- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.176
- 798
- Konu Sahibi Kirmizikart
-
Ne terbiyesiz kadınmış. Niye gözlerine soka soka yaşamak zorunda mısınız? İki üç gün yatmayınca kimse ölmez deseydin.. Eskilere bu durumlar çok normal geliyor sanırım, eskiden aynı evde yaşanınca kv Kp pek umursanmadan gece su ısıtılıp banyo filan yapılırmış. Doğal karşılanıyormuş. Ama bana göre ayıp, şahsen ben anlaşılsın istemem.
Tövbe Estağfurullah şaşdım kaldımMrb. Arkadaşlar 7 yıllık evliyim bir cocugum var eşimin annesine bı turlu isinamadim çok tuhaf bir kadın ortalık yerde eşimle yatak odası iliskimizden falan bahsediyor mesela ben eşim için sürekli uyuyor çocukla hep ben ilgileniyorum diyorum o oylemi demek uyuyor bak karın rahatsız kalksın da bana bişey yapsın diyor böyle şok geçiriyorum yani bir kaç gün onlarda kaldık mesela gelmiş bana neden hiç banyo yapmiyorsunuz sen kocanın yatağına girmiyormusun falan diyor aklıma gelmeyen bı çok şey var böyle konuştuğu ben saygımdan ya duymamazlıktan geliyorum yada çıkıyorum odadan ama çok sinirlerim bozuluyor ne yapmam gerekiyor bı akıl verin bir kaç defa uyardım ama laftan anlamıyor
bu rahatlik değil sapıklık
anneleri babaları nasıl izin veriyor
şaşırmış siniz ailecek
Kaynana işte neresinden tutsan elinde kalıyor simdi benimki melek falan diyormussunuz bideMillette ne biçim kaynanalar var öyle yakonu sahibi ilk duyduğunda vermen gereken tepkiyi ver artık, ne diyosun anne ağzından çıkanı kulağın duysun, kendine gel! deyiver bir zahmet...
yaşına 60 demiştiniz. sırf bir atasözü için on yaş atlatılmazGelinlerinin yanında kaynatamin üzerine atlıyor yani yaş yetmiş ama iş bitmemiş
Bende bu tür konuları kız arkadaşlarımla bile konuşmam öyle buyutulmedik biz TV de öpüşme sahnesi çıkınca bile kapatirdik ama kaynanam çok rahat o konuda kızlarinin cocuklarini biri erkek biri kız 10 ve 7 yaşlarındaki kuzenler ikisini bir banyoya sokuyordu çıplak şekilde
Böyle büyümüş yetişmiş desem kızlarıyla boyle konuştuğuna hiç şahit olmadım cocuklarida çok terbiyeli insanlar bir kaynanam bide iki oğlu var onlarda çok sinirimi bozuyor benim yanımda giyinip soyunuyorlar bı anda oturma odasında yani Allah'tan eşim öyle değil
Öyle yapıyorum der kidiyorum ya kadında utanma yok oğlu okulda kavga ettiğinde arkadaşlarına aç şeyini göster diyor oğluna bi kıyafet giyer meme uçları ortada öyle gezer beni alan almış diyor birde 60 yaşında ama 45 anca gösteriyor bide ben tesettürlü bı bayanim pantolon tunik giyerdim kıyameti koparirdi bu ne hal kızım etek giysene bize yakışmaz böyle haller falan
Ayni benim kaynanam ulu orta herkese karşı boyle bel alti espiriler evlerimiz dip dibe kulak dayayıp duvar dinlemeler birgun kendi gibi olan yigeniyle kaynimin yaninda şey muhabbeti yapıyorlar beni araya katip bir kac kere uyardim baktim hala ayni tabureyi kafasina yiyecekti ki sustu sonra ayar oluyorum edepsiz kadinlaraMrb. Arkadaşlar 7 yıllık evliyim bir cocugum var eşimin annesine bı turlu isinamadim çok tuhaf bir kadın ortalık yerde eşimle yatak odası iliskimizden falan bahsediyor mesela ben eşim için sürekli uyuyor çocukla hep ben ilgileniyorum diyorum o oylemi demek uyuyor bak karın rahatsız kalksın da bana bişey yapsın diyor böyle şok geçiriyorum yani bir kaç gün onlarda kaldık mesela gelmiş bana neden hiç banyo yapmiyorsunuz sen kocanın yatağına girmiyormusun falan diyor aklıma gelmeyen bı çok şey var böyle konuştuğu ben saygımdan ya duymamazlıktan geliyorum yada çıkıyorum odadan ama çok sinirlerim bozuluyor ne yapmam gerekiyor bı akıl verin bir kaç defa uyardım ama laftan anlamıyor
Eşine öyle yaparım de ama kvye arada laf sok bence tepene çıkarSağolsun eşim annesinin ne halt olduğunu biliyor hiç savunmadi onu bana dediği tek şey boşver hayatım duymamazlıktan gel oda öyle biri napalim falan diyor
Yuh yani. Kadın doyuma ulasamamıs ki. Ay cok rahatsız olurum gitmek istemezdim bi dahaGelinlerinin yanında kaynatamin üzerine atlıyor yani yaş yetmiş ama iş bitmemiş
Kızgınlığını (azgınlığını) giderir anlamında. Bi bakıma soğutma rahatlamaBuz muhabbeti nedir espiri mi başka bir anlamı mı var acep anlamadı ben
çok şükür bir sorunumuz yok, ama ben de laf arasında eşim çok erken yatıyor akşam 10.5 dedi mi gözleri kapanıyor sana çekmiş anne , ben babam gibi gece kuşuyum dedim. "ne yapsın çocuk, her sabah işe gidiyor yoruluyor" demiştiKaynana işte neresinden tutsan elinde kalıyor simdi benimki melek falan diyormussunuz bide
saygılı davranmayı bırak sen cevap vermedikce kadın daha neler diyecek. tövbe ya de ne biçim laf o konusmak istemiyorum tarzı seyler söyleMrb. Arkadaşlar 7 yıllık evliyim bir cocugum var eşimin annesine bı turlu isinamadim çok tuhaf bir kadın ortalık yerde eşimle yatak odası iliskimizden falan bahsediyor mesela ben eşim için sürekli uyuyor çocukla hep ben ilgileniyorum diyorum o oylemi demek uyuyor bak karın rahatsız kalksın da bana bişey yapsın diyor böyle şok geçiriyorum yani bir kaç gün onlarda kaldık mesela gelmiş bana neden hiç banyo yapmiyorsunuz sen kocanın yatağına girmiyormusun falan diyor aklıma gelmeyen bı çok şey var böyle konuştuğu ben saygımdan ya duymamazlıktan geliyorum yada çıkıyorum odadan ama çok sinirlerim bozuluyor ne yapmam gerekiyor bı akıl verin bir kaç defa uyardım ama laftan anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?