kaynanamın evinde tatil istemiyorum

z3174

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
491
49
123
Konya
şubat tatilinde eşinin memleketine yani kayın validenin evine 2 hafta gitmemek için mazeret uydurmak zorunda kalsanız ne mazeret uydurursunuz bahaneleri hemen görebilirmiyim birer cümlede olsa fikir llüütttfeeeennnnnn

aaa aaaaa kimseden cevap yokmu yoksa tıpış tıpış giderdiniz yani öylemi buna mecburmuyuz acaba

çalışmıyorum 3 çocuk var vede her dakika laf duymak sıktı beni yıllarca memleketler ayrı kültürler farklı hiçbir ortak nokta yok

bahane 1. hayatım hava çok soğuk, her yer de kar, hava değişiminden çocuklar çok etkileniyorlar, hastalanırlar, hastane doktor tatilimiz perişan olur. çok özlediysen anneni sen gidebilirsin...

bahane 2: hayatım malum mevsim kış. oraya gitsek anneni gönlünce alıp gezdiremezsin, hep evde tıkılı kalır kadıncağız. havalar düzelince gitsek?

bahane 3: çocuklar kar soğuk derken evde tıkılı kalır, acısını bizden alır, hiçbirşeyden anlamayız, havalar düzelince gidelim...

bende soğuk kar kış bahane ettim ya bakalım 10 saat çekip gidiyorum evine girer girmez dk 1 gol 1

Eşinizin ailesi çok uzak mı, ne sıklıkta gidiyorsunuz, size yardımcı olmamızda bunların cevabı etkili olabilir

çok uzak 10 saat yol sürüyor yukardaaa da söledim 3 çocukla zor geliyor bana bavul valiz bide gittiğimiz gün hemen makinaya çamaşır atması deli ediyor beni işlerin derdine düşüyor hemen

Çocuklar bu konuda ne düşünüyor? Belki bir kurs bir dershaneye ihtiyaçları vardır...Şehirden ayrılmasalar iyi olur falan....

hastalandın numarası yap,karnın başın oran buran hep ağrıyor mesela,1 gün masuscuktan yat ki inandırıcı olsun,birde bunun üstüne bu soğukta yolculuk yaparsam daha fena olurum de,yutarmı ki acaba:94:

sizin aileniz nerede? 1 haftayı ailenizde 1 haftayı orada geçirseniz?

sevgilimm askimmm bu tatili aslinda basbasa gecirsek sen ve ben ne iyi olurdu ama cocuklari birakicak yerimiz yok bari ailece cocuklarimizla sadece cekirdek aile olarak gecirelim ?

Yani yılda 1-2 kez gidiyorsanız eğer tabi bahane bulmak zor biraz. Ama eşinizle konuşup bütün tatili orda geçirmek yerine 1 hafta kalıp dönmeyi teklif etseniz? Hem eşlnizin gönlü olur hem siz kalan 1 haftada eşiniz ve çocuklarınızla vakit geçirirsiniz.

basligi yazarken arkanizdan atlimi kovaliyordu acaba

eşiniz tek gitsin siz kalın olmazmı??

yada yanınıza kalınca bi kitap alın kaynananız tam laf sokmaya hazırlanırken bunu zaten konusmalarından anlarsınız ayy bi kitaba basladım çok akıcı heyecanlı vs dur bıtırmem lazım deyın..

en iyi bahane bence cocuklar ders yapacak,sınavlara hazırlansınlar şimdiden işi sıkı tutmak gerek vs deyip eve gelmek olabılır 1hafta sonra

bahane çok ama senin eşine ve durumuna bağlı.3 çocukla çok zor.valla gidin salın çocukları güzel bi tatil yapın.valla seneye kaynanan gidecek yer arar.rahat ol.kırılsın dökülsün ah alışamadı çocuklar yoksa böle değiller de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…