Kaynanamın edepsizligi...

kayınpederiniz var mı bilmiyorum ama kayınvalidenin de şey yapmak canı istiyor bence.ilk aklıma gelen bu oldu.bu yüzden sizin cinsel hayatınızı da merak ediyor kendi yapamıyor size yaptıracak.bizim komşu var en az 60 yaşında karı koca. biz her gece banyo yaparız demiş mahalledeki 35 40 yaşlarındaki evli hanımlara. benzer lafları da var. aslında sen de kayınvalidene sen kendi işine bak mesajı verebilirsin ama nasıl yaparsın bilemem.ben de çok kızarım, böyle konuları merak eden kurcalayan insanlara. edep ya hu!

bu rahatlik değil sapıklık
anneleri babaları nasıl izin veriyor
şaşırmış siniz ailecek

Kaynatam var evet artık bilemiyorum cinsel hayatlarını

bu rahatlik değil sapıklık
anneleri babaları nasıl izin veriyor
şaşırmış siniz ailecek

7 yaşa yorum yapamıyorum, bilmiyorum çünkü.
Ama 10 yaşında çocuğu anne baba bile yıkamasın, kendisi yıkansın diyorlar, mahremiyet açısından.
Bence de çok garip. Kuzen olmaları önemli değil, kardeş olsalar da aynı.

zaten kadının konuşmalarından aklını neyle bozduğu belli
belki de taciz ediyor çocukları
çocuklarda nasıl olsa nene diye konduramiyor belki
çocuklarının aman annem yarım akıllı tavrı çok kötü
bu kadar umursamazlik olmaz

Yok canım taciz etmiyordur o kadar da değil terbiye edep anlayışı yok işte umursamiyor öyle şeyleri

Yok canım taciz etmiyordur o kadar da değil terbiye edep anlayışı yok işte umursamiyor öyle şeyleri

işte benim bahsettigim rahatlik tam da bu
benim için bu kadın çocuklara zararlı yanlarına yaklaşmaması lazım
hatta bir doktora gitmesi lazım
çünkü bu tarz davranışlar bazı nörolojik psikolojik rahatsızlığın belirtisi olabilir

Kaynanan azmis bence. Esi yok mu? Varsa, git esine musallat ol desene

Yuhhh diyorum
Napacakmış senin özelini acaba
Insan cocugunun gelininin mahremini merak edermi ya

Canım öyle kaynana iki türlü cevaptan anlar.
1- Evet, yatağına giriyorum deli gibi sevişiyoruz.
2- Ben size eşinizle özel hayatınızı sormuyorsam, ortalık yerde sizi rezil etmiyorsam sizde beni etmeyin. Bir daha böyle sorular sormayın.

Son çare, uyarıyı eşiniz yapar.

Senin kv problemli cidden

Sapık mı ne öyle soru mu olur eşinize anlatmayın annesini savunur yansıtmayın evliliğinize gerekirse laf sokun demek ki sen eşinin yatağına girmiyosun de sinirlenip gidersen iyice üstüne gelir

Utanmayin ayni arsizlikla cevap verin kudursun dursun aa her gun banyo yapiyoruz sinüzit olacam de

Ahhhh bu kaynanalar oğullarının gönülleri şen olsun diye ellerinden geleni yapmak isterlerken bizlere zehir ediyorlar malesef canım sizde bişey yapmasaniz bile girin yapmış gibi duş alın kadınlar haz mi duyuyorlar ne yapıyorlar ama çoğu öyle canım boşver anne oğlun gönlünü ne zaman hoş edeceğimi ben bilirim de geç zamanin da kocasıyla yapamadığını isssteee

Neden susuyosun cevabını ver susarsan daha çok çekersin biran önce ağırlığını koy sanada yazık bunları yaşamak zorunda değilsin

Annecim sen kayinvaliden sizde yattigi donemlerde demekki hic cekinmeden babamla o geceyi degerlendiriyordunuz. Ben senin gibi degilim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…