• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla esimin konusmalari..

Bence eşiniz sizin hakli görüyor fakat kv karsi korusaydi daha cok gerginlik çıkacaktı ve kv size daha fazla diş bileyecek. Bir düşünün ayni binada oturuyorsunuz dedigim dedik anlayışsız kv niz var. Size diş biledigi için neler yapabileceğini tahmin edebiliyor musunuz? Eğer aynı binada oturmasaydiniz eminimki eşiniz sizi savunurdu. Bende ayni binadayim ve benim kv tam hastanelik boyutunda takintili merhametsiz biri. Eziyetleri bini bin paraydi. Eşim de beni hic savunmaz ama onlarla da muhattab olmazdi. Sonra canina tak etti beni savunmaya basladi bu sefer bana da diş biledigi icin cok eziyet etmeye basladilar ama eşim hic firsat vermedi. Suan da bile aynı binada olmamiza ragmen görüşmüyoruz. Ama gel gelelim eşiniz birgun annesinin gerçek yuzunu gorecektir.

Kv-min bana yaşattiklarini ne zaman unutmaya baslasam kk-da kv konusu okur, kv-me daha da sinirlenirim)))
Hiiic uzulmeyin, o size pinti diyosa bundan sonra ona karşi pinti olun.
Ben 1,5 yil kv ile ayni evde yaşadim, sonra kv gitti bekar ogluyla yaşadi. Bi de ne duysam iyidir, gelin kaynanasini kapiya koymus diye her kes arkamdan konusuyo. Duydugumda asiri sinirlendim, sonra hic takmadim, hatta baya guldum de. Simdi kv-min bana geleceyi gunu bekliyorum, en gec 2-3 aya gelcek bizde kalmaya. O zaman evime almayacam))) Gelin kaynanasini kapiya koydu deniliyosa bari gercek olsun)))
Adamı böyle delirtiyolar işte

bosverin uzulmeyin alin paranizi sizde altin yapun yada yatirin bankaya bnde zamannda calistim ne zorluklarla biriktrdm esim tutumsuz har vurup harman savurur araba aldik bizde bulastitmiyo bile bana bu zamana kadar maas gormedim kendm temzlige bahce islerine gidip biriktrdm ben bisey demeden benim parammi demek istiyosun der oysa benim dedgm tutumlu olmasi. gercekte benim olmus olmuyomu tmm evlilikte senin benm olmaz ama o parayi kendi kafasina gore harciyo savuruyo ben hem eve harcyrm hem biriktrmye calisiyorum ama hic kiymetim yok. verirsen iyisin. erkrklere calisacaksin hic sesini cikarmicaksin eve cocuga dort dortluk bskacaksin ama hic biseye karismcksn. kaynsnanin dedigine kulak asma kendini yipratma

Kisi kendinden bilir isi bosver hic takma. Inadina da esinden isteme o parayi. Kv ne yalan cikart. Kocan bir daha hiiic inanmaz olur annesine artik. Kocan car cur etmez onuc milyari da zannetmem.

o parayi al bir daha asla kvne bir tas yemek götürme (saglik durumlari haric)
Saygida kusur etme ama asla fedakarlik yapma. Madem seni öyle biri biliyor ayni bildigi gibi davran.
Esinlede parayi aldiktan sonra konusursun annesi rahatca seni elestiriyor esin anne kuzusu olsa bile senin hakkinda konusturmamali.
Şu yorum gerçekten en doğrusu seni nasıl biliyor ve anlatıyorlarsa öyle davran parayıda alınca eşine konuşmaları duydum arabayada gerek yok bu parayı bankaya atıp biriktireceğim de

Ben olsam eşime bir şey söylemezdim. Anasıyla çoook önemli bir şey olmadıkça çekişmez erkek kısmı bunu unutma. Haklı olduğunu anladıysa bu yeter, annesini ikna etmesine gerek yok.Paramı alınca istediğim gibi harcardım. Kv karşı fedakarlıktan vazgeçerdim. Madem beni öyle bilmiş üzülecek bişey yok, rahatça pintilik yapardım bundan sonra

Back
X