kadının konuşmalarından aklını neyle bozduğu belli
belki de taciz ediyor çocukları
çocuklarda nasıl olsa nene diye konduramiyor belki
çocuklarının aman annem yarım akıllı tavrı çok kötü
bu kadar umursamazlik olmaz
Yok canım taciz etmiyordur o kadar da değil terbiye edep anlayışı yok işte umursamiyor öyle şeyleri
Yok canım taciz etmiyordur o kadar da değil terbiye edep anlayışı yok işte umursamiyor öyle şeyleri
Mrb. Arkadaşlar 7 yıllık evliyim bir cocugum var eşimin annesine bı turlu isinamadim çok tuhaf bir kadın ortalık yerde eşimle yatak odası iliskimizden falan bahsediyor mesela ben eşim için sürekli uyuyor çocukla hep ben ilgileniyorum diyorum o oylemi demek uyuyor bak karın rahatsız kalksın da bana bişey yapsın diyor böyle şok geçiriyorum yani bir kaç gün onlarda kaldık mesela gelmiş bana neden hiç banyo yapmiyorsunuz sen kocanın yatağına girmiyormusun falan diyor aklıma gelmeyen bı çok şey var böyle konuştuğu ben saygımdan ya duymamazlıktan geliyorum yada çıkıyorum odadan ama çok sinirlerim bozuluyor ne yapmam gerekiyor bı akıl verin bir kaç defa uyardım ama laftan anlamıyor
Bende bu tür konuları kız arkadaşlarımla bile konuşmam öyle buyutulmedik biz TV de öpüşme sahnesi çıkınca bile kapatirdik ama kaynanam çok rahat o konuda kızlarinin cocuklarini biri erkek biri kız 10 ve 7 yaşlarındaki kuzenler ikisini bir banyoya sokuyordu çıplak şekilde
Mrb. Arkadaşlar 7 yıllık evliyim bir cocugum var eşimin annesine bı turlu isinamadim çok tuhaf bir kadın ortalık yerde eşimle yatak odası iliskimizden falan bahsediyor mesela ben eşim için sürekli uyuyor çocukla hep ben ilgileniyorum diyorum o oylemi demek uyuyor bak karın rahatsız kalksın da bana bişey yapsın diyor böyle şok geçiriyorum yani bir kaç gün onlarda kaldık mesela gelmiş bana neden hiç banyo yapmiyorsunuz sen kocanın yatağına girmiyormusun falan diyor aklıma gelmeyen bı çok şey var böyle konuştuğu ben saygımdan ya duymamazlıktan geliyorum yada çıkıyorum odadan ama çok sinirlerim bozuluyor ne yapmam gerekiyor bı akıl verin bir kaç defa uyardım ama laftan anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?