Kaynanamın evim hakkında yaptğı densizlikler.

Eviniz gerçekten çok hoş, sıcacık, güle güle oturun.

Yine bir şey derse de "Daha iyileri sizin olur inşallah, biz eşimle burada çok mutluyuz" falan diyebilirsiniz. "Yardımcı oldunuz da biz mi kabul etmedik" gibilerinden bir şeyler söylememelisiniz, zira hiç öyle bir mecburiyeti yok, ters bir cevap verir kalbiniz kırılır. Eşinizi araya katmanız ise onu rencide etmekten öteye gidemez.

Evinizi ayırmışsınız, onu kaldıramamıştır. Şu durumda gülümseyerek "Biz burada çok mutluyuz, huzurumuz yerinde." demenizden daha etkili bir cevap olamaz inanın.

foreveryours..
herkesin zevki kendine ama.. ben evine bayıldıııımmm o sıcaklığı taa kilometreceler öteden verdi bana..
Allahım EŞ'inle ağzınızın tadıyla uzuuuun seneler yaşamayı nasip etsin..

foreveryours..
herkesin zevki kendine ama.. ben evine bayıldıııımmm o sıcaklığı taa kilometreceler öteden verdi bana..
Allahım EŞ'inle ağzınızın tadıyla uzuuuun seneler yaşamayı nasip etsin..

Çook çook teşekkür ederim ya inanki çok mutlu ettiniz benii...Evde huzur olsun mutluluk ve sevgi olsun başka ne istenebilinirki zaten..:16:

bence eşin araya girecek olsa zaten şimdiye kadar olaya müdahale ederdi belli ki öyle bi niyti yok ayrıca kaynana böyle konuşabiliyosa oğlunun bişey demesi de fayda etmeyecektir.ters cevap vermek iyi bi fikir değil çünkü kendi kusurunu görmez ve seni kötü gelin ilan eder.bu tavırlarla istediiği zaten senle kavga edip kötü gelin damgası yapıştırmak olabilir o yüzden sakin ve sabırlı ol ben mutluyum de buna şükür de içinden sabır çek gitsin arkadaşım zor ama mantıklı olan bu diye düşünüyorum

Evin çok şirin bence. Kedin de halılara uymuş beğendim :1:

Bir ev insana yetiyorsa ve orayı seviyorsa daha ne beklenir ki? Benim kayınvalidem de tuttuğumuz evi beğenmedi. Yok şehir dışıymış yok dağ başıymış... Merkezde en dandik eve 700 tl isterlerken şirin bi sitede 400 tl ye oturuyorum. Hem araba insan gürültüsü yok, arka tarafım orman mis gibi... Oturduğum yeri beğenmeyen, bir zahmet bana ev alsın sonra konuşsun. :16:

Kızlar kaynanamla tartışmıştık daha önceki konumu hatırlarsınız.Bu haftada doğum günü var eşim pasta alalım buraya çağıralım diyor ama şu konuda çok sinirliyim.Gelicek gene evime yorum yapıp durucak..Beim evim 70 mt2 ve çatı katında oturuyorum.Her geliişinde bana ay evin hapishane gibi ben hayatta oturamam gibi laf sokuyor..Kesin gene gelir aynı şeyleri söyler diye korkuyorum zaten aramız iyi değil gene kavga etmek istemiyorum..Çatı katında oturduğum için perde almadım daha perdeciler de küçük olduğu için yapmıyolar.Bende biraz düşünp kendm alıp kumaş felan yapım diyorum hatta sizden yardım isticektim resimlerini çekip.Bi tane arkadaşı var demiştim gelirsiniz beraber diye vay efendim perdem yokmuş daha laf söylüyor.zaten bişey yapmadın bana elinden her dikme işi geliyor makinende var.Yaparız yaparız diyor icraat yok bi kerede gelinine süpriz yapta sen yapsan ne olur yanii.Ben evimde mutluyum küçükse küçük 2 kişiyiz zaten..Bidaha böyle bişey derse zaten aramız iyi değil ne demem gerekiyor ? :47:

Çok beğenmiyorsa gitsin oğluna en genişinden bir ev alsın, perdelerini filan da diktirsin o zaman. Sanki bahsettiği el oğlunun evi. Kendi oğlunun oturduğu eve laf sayarken hiç mi düşünmüyor, bu kızı daha güzel şartlarda yaşatmak benim oğlumun, eğer oğlumun gücü yetmiyorsa onu daha iyi şartlarda yaşatmak da benim sorumluluğum diye. Ha, gücün yetmiyorsa o zaman da konuşmayacaksın susacaksın. :19:

eşin istiyorsa alın pastayı gelsin kutlayın..
boşver ne derse desin.

Biz mutluyuz anne, sıcacık işte kullanışlı..falan de ve geç..
ya da hiç duyma..

patavatsızlığından söylüyor belli ki..
sorun etme kendine bence..

Back
X