- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi Kirmizikart
-
16 yaşında bir kaynım var onun yanindada söylüyor yaniSize söylediği sözleri kimlerin yanında söylüyor, çocuklar da var mı?
Duymamış gibi TV ye bakıyor işte sanki o odada yokmuş gibi hissediyorum zaten kaynanamın evindeEsin ne yapiyor bunlari konusurken?
İşte seninkinde utanma varmış demek ki susmuş benimki öyle bişey söylesem oradan alır konuyu nerelere götürür düşünemiyorumBenimki çocuk muhabbetinde sürekli olur olmadık yerde elalemin içinde korunmayın diye direkt lafa dalıyordu. En sonunda prezervatif kullanıyoruz o iş oğlunda onunla hallet istersen dedim konu kapandı.
Sağolsun eşim annesinin ne halt olduğunu biliyor hiç savunmadi onu bana dediği tek şey boşver hayatım duymamazlıktan gel oda öyle biri napalim falan diyorSapık mı ne öyle soru mu olur eşinize anlatmayın annesini savunur yansıtmayın evliliğinize gerekirse laf sokun demek ki sen eşinin yatağına girmiyosun de sinirlenip gidersen iyice üstüne gelir
Kaynanamdan o kadar nefret ediyorum ki canım o mutlu olsun diye hiç bişey yapmam sırf kavga çıkmasın diye bişey demiyorum ona çünkü kendimi biliyorum baslarsam susmicam kalbini fena kircam hakediyor ama kötü gelin ilan edilcem sonraAhhhh bu kaynanalar oğullarının gönülleri şen olsun diye ellerinden geleni yapmak isterlerken bizlere zehir ediyorlar malesef canım sizde bişey yapmasaniz bile girin yapmış gibi duş alın kadınlar haz mi duyuyorlar ne yapıyorlar ama çoğu öyle canım boşver anne oğlun gönlünü ne zaman hoş edeceğimi ben bilirim de geç zamanin da kocasıyla yapamadığını isssteee
Öyle yapıyorum der kiAnnecim sen kayinvaliden sizde yattigi donemlerde demekki hic cekinmeden babamla o geceyi degerlendiriyordunuz. Ben senin gibi degilim de
Eltimde ve gorumcelerim iyi ama aslında çok seviyorum onlari inşallah hep böyle devam eder:)Kaynana, elti, görümce görmeyeyim onları ömrümce :)
Bencede ayıp ama oğulları varya erkek anası işte gururlaniyor bunları duydukçaNe terbiyesiz kadınmış. Niye gözlerine soka soka yaşamak zorunda mısınız? İki üç gün yatmayınca kimse ölmez deseydin.. Eskilere bu durumlar çok normal geliyor sanırım, eskiden aynı evde yaşanınca kv Kp pek umursanmadan gece su ısıtılıp banyo filan yapılırmış. Doğal karşılanıyormuş. Ama bana göre ayıp, şahsen ben anlaşılsın istemem.
Buz muhabbeti nedir espiri mi başka bir anlamı mı var acep anlamadı ben1 i bin yapan biri demek ki!
oğlunu anasına yakınmayacaksın... hep uyuyor ,çocukla ben ilgileniyorum gibi...
yatak odasına gelince de kv kendi yapamadığı başına vurmuş
bir tutam buz veriver eline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?