Kaynanamın kıskançlığı

Ana kuzusu koca , Deccal kaynana ve iki çocuk yapan koca yürekli konu sahibi. Ölmesini beklemekten başka çare yok
Ölmez ki kaynana ölse kocanin kafa belli, bu kadına yne değersiz davranacak

Eşim annesine asla laf söyletmez. Annesi siyaha beyaz dese, evet annecim beyaz der. Benim fikrimi zaten asla sormazlar.
O zaman sorun nasıl kvde de olabiliyor gene sorunun kocasında olduğunu anlamayan bir konu sahibi dünde var bundan 2 tane

Çocukları bana vermemesinden korkuyorum. Çocuklarımın travma yaşamasını istemiyorum. Bunlar kaybetmeyi kabullenebilecek insanlar değiller. Ne yapar eder çocuklarımı elimden alırlar
He bi bahanede bu çocuklarını nasıl sana vermeyecek omu karar veriyor buma hakimde öyle diyordu

Kocanızla konuşurken burada anlattığınız gibi konu konu konuşmamalısınız bence çünkü o zaman yüz göz olmuş olursunuz ve ev içi dedikodu gibi kalır sizin sorununuz. Demelisiniz ki çekirdek ailemizin özel alanları yok duruma geldi bunu korumak istiyorum. Ayrıca ilişkimiz öncesi özel hayatın ile ilgili değil benim olduğum ortamda benim olmadığım ortamda bile konuşulmasını asla istemiyorum nasıl kendi ailemden sana karşı tartışmasız saygı bekliyorsam ve bu konuda netsem senin de bu konuda ailene karşı net olmanı bekliyorum." gibi konuşmalar yapmalısınız. buna rağmen değişmezse zaten sizi ciddiye almıyor demektir. Hani her rahatsız olduğunuz konuda küsmek, o an için özür beklemek falan sizin işinizi daha çıkmaza sokar yani normalleştirmelerine izin vermeyin lütfen.

Bu durumda senin çalışmanın ne anlamı var? Yine tek maaşla geçirecekseniz sen neden evde kalmıyorsun? Bırak işi otur evinde çatır çatır para harca. Kocan düşünsün hangi parayla geçineceğinizi.

kaynanan mı
sence senin derdin kaynanan mı gerçekten

Ben çalışmazsam istediğim hiçbir şeyi alamam, çocuklarıma hak ettikleri hayatı veremem, "oturup evimde çatır çatır harcayacağım" bir kazancı yok eşimin. Benim çalışmamam demek, hem çocuklarımın hem de benim her şeyden mahrum olmamız demek

Diger mesajları da okudum, senin için en doğrusu boşanmak canım. Ana oğulu başbaşa bırak ne halleri varsa görsünler.

kocan daha büyük suçlu
başka semte tasınmışsınız nasıl olsa
bu mesafe iyi gelecektir emin olun

`