eşimde benle aynı fikirde aslında bizim anlamadıgımızda o kaynıma baska eşime başka davranıyorlarTakma kafana canım bunu kafaya takmak ona değil sana zarar verir. Sağlıklısınız onlara muhtaç değilsiniz bunlara şükredin. Eşin ne diyor bu duruma?
Canım belki o an düşünememiş olabilir. Yada onların orda öyle bi adet yoktur. Ayrıca evini düzmesine gelince bu durumun seni bu kadar öfkelendirmesine gerek yok sonuçta kendi hayatı istediğini yapabilir. Aa torununa altın takmadı gitti evini düzdü ise işin boyutu. Kayınvalidenin durumu iyi olmalı. Şakayla karışık diyebilirsin anne aşkolsun yani oğluşuma doğum hediyesi yok mu hiç babaannesi ağlıyo bak falan gibi sözlerle şakayla karışık ima edebilirdiniz. Belki farkında değildir, aklına gelmemiştir. Olabilir insanlık hali.. Kaynanayı kaynana olarak görmeyin sevdiğiniz adamı doğuran anne olarak görün. Kendinize annenize nasıl davranıyosunuz onada öyle davranmaya çalışın. İnanın hayat daha da kolay olucak. İnsanlar kırıldığı şeyleri susarak surat yaparak anlatmaya çalışır bazen. Bu durumdan hiç hoşlanmıyorum. Bi derdin varsa tatlı dille söylerseniz. Yaparsa yapar yapmazsa yapmaz güzel kardeşim. Yaparsa demek ki aklına gelmemiş unutmuş falan diye düşünürsün yapmazsada demek ki içinden gelmemiştir istememiştir. Konu başlığını görünce çok daha derin zorluklarda bişey düşünmüştüm. Bana göre bunlar çok abartılcak şeyler değil ufak tefek şeyler konuşarak halledilebilir diye düşünüyorum.. Bir de nedense kaynanızı hiç sevmiyomusunuz fakat annenizide tam aksi çok seviyomuşsunuz gibi hissettim yazdığınızı okuyunca. Belki kadın kıskanıyor da olabilir annenize yakınlık duyup oğlunuz siz ve anneniz bir olduğunuzda kıskanıyo ve o yüzdende böyle yapıyo olabilir sizleri tanımıyorum sadece fikirlerimi söyledim ama biraz daha sıcak davranmayı denemelisiniz bence..
Yapmak zorunda mı? Herkes özgür.. diyen bayanlar...;
Evet zorunda bir babaanne bu ve ilk torun.. Bari bir tulum alsaymış kadın altında değilki..
Evini düzmesini biliyor allah allah tepkinize de şaşkın kaldım doğrusu şahsen bana yapılsa bu durum yüzüne direkt çarparım
Yapmak zorunda mı? Herkes özgür.. diyen bayanlar...;
Evet zorunda bir babaanne bu ve ilk torun.. Bari bir tulum alsaymış kadın altında değilki..
Evini düzmesini biliyor allah allah tepkinize de şaşkın kaldım doğrusu şahsen bana yapılsa bu durum yüzüne direkt çarparım
Cimriliktenmidir nedendir bilemem orasınıda
DÜŞÜNEMEMİŞTİR ne demek yaa?
ALLAH ım sabır
kayınvaliden için cocuk yapmadın sonucta ister altın takmasın ister manevi destek olmasın ister torununu sevmeye gelmesin...onunda torun sevgisi bu kadar işte diyip çık işin içinden süt veriyosun yazık kesilmesin sıkıntıdan
eşimde benle aynı fikirde aslında bizim anlamadıgımızda o kaynıma baska eşime başka davranıyorlar
eşim doğunca diğer memlekete babaneye gönderilmiş ve eşimi babane büyütmüş
ama diğer oğlunu kendi büyütmüş bnu bende anlamıyorum
yok zaten surat yapmam ben burda sizlerle paylaşmak istedim
evet gercekten böyle ...yapmak zorunda değiller
zaten yapacak olan insan şimdiye kadar yapar eder kımseye laf söyletmez kendıne ilk torunmus madem ama demekki anlasıyı sevgisi bu kadar mış zorlamı isteyeceksın isteyeceklerini
Ne münasebet. Değil tabi ki. İçinden gelirse yapar. Bu kadar basit.
Ben aç açıkta muhtaç demedim. Benim fikrim bu. Onaylamak, altını paraflamak zorunda değilsiniz ki.
Yapmak zorunda değiller. Bana göre çiftler ailelere güvenip evlenmesinler, yine onlara güvenip cocuk yapmasınlar.
Beklentiler ne kadar düşük olursa, hayal kırıklığı da o kadar az olur.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır demiş atalarımız unutmayın.
Ayrıca birilerinden (kaynanız,eşiniz,arkadaşınız vs.) beklentiniz ne kadar çok olursa o kadar çok üzülürsünüz bunuda unutmayın.
oğlum doğdugunda bir iğne bile takmayan kaynanam evini yeni gelin gibi düzmüş dün gördüm şok oldum
halbuki ilk torunuydu sorun birşey takmamasıda değil sorun hiçbirşey yapmaması
benim annemin canı yokmuki?
oğluşumun herşeyini annem yaptı ve halada yapıyor
anam anam canım anam
hiç birşey yapmazsa bu sizin menfaatinize bence,söz hakkı olmaz.Duruma bu açıdan bakıp,kafanıza takmayın.
Eşinle onlara karşı ters bir davranışınız olmuş muydu şimdiye kadar yani bebekten önce ilişkileriniz nasıldı kavga soğukluk falan olmuş muydu yoksa normal görüşüyor muydunuz?
Zorundalık kavramı senetle mi oluyor, sözleşmeyle mi? Sevmesi yetmiyor mu? Bir de ilk torun kavramı var; ikinciye birşey yapmak zorunda değil yani. Neyi yüzüne carpacaksınız yahu? Yapmıyorum, içimden gelmiyor derse ne diyeceksiniz.
ahh ahhh ben ne yapayım....
4 yıllık evliyim eşimin ailesi ne düğünümde bişey aldı ne bi altın taktı evimde tek bi iğnesi yok o derece.
1 yıl sonra doğum yaptım oğluma daha iğnesi nasip değil ne yapayım zorlada yaptıramazsın ki demekki içinden gelmiyo
bişey diyemiyosun kaynana mı kaynana kayınpeder mi kayınpeder işte ne verirse karşısından onu bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?