- 30 Haziran 2015
- 797
- 311
- 53
- 37
- Konu Sahibi Kirmizikart
-
Öylede denmezki canımCinsel hayati sorunlu olanlarin hep boyle dilinde oluyor cok tiksincbir daha yatak muhabbeti yaparsa "senin de diline vurmus" derim ben olsam. Kp in yasiyormu bilmiyorum ama
Öylede denmezki canım
Mrb. Arkadaşlar 7 yıllık evliyim bir cocugum var eşimin annesine bı turlu isinamadim çok tuhaf bir kadın ortalık yerde eşimle yatak odası iliskimizden falan bahsediyor mesela ben eşim için sürekli uyuyor çocukla hep ben ilgileniyorum diyorum o oylemi demek uyuyor bak karın rahatsız kalksın da bana bişey yapsın diyor böyle şok geçiriyorum yani bir kaç gün onlarda kaldık mesela gelmiş bana neden hiç banyo yapmiyorsunuz sen kocanın yatağına girmiyormusun falan diyor aklıma gelmeyen bı çok şey var böyle konuştuğu ben saygımdan ya duymamazlıktan geliyorum yada çıkıyorum odadan ama çok sinirlerim bozuluyor ne yapmam gerekiyor bı akıl verin bir kaç defa uyardım ama laftan anlamıyor
bende aynı şeyi şimdi düşündümbu konu fake
Mrb. Arkadaşlar 7 yıllık evliyim bir cocugum var eşimin annesine bı turlu isinamadim çok tuhaf bir kadın ortalık yerde eşimle yatak odası iliskimizden falan bahsediyor mesela ben eşim için sürekli uyuyor çocukla hep ben ilgileniyorum diyorum o oylemi demek uyuyor bak karın rahatsız kalksın da bana bişey yapsın diyor böyle şok geçiriyorum yani bir kaç gün onlarda kaldık mesela gelmiş bana neden hiç banyo yapmiyorsunuz sen kocanın yatağına girmiyormusun falan diyor aklıma gelmeyen bı çok şey var böyle konuştuğu ben saygımdan ya duymamazlıktan geliyorum yada çıkıyorum odadan ama çok sinirlerim bozuluyor ne yapmam gerekiyor bı akıl verin bir kaç defa uyardım ama laftan anlamıyor
Daha neler sizde izledinizmi oyle ben uzerine yorgan falan atar doktora gotururdum akil sagligi yerinde degil diye.Üyelik pasif ama genede soyleyeyim
Benim kaynana esimle bana kocasıyla nasıl yatıp kalktığını anlatırdi !!
Ve bir gün esimle biz yatak odamizda otururken banyoda çıktıği gibi çırılçıplak odamiza geldi biz şok olduk ve esime diyor ki benim a...im fıstık gibi valla senin karının ki kara dir falan dedi bir kaç sefer igrendim allah carpsin
Ahh ahh neler yaptı daha bana bu anlattığım pire de yorgan kalır eski konularıma bir göz at istersen ne dediğimi anlardinDaha neler sizde izledinizmi oyle ben uzerine yorgan falan atar doktora gotururdum akil sagligi yerinde degil diye.
Yarin okurum gece gece sinirlenmek istemiyorum Allah sabir versin.Ahh ahh neler yaptı daha bana bu anlattığım pire de yorgan kalır eski konularıma bir göz at istersen ne dediğimi anlardin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?