Çocukları bana vermemesinden korkuyorum. Çocuklarımın travma yaşamasını istemiyorum. Bunlar kaybetmeyi kabullenebilecek insanlar değiller. Ne yapar eder çocuklarımı elimden alırlar
Verilecek en doğru karar bu olacak gibime geliyor. Eşimin değişieceğini düşünmüyorum çünkü.... Daha önce de dediğim gibi, ne zaman olayı çözmek için konuşmaya çalışsam beni susturup suçsuzken suçlu duruma düşürüyor. Konuşarak anlaşılabilecek biri değil.
Kocanızla konuşurken burada anlattığınız gibi konu konu konuşmamalısınız bence çünkü o zaman yüz göz olmuş olursunuz ve ev içi dedikodu gibi kalır sizin sorununuz. Demelisiniz ki çekirdek ailemizin özel alanları yok duruma geldi bunu korumak istiyorum. Ayrıca ilişkimiz öncesi özel hayatın ile ilgili değil benim olduğum ortamda benim olmadığım ortamda bile konuşulmasını asla istemiyorum nasıl kendi ailemden sana karşı tartışmasız saygı bekliyorsam ve bu konuda netsem senin de bu konuda ailene karşı net olmanı bekliyorum." gibi konuşmalar yapmalısınız. buna rağmen değişmezse zaten sizi ciddiye almıyor demektir. Hani her rahatsız olduğunuz konuda küsmek, o an için özür beklemek falan sizin işinizi daha çıkmaza sokar yani normalleştirmelerine izin vermeyin lütfen.
Ben evime ne alırsam aynısını o da istiyor ama maaşı yok, eşimin almasını bekliyor. Eşim de annesinin her isteğini gerçekleştirmek için yaratıldığını düşünüyor. Kadının istekleri hiç bitmiyor, eşim sürekli onun alışverişlerini yapıyor ve borçlanıyor. onun için çalışıyor resmen
Bu durumda senin çalışmanın ne anlamı var? Yine tek maaşla geçirecekseniz sen neden evde kalmıyorsun? Bırak işi otur evinde çatır çatır para harca. Kocan düşünsün hangi parayla geçineceğinizi.
Bu durumda senin çalışmanın ne anlamı var? Yine tek maaşla geçirecekseniz sen neden evde kalmıyorsun? Bırak işi otur evinde çatır çatır para harca. Kocan düşünsün hangi parayla geçineceğinizi.
Ben çalışmazsam istediğim hiçbir şeyi alamam, çocuklarıma hak ettikleri hayatı veremem, "oturup evimde çatır çatır harcayacağım" bir kazancı yok eşimin. Benim çalışmamam demek, hem çocuklarımın hem de benim her şeyden mahrum olmamız demek
Ben çalışmazsam istediğim hiçbir şeyi alamam, çocuklarıma hak ettikleri hayatı veremem, "oturup evimde çatır çatır harcayacağım" bir kazancı yok eşimin. Benim çalışmamam demek, hem çocuklarımın hem de benim her şeyden mahrum olmamız demek