Kaynanamın edepsizligi...

Eskileri bilmiyorum da.
Gece yatıya kalacak kadar samimi olduğum bir evde duşumu da alırım, hani bir şey oldu gece diye değil, rahat ve temiz olmak için. Aboooo arkamdan her gün her gün de yapılmaz ki falan mı diyorlar acaba , neyse şanımız yürüsün

Tövbe Estağfurullah şaşdım kaldım

Millette ne biçim kaynanalar var öyle ya konu sahibi ilk duyduğunda vermen gereken tepkiyi ver artık, ne diyosun anne ağzından çıkanı kulağın duysun, kendine gel! deyiver bir zahmet...

Gelinlerinin yanında kaynatamin üzerine atlıyor yani yaş yetmiş ama iş bitmemiş
yaşına 60 demiştiniz. sırf bir atasözü için on yaş atlatılmaz

bence sen gerçek değilsin
uydurmasyon bütün bunlar
ya da öyle olmalı

Siz cevap verip mesafe koymaszaniz hep böyle sürer yeni evliyken kayinvalidemgilde kalırdık arada gece muhakkak odamıza girerdi her kaldığımızda ama eşime söyledim anne ni uyar diye uyaramam dedi bigun yine gece sesi geliyor gircek içeri esimde uyuyordu ben eşimin üstüne abandim:)içeri girmesiyle çıkması bir oldu kv nin bidahada girmedi sizde okkalı bi laf sokunki bidaha sormaya cesaret edemesin

Var boyle insanlar... Yasini basini almis insanlarin boyle yakisiksiz konusmalari ne kotu. Konu sahibi kv nereli? Boyle durumlarda genetik faktorler, etnik kokenler de onemli rol oynayabiliyor..

Ayni benim kaynanam ulu orta herkese karşı boyle bel alti espiriler evlerimiz dip dibe kulak dayayıp duvar dinlemeler birgun kendi gibi olan yigeniyle kaynimin yaninda şey muhabbeti yapıyorlar beni araya katip bir kac kere uyardim baktim hala ayni tabureyi kafasina yiyecekti ki sustu sonra ayar oluyorum edepsiz kadinlara

ciddi ve sert şekilde cevabını ver herkes haddini bilsin ne çirkin bi konuşma dur diyeceksin ki sürekli tekrar etmesin

Var maalesef böyle edepsizler sizde onların özelini ortalığa dökün sorun belki o zaman utanır utanmaz insan !

Sert bir dille uyarmalısınız. Kayınvalidemde böyleydi ilk evlendiğimiz zamanlarda meraktan mıdır nedir anlamadım ama konuyu sürekli cinselliğe yatak odasına getiriyordu. İlk başlarda duymamazlıktan geldim hiç cevap vermedim en sonunda "anne bu muhabbetlerden hiç hoşlanmıyorum kimsenin yatak odasını merak etmiyorum kimseyle de yatak odam hakkında konuşmak istemiyorum çünkü bu durum herkesin (tabii bizim de) özelimiz benim yanımda bu tür muhabbetler yapmazsan sevinirim" dedim artık hiç yapmıyor.

Kaynana işte neresinden tutsan elinde kalıyor simdi benimki melek falan diyormussunuz bide
çok şükür bir sorunumuz yok, ama ben de laf arasında eşim çok erken yatıyor akşam 10.5 dedi mi gözleri kapanıyor sana çekmiş anne , ben babam gibi gece kuşuyum dedim. "ne yapsın çocuk, her sabah işe gidiyor yoruluyor" demişti sanki her sabah işe giden oğlu bir tek, ben öğlene kadar yatıyorum sanki üstelik eşimin iş saati 10 da başlıyordu o dönem ben 8 de düşüyordum yollara dağ tepe. ama iyi niyetli kadındır, severim

Konunu ve yazdığınız cevaplar bana hiç inandırıcı gelmedi . Nick de kırmızıkart olunca erkek trol olduğunu düşündüm.
Şayet konu gerçekse :Arkadaşları ile kavga eden oğluna aç uzvunu göster diyen,sizin yanında kayınpederinizin üzerine atlayan,farklı cinsiyetteki kuzenleri beraber yıkayan bir kadının akli melekeleri yerinde değildir.
Kuzenleri birlikte çıplak yıkarken çocukların anne babaları ne yaptı, siz ne yaptınız?

saygılı davranmayı bırak sen cevap vermedikce kadın daha neler diyecek. tövbe ya de ne biçim laf o konusmak istemiyorum tarzı seyler söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…