Kaynanamın evim hakkında yaptğı densizlikler.

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Kızlar kaynanamla tartışmıştık daha önceki konumu hatırlarsınız.Bu haftada doğum günü var eşim pasta alalım buraya çağıralım diyor ama şu konuda çok sinirliyim.Gelicek gene evime yorum yapıp durucak..Beim evim 70 mt2 ve çatı katında oturuyorum.Her geliişinde bana ay evin hapishane gibi ben hayatta oturamam gibi laf sokuyor..Kesin gene gelir aynı şeyleri söyler diye korkuyorum zaten aramız iyi değil gene kavga etmek istemiyorum..Çatı katında oturduğum için perde almadım daha perdeciler de küçük olduğu için yapmıyolar.Bende biraz düşünp kendm alıp kumaş felan yapım diyorum hatta sizden yardım isticektim resimlerini çekip.Bi tane arkadaşı var demiştim gelirsiniz beraber diye vay efendim perdem yokmuş daha laf söylüyor.zaten bişey yapmadın bana elinden her dikme işi geliyor makinende var.Yaparız yaparız diyor icraat yok bi kerede gelinine süpriz yapta sen yapsan ne olur yanii.Ben evimde mutluyum küçükse küçük 2 kişiyiz zaten..Bidaha böyle bişey derse zaten aramız iyi değil ne demem gerekiyor ? :47:

ben olsam bisey demem. yani esime derim sen muhatap ol diye. ne kadar sinir bozucu ya. sanane degilmi ama evden. kücük büyük su var su yok. kv neden hep böyleler anlayamiyorum ya...

bence esine desende o konussa. bak ben annenle kötü olmak istemiyorum sen konus bu sefer gibi seyler söyle bence...

ben olsam bisey demem. yani esime derim sen muhatap ol diye. ne kadar sinir bozucu ya. sanane degilmi ama evden. kücük büyük su var su yok. kv neden hep böyleler anlayamiyorum ya...

bence esine desende o konussa. bak ben annenle kötü olmak istemiyorum sen konus bu sefer gibi seyler söyle bence...

Valla aslında hiç doğum gününe felan katılmak istemiyorum zaten aramız iyi değil konuşmuyoruz hala bide doğum günüyle uğraş.Dimi ama küçük olsa ne olcak yani ben huzurluyum mutluyum niye böyle yapıyolar bilmiyorum.

ev saraylar gb olsa ne olacak yahu bende bu milletin büyük ev arzusunu anlamıyorum
yahu minik şirin bir ev çok daha sıcak.. beni çekiyor.. kime ne yaa??

ev saraylar gb olsa ne olacak yahu bende bu milletin büyük ev arzusunu anlamıyorum
yahu minik şirin bir ev çok daha sıcak.. beni çekiyor.. kime ne yaa??

ya tamam hadi küçük dersin saygı duyarım ama hapishane nedir ya hiç mi düşünmüyorsun kırılır diye :47:

ya tamam hadi küçük dersin saygı duyarım ama hapishane nedir ya hiç mi düşünmüyorsun kırılır diye :47:

aman canım o geldiğinde 3maymunu oyna boşversene..
bizim yuvamız bize hapishane o yüzden hiç dışarı çıkasımız yok desin kocan da..

kayınvalıdende bı ılgınc gercekten .kucumsedıgı ev sonucta oglunun

evı .yanı ucu bıraz ıster ıstemez kendıne de dokunuyor :)

o evını kucumsedıgınde sen de soyle de " annecıgım ,bize kayınvalıde

kayınpeder buyuk ev almadı .bızım gucumuz buna yettı mutluyuz sukur

kendı paramızla aldık kımseye mınnet etmedık "dersın :ssz:

Ben sizin yerinizde olsam;'Anne,keşke sizde oğlunuzun geleceğini düşünerek ev alsaydınızda bizde bu hapisenede oturmak zorunda kalmasaydık'derdim.Sizin eviniz sonuçte,siz beğenmişsiniz mutluysanız başkalarını hiç ilgilendirmez.Beğenmeyen,sıkılan gelmez öyle değil mi?

Oldum olası çatı katı evlerine bayılırım küçük sevimli çok güzel olur...
eşinle konuş annem evim hakkında konuşunca ben çok üzülüyorum sen konuşursan sana kızmaz hemde bende kötü olmam de
çok takmamaya çalış kv demese başkası der isterse 5 odalı ev olsun muhakkak biri yine muralini bozacak cümle kurar o yüzden kafaya tokadan başka şey takma kafaya :)

bişey söylemenize hatta söylediklerini cddiye almanıza gerek yok....

çocuk gibi eşinizi araya sokmanız can sıkmaktan başka işe yaramaz...bence doğru değil..

ha kayınvalidenize şunu da hatırlatın ki o ev yalnızca sizin değil kendi oğlunun da evi...o hapisane gibi evde kendi oğlu da yaşıyor...bu kadar takmadan ben böyle mutluyum demeniz yeterli olacaktır sanırım...

Bence sıkıntı yapma,kendini boşuna üzme.
Kayınvaliden o kadar densizse,ev büyük olsa bu sefer hangar gibi filan derdi:)

İğnelemeye filan gerek yok.Böyle durumlarda herkesin dediği sözler vardır :
Küçük olsun bizim olsun.İçinde mutlu olduktan sonra her yer saray,mutsuz olunca sarayda otursan neye yarar.

İllaki terslemek istiyorsan,büyük ev aldınız da biz mi istemedik dersin :) Ama gerek yok tatsızlık çıkarmaya...

Son düzenleme:
diyeceğin şey çok basit;

"anne evet evim küçük ama ben evimde eşimle çok mutluyum..nasıl olsa iki kişiyiz bize yetiyor"..bu kadar basit..ayrıca madem evini beğenmiyor,laf sokuyor o zaman beğenmediği yere de gelmeyecek.

Kızlar kaynanamla tartışmıştık daha önceki konumu hatırlarsınız.Bu haftada doğum günü var eşim pasta alalım buraya çağıralım diyor ama şu konuda çok sinirliyim.Gelicek gene evime yorum yapıp durucak..Beim evim 70 mt2 ve çatı katında oturuyorum.Her geliişinde bana ay evin hapishane gibi ben hayatta oturamam gibi laf sokuyor..Kesin gene gelir aynı şeyleri söyler diye korkuyorum zaten aramız iyi değil gene kavga etmek istemiyorum..Çatı katında oturduğum için perde almadım daha perdeciler de küçük olduğu için yapmıyolar.Bende biraz düşünp kendm alıp kumaş felan yapım diyorum hatta sizden yardım isticektim resimlerini çekip.Bi tane arkadaşı var demiştim gelirsiniz beraber diye vay efendim perdem yokmuş daha laf söylüyor.zaten bişey yapmadın bana elinden her dikme işi geliyor makinende var.Yaparız yaparız diyor icraat yok bi kerede gelinine süpriz yapta sen yapsan ne olur yanii.Ben evimde mutluyum küçükse küçük 2 kişiyiz zaten..Bidaha böyle bişey derse zaten aramız iyi değil ne demem gerekiyor ? :47:[/Q

canım boşver ya kendini üzdüğüne değmez hepimiz kayınvalidesi var hepsi ayrı bir sorun en iyisi kafaya takmamak ben artık öyle yapıyorum onlara uöursamadığımı hissetirince inan huzursuz oluyorlar önemli olan eşin ve sen gerisini salla gitsin:36:

Madem beğenmiyorsun,seni silah zoruyla bu eve getirten yok..Bize yetiyor,mutluyuz böyle dersin......

Oğlu o evde huzurlu mu? Sen mutlu ve memnun musun evinden?
Gerisini boşver gitsin...

Back
X