Kaynanamın edepsizligi...

Uzaklasin oralardan bence .bosa kafani kurcalayan basit seyler uzulmene degmiycek meseleleri stres yaparsin . bunlara laf anlatamazsin tahminim .yontulmasi gerek bu kadinn 60 dan sonradada bisey bekliyemezsin bundan degisim gelisim anlaminda .

böyle kv düşman başına
eşin aradaki dengeyi sağlayamıyor belli ki ya da farkında değil annesinin.. Eşine ılımlı bir şekilde anlatırsan bu durumu annesine gereken tepkiyi göstereceğini düşünüyorum

Sanki benim kaynanayi anlatmissiniz bu kadar benzerlik olamaz
Kayinpeder yaşlı kaynanam genç yıllardır cinsellik yokmuş
Aklı fikri şeyde
Bazen pat diye ortaya bişey söyler kendi konuşur kendi dinler ilgilenmeyiz konu kapanır o nasıl konuşma ayıp deriz ne var bunda herkes benim evladım der alıştık artık

Ahlak yoksunu insanlar böyle oluyor. Oğlu kızmalı bence. Yoksa böyle devam eder dengesiz.

yok artık lütfen sessiz kalmayın ayıbını yüzüne söyleyin herkes haddini bilicek terbiyesiz kadın...

kv niz bunları söylerken ne kadar günaha girdiğini farkında mı acaba dicem ama olsa zaten söylemezdi onu ne ilgilendirirmiş allah aşkına hangi sıklıkla birlikte olduğunuz. çok ayıp birşey. eşin annesini uyarlamalı. senin yapabilecek birşeyin yok bu durumda. ne de olsa eşinin annesi. en fazla dediğin gibi ufak göndermelerle uyarabilirsin. ama huylu huyundan kolay vazgeçmez. benim babannemde böyleydi. bi yerden sonra duymamazlıktan gelmeye çalışıyorsun. sinirini boşa bozma. insanların içinde demesin o yeter bence. benim babannem bide insanlarada anlatıyordu

cok saskinim. bana yapilsa cok utanirdim ve rahatsiz olurdum sizde oylesiniz belli ki. konusmaktan kacinin bari anlamiyorsa yapacak baska bisey birakmiyor.

Üyelik pasif ama genede soyleyeyim
Benim kaynana esimle bana kocasıyla nasıl yatıp kalktığını anlatırdi !!
Ve bir gün esimle biz yatak odamizda otururken banyoda çıktıği gibi çırılçıplak odamiza geldi biz şok olduk ve esime diyor ki benim a...im fıstık gibi valla senin karının ki kara dir falan dedi bir kaç sefer igrendim allah carpsin

Daha neler sizde izledinizmi oyle ben uzerine yorgan falan atar doktora gotururdum akil sagligi yerinde degil diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…