Kaynanamın edepsizligi...

Kpde iş bitmiş herhalde , kadının diline vurmuş artık. Ne biçim laflar onlar insan utanır ya gelininden. Eşinizin müdahale etmesi lazım, siz bir şey demeyin. Sonra kötü siz olursunuz.

Sorsan mutaasıp bir hayatı vardır. Edeplidir vs. Zaten hep böyle tipler yapar bu edepsizlikleri. Sizden yüz bulduğunu düşünmüyorum, zira bu kadar yüz kimsede olamaz.

Benimki çocuk muhabbetinde sürekli olur olmadık yerde elalemin içinde korunmayın diye direkt lafa dalıyordu. En sonunda prezervatif kullanıyoruz o iş oğlunda onunla hallet istersen dedim konu kapandı.
İşte seninkinde utanma varmış demek ki susmuş benimki öyle bişey söylesem oradan alır konuyu nerelere götürür düşünemiyorum

Sapık mı ne öyle soru mu olur eşinize anlatmayın annesini savunur yansıtmayın evliliğinize gerekirse laf sokun demek ki sen eşinin yatağına girmiyosun de sinirlenip gidersen iyice üstüne gelir
Sağolsun eşim annesinin ne halt olduğunu biliyor hiç savunmadi onu bana dediği tek şey boşver hayatım duymamazlıktan gel oda öyle biri napalim falan diyor

Bence siz edebinizi bozmayın. Yoksa o edepsizliği iyice ele alır, yüz göz olursunuz. Yalnız kaldığınızda sakince böyle mevzuların 3.kişilerle konuşulmasının uygunsuz olduğunu ve bu durumdan rahatsız olduğunuzu paylaşabilirsiniz dilerim işe yarar.

Kaynanamdan o kadar nefret ediyorum ki canım o mutlu olsun diye hiç bişey yapmam sırf kavga çıkmasın diye bişey demiyorum ona çünkü kendimi biliyorum baslarsam susmicam kalbini fena kircam hakediyor ama kötü gelin ilan edilcem sonra

Duşa girsen bu sefer de oo dayanamadın bakıyorum falan der. Birgün birilerinin yanında ben bunları duymaktan utanıyorum Sen haşa devam ediyorsun falan de tersle gitsin

Annecim sen kayinvaliden sizde yattigi donemlerde demekki hic cekinmeden babamla o geceyi degerlendiriyordunuz. Ben senin gibi degilim de
Öyle yapıyorum der kidiyorum ya kadında utanma yok oğlu okulda kavga ettiğinde arkadaşlarına aç şeyini göster diyor oğluna bi kıyafet giyer meme uçları ortada öyle gezer beni alan almış diyor birde 60 yaşında ama 45 anca gösteriyor bide ben tesettürlü bı bayanim pantolon tunik giyerdim kıyameti koparirdi bu ne hal kızım etek giysene bize yakışmaz böyle haller falan

Ne terbiyesiz kadınmış. Niye gözlerine soka soka yaşamak zorunda mısınız? İki üç gün yatmayınca kimse ölmez deseydin.. Eskilere bu durumlar çok normal geliyor sanırım, eskiden aynı evde yaşanınca kv Kp pek umursanmadan gece su ısıtılıp banyo filan yapılırmış. Doğal karşılanıyormuş. Ama bana göre ayıp, şahsen ben anlaşılsın istemem.

Bencede ayıp ama oğulları varya erkek anası işte gururlaniyor bunları duydukça

Kocanın yatağına girmiyor musun ne ya :))

Kocamın benden ayrı yatağımı varmış hani nerde diye dalgaya alırdım. Tipik mahalle kadını ağızları işte takmayın kafaya

1 i bin yapan biri demek ki!
oğlunu anasına yakınmayacaksın... hep uyuyor ,çocukla ben ilgileniyorum gibi...

yatak odasına gelince de kv kendi yapamadığı başına vurmuş
bir tutam buz veriver eline
Buz muhabbeti nedir espiri mi başka bir anlamı mı var acep anlamadı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…