Bilerek damarına basmak farklı bir olay. Doğru ne yapsa kudurur. Ama bilerek yaparsan eline ekmek vermiş olursun. Daha güzel doldurur oğlunu. Kaynananın eline düşmüşken fazla cesur bir hareket olur. Kendi evinde olursan oğlunu anasına postalarsın, zaten bu tiplerin iyi geçinmesi için arada el kızı olmalı yoksa 1 haftaya birbirlerini yemeye başlıyorlar.Kudurtsun demiyoz ya kocasıyla arasını yapsın düzeltsin kaynana ne yaparsa bakma sen kocana bak altan al çıkana kadar diyoruz kaynanaya ne yapsak kuduruyorlar ztn
Aynen yaaBişey yapmasak da kuduruyorlar valla
Dışarı ciktiginiz zaman eşinize ben markete gidiyorum yada bakkala gidiyorum diyorsanız bunu söylediğinde eşinizin nereye gittiğini biliyorum demesi lazımMarkete bakalla gidiyorum karın hep dışarda diyor yüz verme buna diyor sen keyfine bak diyor
Markete bakalla gidiyorum karın hep dışarda diyor yüz verme buna diyor sen keyfine bak diyor
*Ötlek ne diyebilir ki susuyor sadece ama bir taşınayim gostercem onaEsiniz de annesine karşı sizi savunamiyor sanirim
Bilerek damarına basmak farklı bir olay. Doğru ne yapsa kudurur. Ama bilerek yaparsan eline ekmek vermiş olursun. Daha güzel doldurur oğlunu. Kaynananın eline düşmüşken fazla cesur bir hareket olur. Kendi evinde olursan oğlunu anasına postalarsın, zaten bu tiplerin iyi geçinmesi için arada el kızı olmalı yoksa 1 haftaya birbirlerini yemeye başlıyorlar.
Yanı ztn asla kaynanayla aynı evde kalınmıyor ayrı eve çıkana kadar kocasına iyi davransın kavga etmesin ztn bu ıkisi yapsa bile kaynana anında kudurucak bu da fırsat degilki sadece kocasına olabildiğince iyi davranicak kocasıda onun kıymetini anlar ne bilim illaki görür yani karısının onu sevdiğini ilgi verdiğini ztn bu yüzüden kendisi de karısının ve evliginin düşünme açısından ayrı eve çıkmak isterBilerek damarına basmak farklı bir olay. Doğru ne yapsa kudurur. Ama bilerek yaparsan eline ekmek vermiş olursun. Daha güzel doldurur oğlunu. Kaynananın eline düşmüşken fazla cesur bir hareket olur. Kendi evinde olursan oğlunu anasına postalarsın, zaten bu tiplerin iyi geçinmesi için arada el kızı olmalı yoksa 1 haftaya birbirlerini yemeye başlıyorlar.
Aynen öyle işte bende bundan bahsediyorumVallaha kudurtmak istiyorsa ekstradan birsey yapmasina gerek yok. Esi gelince mus mutlu gülümseyerek karsilayacak. Masada hayran hayran esine bakip.gülümseyecek. her sabah dus alacak veya gecenin ortasinda. Ayri yatmamasi lazim tabi. Kayinvalide öyle de iptal olur.
Annesine bu ne terbiyesizlik mi dediniz?Neden tepki vermiyorsun dediğimde ne var bunda diyor onun yerine ben konuştum annesiyle bu ne terbiyesizlik diye
Evet ayıp yaptığınız dedimAnnesine bu ne terbiyesizlik mi dediniz?
2 haftada bu ne hiz??? Bir haftalik evliyken kaynanin yaninda yasamaya gelmek hata. Baska bir caresini bulsaydiniz. 1+1 ev tutsaydiniz. Boyle hayat mi cekilir?Arkadaşlar merhaba sizinle bir konu üzerinde fikir almak istiyorum, yeni evliyim 2hafta olucak il değişikliğinden dolayı bir süre kayınvalidemle oturmak mecburiyetindeyiz. Kayınvalideme geleli 1hafta oldu ve ben artık tahammül edemiyorum. Huzur bırakmadı eşimi bana karşı soğutmaya çalışıyor, dün eşimi kenara çekip dedikodumu yaparken yakaladım ve bu sürekli oluyor çok affedersiniz yatak odasına kapıyı çalmadan giriyor, ve eşim bundan memnun hiçbir şey demiyor. Ayrı ayrı uyuyoruz artık, kaynanam eşimi doldura doldura, tahammülsüzleşti ve bir sorunum olduğunda bile dinlemiyor, eşimle konuştuğumuz her konuya, her kelimeye atlıyor ve eşimle baş başa gecircegimiz tek bir an bile kalmıyor , üstüne üstlük kaynanam bizimle yaşamak istiyor ben bu duruma net tavrımi koydum, ve şuan sorcak olursanız eşimle aramızda büyük bir soğukluk var. Ve boşanma raddesine kadar geldim napmaliyim
Ayıp yaptığınızla terbiyesizlik demek farklı geliyor bana. Benim kayınvalidem de kapı çalmayı bilen biri değildi malesef. Ben bir kere geldiğini farkedip bilerek sütyen külot kaldım içeri girince de iyi bir kızdım anne yaa niye kapı çalmıyorsun filan diye. Sonra hiç tekrarlamadi. Çünkü ara ara lafını da ettim. Kendi pişman olduEvet ayıp yaptığınız dedim
Mecburiyetten geldik ilk fırsatta cikicam zaten2 haftada bu ne hiz??? Bir haftalik evliyken kaynanin yaninda yasamaya gelmek hata. Baska bir caresini bulsaydiniz. 1+1 ev tutsaydiniz. Boyle hayat mi cekilir?
Kaç kaç kaçArkadaşlar merhaba sizinle bir konu üzerinde fikir almak istiyorum, yeni evliyim 2hafta olucak il değişikliğinden dolayı bir süre kayınvalidemle oturmak mecburiyetindeyiz. Kayınvalideme geleli 1hafta oldu ve ben artık tahammül edemiyorum. Huzur bırakmadı eşimi bana karşı soğutmaya çalışıyor, dün eşimi kenara çekip dedikodumu yaparken yakaladım ve bu sürekli oluyor çok affedersiniz yatak odasına kapıyı çalmadan giriyor, ve eşim bundan memnun hiçbir şey demiyor. Ayrı ayrı uyuyoruz artık, kaynanam eşimi doldura doldura, tahammülsüzleşti ve bir sorunum olduğunda bile dinlemiyor, eşimle konuştuğumuz her konuya, her kelimeye atlıyor ve eşimle baş başa gecircegimiz tek bir an bile kalmıyor , üstüne üstlük kaynanam bizimle yaşamak istiyor ben bu duruma net tavrımi koydum, ve şuan sorcak olursanız eşimle aramızda büyük bir soğukluk var. Ve boşanma raddesine kadar geldim napmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?