- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi foreveryours
Kızlar kaynanamla tartışmıştık daha önceki konumu hatırlarsınız.Bu haftada doğum günü var eşim pasta alalım buraya çağıralım diyor ama şu konuda çok sinirliyim.Gelicek gene evime yorum yapıp durucak..Beim evim 70 mt2 ve çatı katında oturuyorum.Her geliişinde bana ay evin hapishane gibi ben hayatta oturamam gibi laf sokuyor..Kesin gene gelir aynı şeyleri söyler diye korkuyorum zaten aramız iyi değil gene kavga etmek istemiyorum..Çatı katında oturduğum için perde almadım daha perdeciler de küçük olduğu için yapmıyolar.Bende biraz düşünp kendm alıp kumaş felan yapım diyorum hatta sizden yardım isticektim resimlerini çekip.Bi tane arkadaşı var demiştim gelirsiniz beraber diye vay efendim perdem yokmuş daha laf söylüyor.zaten bişey yapmadın bana elinden her dikme işi geliyor makinende var.Yaparız yaparız diyor icraat yok bi kerede gelinine süpriz yapta sen yapsan ne olur yanii.Ben evimde mutluyum küçükse küçük 2 kişiyiz zaten..Bidaha böyle bişey derse zaten aramız iyi değil ne demem gerekiyor ?