Kaynanamın evim hakkında yaptğı densizlikler.

Ayni sorunu yasiyorum :) üstelik biz yeni tasindik ve odalar büsbüyük. Inanmazsiniz, aldigimiz her yeni esyaya yorum yaptilar. En kücük seye bile! Mutfagimizdan tutun da yerlerin rengine, halilarin kalitesine kadar. Onlar konusunca dinliyor gibi yapiyorum ama bildigimi devam ettiriyorum. Sonucta o yer senin oturacagin yer.
Keske dogumgününe cagirmasaydiniz. Ben olsam cagirmazdim acikcasi. Bir sey söylediginde de, begenmedigin yere cagirmak istemem derdim. Onlar kirmayi biliyorsa bu benim de hakkim. Sevgi saygi karsilikli olur.

Benim evimde minicik ve memnunum çok şükür, Allah sağlık sıhhat versin kimseye muhtaç olmayayım misafir ister beğensin ister beğenmesin umrumda olmaz..

Bi odamın camı da ufacık

Artma tüllerden diktirebilirsin, herhangi bi terzi bile yapar

ne biçim insanlar var ya.:19:

kendi evladını düsünüp yardımcı olamamıs simdi laf carptsın aklı sıra. anlayıs kıtlıgı diye buna derim ben.

sen de gül gec " oglunu hapishane gibi eve hapsettim benim esirim artık o de " :27::27::27:

ya da "yaaaaaaa benim evim hapishane gibi ama ölünce bir karış toprağa nasıl girilcek de " o anlar mesajı :9:
--
ne kadar doyumsuz , yetinemeyen,sonradan görme bir toplum olduk böyle ya.
:19:

Oğluna buyuk ev alıp oyle evlendırseymıs o zaman ,
bıde laf edıyo demek yuh yanı:53: ne dusuncesız ınsanlar var

Kızlar kaynanamla tartışmıştık daha önceki konumu hatırlarsınız.Bu haftada doğum günü var eşim pasta alalım buraya çağıralım diyor ama şu konuda çok sinirliyim.Gelicek gene evime yorum yapıp durucak..Beim evim 70 mt2 ve çatı katında oturuyorum.Her geliişinde bana ay evin hapishane gibi ben hayatta oturamam gibi laf sokuyor..Kesin gene gelir aynı şeyleri söyler diye korkuyorum zaten aramız iyi değil gene kavga etmek istemiyorum..Çatı katında oturduğum için perde almadım daha perdeciler de küçük olduğu için yapmıyolar.Bende biraz düşünp kendm alıp kumaş felan yapım diyorum hatta sizden yardım isticektim resimlerini çekip.Bi tane arkadaşı var demiştim gelirsiniz beraber diye vay efendim perdem yokmuş daha laf söylüyor.zaten bişey yapmadın bana elinden her dikme işi geliyor makinende var.Yaparız yaparız diyor icraat yok bi kerede gelinine süpriz yapta sen yapsan ne olur yanii.Ben evimde mutluyum küçükse küçük 2 kişiyiz zaten..Bidaha böyle bişey derse zaten aramız iyi değil ne demem gerekiyor ? :47:

Ben kaynana olsam durumum olsa bir kere ferah güzel bir daire almak için elimden geleni yaparım.

ha durumum yoksa ayrı evladımın mutlu olması içinde elimden gelen, yaparım.

derim kızım gel perde işini çözelim ama bu kk da ne kayghanalar gördüm valla Allah yardım etsin ya
hiç muhatap olupta canınıı sıkma hehe de geç...

Ah şu kaynanalar :47::47: kendi sarayamı gelin gelmiş acaba da evinizi küçümsüyor:47::47::47: ben çatı katı evleri çok severim küçücük sıcacık bi ortam oluyor,umarım bende çatı katı bi daire bulurum evleniceğim zaman .. beğenmesse beğenmesin kendi oğlu da oturuyor orda ama onu düşünmüyor işi sana laf atmak ya densiz kadın.. orası hapishane değil yuva..siz yuvanızda mutlu huzurlu sağlıklı aşk dolu yıllar geçirin gerisinide koyverin gitsin

"Anadan babadan kalma sarayımız yok. . . Bizim emeğimizin alın terimizin karşılığı bu kadar" Diye cevap ver sende :ssz:

canım sen memnunsan takma kafana daha iyileri olur zamanla merak etme o laflar onun densizliğinden kaynaklanıyor k.validene ben evimden memnunum misafir kabul etmekten de utanmıyorum de bu arada perde konusuna bi çözüm bul mutlaka yapılacak bişeyler vardır 1 2 resim koyarsan fikir veririz

Konu sahibi arkadaşım hiç takma derim ben benim evimde 70 mt2 benim kayınvalidemde aynı şeyleri söylüyor ev aldınız çok sevindim ama biraz daha büyük olsaydı keşke filan falan sıkıntı geliyormuş küçük evlerde ona vallahi benden sana tavsiye hiç eşini karıştırma bile ben aynen şöyle diyorum mesela boşver anne amannn zaten 1-2 saat oturup gidiyorsun bu evde sen yaşamıyorsun ya dert ettiğin şeye bak ben evimi çok seviyorum ve bu evde eşim ve çocuklarımla çok mutluyuz o yüzden ufak ya da büyük olmasının bir önemi yok benim için deyip geçiyorum. Benim çalışmama takıyor bazen arada bakıcı kadın izinli olduğunda çocuklara bakmak zorunda kalınca çalışmasan olmaz mı diyor bende şu durumda olmaz biliyorsun evi krediyle aldık kredi ödüyoruz ama sen zamanında oğlunu düşünüp bir ev almış olsaydın ben zaten şu an çalışmazdım çocuklarımı bırakıp çalışma meraklısı değilim ama yine sen dersen ki sen çık evde otur çocuklarına bak evin borcunu ben öderim canıma minnet aman kızım çıkma ben nasıl ödeyeyim diyor :1::1::1::1::1:

canım sen memnunsan takma kafana daha iyileri olur zamanla merak etme o laflar onun densizliğinden kaynaklanıyor k.validene ben evimden memnunum misafir kabul etmekten de utanmıyorum de bu arada perde konusuna bi çözüm bul mutlaka yapılacak bişeyler vardır 1 2 resim koyarsan fikir veririz

$2012-11-21 14.18.07.webp $2012-11-21 14.22.34.webp $2012-11-21 14.18.35.webp

Buyrun arkadaşlar ne var evimde yani sonuçta kiradayız şu an ben evimi çok seviyorum huzurluyum evimde :) ama şu tül için bana yardımcı olunda yapayım hafta sonuna kadr

Ben sizin yerinizde olsam;'Anne,keşke sizde oğlunuzun geleceğini düşünerek ev alsaydınızda bizde bu hapisenede oturmak zorunda kalmasaydık'derdim.Sizin eviniz sonuçte,siz beğenmişsiniz mutluysanız başkalarını hiç ilgilendirmez.Beğenmeyen,sıkılan gelmez öyle değil mi?

senin yerinde olsaydım sanırım " oğlunu önce kalbime hapsettim , şimdi de evimize" derdim. bi de kıs kıs gülerdim:D

mis gibi valla Allah yeterki ağız tadı versin sen şu saçaklı tülelr varya öyle b,işey takıver oraya çok güzel oluur canım bence...

Eki Görüntüle 558044

evet bu güzelmiş perdeciye söylüyorum bayadır çatı perdesi yapmıyoruz felan diyo bi kaç tane daha tülcü arayaşına girmem lazım galiba ama bu tüle bayıldım

evet bu güzelmiş perdeciye söylüyorum bayadır çatı perdesi yapmıyoruz felan diyo bi kaç tane daha tülcü arayaşına girmem lazım galiba ama bu tüle bayıldım

CANIM koltuklarının rengi çok güzel pastel tonlarda yada ne bileyim mor tonları ben çok severim yaptırabilirsin
şimdiden güle güle kullan bende çok begendim tülü :)

CANIM koltuklarının rengi çok güzel pastel tonlarda yada ne bileyim mor tonları ben çok severim yaptırabilirsin
şimdiden güle güle kullan bende çok begendim tülü :)

canım ne hapishanesi çook şirin bi ev allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin... pencerenin üst kısmı üçgen o kısma bişey takmasan tül düz kısımdan başlasa hani mutfaklarda biriz tüller olurya metal çubuklara takılır o tarz bişey kesin olur yada üçgen kısmı da yapılır bi sıkıntı olmaz sen perdeciye çağır hem görsün hem ölçü alsın istersen çatı katı falan deme adamlara biriz tül yaptırıcam de fiyat sor ölçü aldır

Back
X