Kaynanamın hareketlerine dayanamıyorum artık

Kudurtsun demiyoz ya kocasıyla arasını yapsın düzeltsin kaynana ne yaparsa bakma sen kocana bak altan al çıkana kadar diyoruz kaynanaya ne yapsak kuduruyorlar ztn
Bilerek damarına basmak farklı bir olay. Doğru ne yapsa kudurur. Ama bilerek yaparsan eline ekmek vermiş olursun. Daha güzel doldurur oğlunu. Kaynananın eline düşmüşken fazla cesur bir hareket olur. Kendi evinde olursan oğlunu anasına postalarsın, zaten bu tiplerin iyi geçinmesi için arada el kızı olmalı yoksa 1 haftaya birbirlerini yemeye başlıyorlar.

Kalabalık ailede haklı bile olsanız konuşursanız kaybedersiniz. Maduru oynarsanız kazanırsınız. Eşinle aran sen doğru görmediklerini konuştukça kabullenmedikce açılıyor anaogul sana sinirleniyor. Doğru olmasada hayatın gerçekleri bunlar.
Anne söylenen siz madur taraf olduğunuz eşinize gösterirseniz kazanırsınız.

Vallaha kudurtmak istiyorsa ekstradan birsey yapmasina gerek yok. Esi gelince mus mutlu gülümseyerek karsilayacak. Masada hayran hayran esine bakip.gülümseyecek. her sabah dus alacak veya gecenin ortasinda. Ayri yatmamasi lazim tabi. Kayinvalide öyle de iptal olur.

Yanı ztn asla kaynanayla aynı evde kalınmıyor ayrı eve çıkana kadar kocasına iyi davransın kavga etmesin ztn bu ıkisi yapsa bile kaynana anında kudurucak bu da fırsat degilki sadece kocasına olabildiğince iyi davranicak kocasıda onun kıymetini anlar ne bilim illaki görür yani karısının onu sevdiğini ilgi verdiğini ztn bu yüzüden kendisi de karısının ve evliginin düşünme açısından ayrı eve çıkmak ister

Aynen öyle işte bende bundan bahsediyorum

Esine soğuk olma sevgi göster kapı kitlenmiyorsa arkasına koy ağır bisey dolap da olsa dibinde çek azıcık kapiya dogru açamasin zaten gecicymis orada kalmanız sabret

2 haftada bu ne hiz??? Bir haftalik evliyken kaynanin yaninda yasamaya gelmek hata. Baska bir caresini bulsaydiniz. 1+1 ev tutsaydiniz. Boyle hayat mi cekilir?

Evet ayıp yaptığınız dedim
Ayıp yaptığınızla terbiyesizlik demek farklı geliyor bana. Benim kayınvalidem de kapı çalmayı bilen biri değildi malesef. Ben bir kere geldiğini farkedip bilerek sütyen külot kaldım içeri girince de iyi bir kızdım anne yaa niye kapı çalmıyorsun filan diye. Sonra hiç tekrarlamadi. Çünkü ara ara lafını da ettim. Kendi pişman oldu

Kaç kaç kaç

Sen ayrı kaldıkça eşinle aran soğur, kadın da yaptığım işe yarıyor diye mutlu olur. Al kocanı, sev okşa odanıza geçin bağıra çağıra sevişin, kahkaha gülücük, dışarı çıkın, keyfinize keyif katıyor gibi davranın. O haldeyken de siz kendiniz doldurun, bak kendi evimizde olsak şöyle şöyle daha rahat yapardık diye . Zaten yeni evlisiniz, siz hele bi evinize geçin. Politik davranın yani. Kocan yokken hiçbir şeye elini sürme aksine leş gibi davran. Kocan gelince normal davran.
Bu koca sizin arkanızda dursa bunlara gerek kalmazdı ama yapacak başka şey yok.

Sevgili olsan ayrılırsın biter şimdi evlisin oturması bi sene, baktın düzelmiyor o zaman bi çaresine bakarsın

Ayrı eve çıkınca düzelecek sanıyorsun, çocuk düşünmemeni tavsiye ederim, umarım yanılırım mutlu olursun ama zaman kaybından başka bişey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…