kaynanamın erkek torun sevdası..

gizem00

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
297
0
96
Aydın
kızlar 8 aylık hamileyim. 2 ay sonra doğumum olacak neredeyse. kız bebek bekliyorum hayırlısıyla.

kaynanam en başından beri erkek olur inş. diye tutturuyordu. erkekle ilgili hayaller kuruyo kendine. neyse cinsiyeti öğrendik. sevindi mi sevinmedi mi pek bilemiyorum.

geçen eşimle annesi telefonda konuşurken duydum. işte eşim anlatıyor az kaldı doğacak falan die heyecanlı heyecanlı. kız bebekler erken doğarmış o yüzden bizimki zamanından önce olabilir falan diye. ordan annesi oğlan olsaydı dedi herhalde ben öyle anladım. eşimde dedi sen oğlan istiyordun. kız bebekleri sevmiyon herhalde die.

onu duyunca başımdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen. kadın diyeceğine sağlıklı sıhhatli olsun kız erkek farketmez die. ettiği lafa bakın zaten benim yanımda falan dese cevabını yapıştırırımda.

geçen alışveriş yapıyoruz benm kız olacağı için pembe sarı yeşil vb. renklere bakıyorum oda gidiyor mavi mavi kıyafetleri gösteriyor bana. bu kadının erkek tutkusu öldürecek beni sanki doğurunca ona vericem erkek olsa. hem ne fark eder kız erkek ikiside torun değil mi? bir ara oğlan olursa babanın kız olursada benim adımı koyarsınız falan demişti.

aklıma geldikçe sinirleniyorum.

boyle kadınları anlamıyorum ben kız olursa daha mı az sevecek, ne ayıp ya

uzulme senın yanında bı bısey soylerse tersle ver cevabını:18:

allah yavrunu bagıslasın

bu iş senin elinde olmadığına göre üzerinede hiç alınma.
çok damarına basarlarsa ( özellikle eşin ) bir oğlan doğurtturamadın dersin ....

boyle kadınları anlamıyorum ben kız olursa daha mı az sevecek, ne ayıp ya

uzulme senın yanında bı bısey soylerse tersle ver cevabını:18:

allah yavrunu bagıslasın

amin inş.

herhalde erkek olursa daha çok sevecek baksanıza şimdiden böyle bişey söylenir mi ya. yemin ederim aklıma geldikçe kadından nefret ediyorum. geçmişe çok bağlıdır kendisi erkek olursa soyu sürdüreceğini düşünüyor herhalde.

ne diye basindan asagi kaynar sular dökülüyor ki :) kaynanan sonucta esin degil bunu diyen , hic takma bence . cocugu onun icin dogurmuyorsun herhalde

Önemli olan sizin ve eşinizin ne düşündüğü.Sağlıklı olması en önemlisi diye düşünüyorum

Son düzenleme:
bu iş senin elinde olmadığına göre üzerinede hiç alınma.
çok damarına basarlarsa ( özellikle eşin ) bir oğlan doğurtturamadın dersin ....

üzerime alınmamak mümkün mü. eşimin bişey dediği yok. ilk başlarda oda tabi erkek istiyordu. (erkekler genlede erkek, bayanlar kız evlat ister ya ) ama şimdi çok seviyor kızını. hatta diyor o beni daha çok sevecek kızlar babaya daha düşkün olur die. :)

ama annesinin böyle bişey söylemesi. karnımdaki bebeğe üzüldüm inanın istenmiyor diye.

benim yanımda dese zaten sevmezsin dokunmazsın olur biter. oğlan olmasını istiyon madem bi tane kendin doğur dicem. :))

benimki de kız çocuk manyağı...

kızı olmamış kendisinin 3 çocuğu var 3ü de erkek sanırım ondan... yeğeninin kızları akşama kadar onlarda hatta ona anane falan diyolar ama hala bıkmamış kızlardan...

nişanlıyım daha, şimdiden kız torun muhabbeti yapıyo

erkek olsa üzülcek sanki öyle bir hisse kapılıyorum, anlıyorum seni de ayrım yaparmış gibi hissediyor insan bir an...

ama sıkma canını doğduktan sonra çok sevecektir her halükarda diye düşünüyorum

bizim kadınlarımız ne yazık ki
erkeklerden yani babalardan vs..daha cok erkek cocuk sevdalısı
ne kadar anlamsızz....
erkek olunca ne oluyorr ne oluyor yanii....
aşamadık toplumca bunları ne yazık ki...

benim kayınvalidem çok iyidir burda kayınvalidelerle sorunu olan arkadaşları okudukça kendi kaynanamı başımda gezdiresim geliyor..ama şu erkek torun sewdası bizdede var malesef..7 yıllık ewliyim ben henüz yok bebeğimiz yeni yeni başladık tüp bebek tedavisine..neyse bi gün onlarda oturuyoruz kayınvalidem şöyle bi cümle kurdu '' torun erkek olursa dana kesicem,kız olursa kuzu kesicem '' dedi..haliyle bende çok bozuldum tabi görümcem anladı '' anne ndn öle sölüyosun kız erkek ne fark eder ikiside bizim gözümüzün nuru olur''dedi..kaynanamda fark etti hem benim bozulduğumu hemde hatasını anladı kıvırmaya çalıştı tabiki öle sağlıklı olsun yeterli dedi ama benim içime oturdu tabi..cahillik midir nedir bilmiyorum artık..hayılısı olsun inş sende kızını güle güle büyüt arkadaşım

Sanirim böyle kadinlarin hayati kadin oldugu icin asagilanmakla gecmis....yoksa nasil olurda bir bayan kiz cocuklarini sevmez...

Siz en güzeli k.valideye deyinki erkek olması için Y kromozomu gerekiyor,yanlışlıkla X olmuş deyin,belki anlar diyeceğim ama pek tahmin etmiyorum açıkcası..

Hiç takmayın kafanıza bile,rabbim sağlıklı evlat sahibi olmanızı nasip etsin inşşallah Hiç üzmeyin kendinizi olurmu....

bebeğin cinsiyetini erkek belirler demek ki oğlun beceremedi de sana bişey derse, bu tip insanlara bu müstehak, Allah analı babalı kuzu etsin canım sendede ne dert varmış be canım

bu tip insanlara ister bilimden ister ilimden anlat bebegın olusumunu anlamazlar
nato mermer nato kafa ne yazık ki!
bu tarz insanlar kadının çocugu olmayınca kısır diye yaftalayan insanlardır
daha ötesi varmı...
tamamen yetişme tarzı ve yetişdiği yerin kültürüyle alakalı
ülkemizin her köşesi erkek cocugu müptelası ne yazık ki
özelliklede kadınlar...erkeklerimiz bu kadar erkek cocuguna düşkün değildir ama kadınlar maşallahhh

tammen cahillik bu erkek bebek merakı
benimde halam anneme laf sokar durur kendi torunu erkek oldu annem geldikçe yanına bak bunun çükü var bilmem ne buarada biz 4 kız kardeşiz sinir oluyorum yaa bu millete

Sorunda bu zaten çoğu eski kadınlar bunu bilmiyorlar,bebeğin cinsiyetinin erkeğin belirlediğini bir anlasalar ama nerde

Ancak erkeğin kafasını doldururlar karın erkek çocuk veremedi sana diyerek,aynen eski türk filimlerinde olduğu gibi..

Bu sabit fikir maalesef devam etmekte çoğu yerde ....

saglikli sihatli kucaginiza almak nasip olsun
takmayin kaynananizi

diger konununuza neden cevap vermiyorsunuz?
baska konu aciyorsunuz ama diger actiginiza bir tane bile cevap vermediniz
ailenizin borcu konusunda

bence sinir olamana gerek yok eskilerin bir lafı erkek evlat evlenene kadar kız evlat ölene kadar vefalıdır derler...ben aynı şeyleri geçen yıl yaşadım gerek eşim gerek ailesi tarafından kzım oldugu için tuhaf tepkiler aldım ...şimdi bile eşim erkek olsaydı oglumla banyo yapardık yok bezini degiştirirdim falan ..birde eşimin abisinin bir oglu var onun pipisini açar oynar falan ben çok kötü oluyordum daha kızım 10 aylıkken sırf buyüzden tekrar hamile kaldım şuan 5 aylık hamileyim buda erkek ..babası cinsiyeti belli olunca kız erkek farketmezdi işte evlat evlattır gibi kıvırma yollarına girdi sen sakın kendini üzüp yanlış kararlar alma bebegine ve kendine dikkat et kucagına alınca gör bak ne kayınvalide ne koca ne dünya umurunda olmayacak bazen keşke anlık sinirime yenik düşüpte 2.si için bu kadar acele etmeseydim diyorum ama kısmet işte

canım allah bağışlasın,sağlıkla al kucağına da bir de diğer konuna ve sorulara cevap yazsaydın.hepimiz merak ediyoruz

benim kızım cinsiyetini geç gösterdi doktor kız ama kesin değil diyordu karnım falanda sivriydi tatlı aş erdim falan kayınvalidem doğana kadar erkek diye bekledi kızım oldu kızım 22 aylık oldu bugün şimdi onu çok seviyor kayınvalidem ölüyo onun için adını koydum diye mi acaba hiç üzülme insanlar böyle konuşur eminim doğunca çok sever bugünlerin keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…