• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın lafları

• Konu Sahibi Konu Sahibi whshw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

whshw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
31
19
3
30
merhaba kızlar. Bir süredir arkadaşlarımla ilişkiyi kestim bana ayıp ettikleri için artık görüşmüyorum. Şuan ise kpss 2026 ya hazırlanıyorum. Derdim ise kaynanamla. Zaten şuan kpss ye hazırlandığım için günümün tamamı ders çalışmakla geçiyor. Önden söyleyeyim. Kaynanam ise kendimle vakit geçirmeme takmış durumda. Eşimle dışarı çıkarız sadece ikiniz mi çıkıyorsunuz diye laf sokar. Gün içinde naptın diye konuşuruz balkonda kahvemi içiyorum dersem tek başına mı oturuyorsun iğneliyici bir tonla laf sokar. Eşimle pikniğe gideriz niye sadece ikinizsiniz der. Binada neden komşun yok der. Bunlar basit basit örnekler. Bunları derkende laf soktuğu anlaşılır şekilde söyler normal muhabbet esnasında gibi değilde. Anladınız siz saanırım. Bu arada kendisinin de hiç arkadaşı yok evde oturuyor. Ben ise zaten kpss ye hazırlandığım için boş kalan vaktimde herkesin yaptığı gibi eşimle vakit geçiriyorum. Herkes böyle yaparken sorun olmuyor ama kaynanamın gözünde sanki bu kötü ve ezikçe bir şeymiş gibi laflar söylüyor. Resmen beni kafasında sorunlu gibi görüyor arkadaşım şuan kalmadığı için. Artık tepki koymaya karar verdim. Sizce ne şekilde karşılık vermeliyim bu hareketlerine ?

Merhabalar öncelikle senin arkadaşının olmadıgı kısmını nerden biliyor kesinlikle arkadaşınız olsa olmasada belli ilişklerinizi anlatmamanız gerekir kvye diye düşünüyorum ve mesafe koyun kpss çalışıyorum başımı dersten kaldırmıyorum günüm böyle geçiyor de bitsin bir dahada sormaz herhalde

İnsan sevmiyorum diyin gecın . Adam mı bulacaksınız kahve içmek için ne saçma sorular bunlar . Pikniğe eşinizle gitmeniz doğal değil mi ki soruyor yapıştırın cevabını uğraşmayın
Aynen öyle. Hani bir kere iki kere yapsa neyse diyeceğim ama sürekli böyle

Eşiniz ne diyor bu duruma , Demiyor mu anne hayırdır karımın yalnız evde oturmasından nie rahatsız oluyorsun die ?
Tepki göstermiyor. Zaten bazen eşimin iş arkadaşları ve eşleriyle görüşüyoruz ama daha çok kafa dengim birine denk gelmedim. Herkes daha çok kendi ailesi içinde vakit geçirmek istiyor.

merhaba kızlar. Bir süredir arkadaşlarımla ilişkiyi kestim bana ayıp ettikleri için artık görüşmüyorum. Şuan ise kpss 2026 ya hazırlanıyorum. Derdim ise kaynanamla. Zaten şuan kpss ye hazırlandığım için günümün tamamı ders çalışmakla geçiyor. Önden söyleyeyim. Kaynanam ise kendimle vakit geçirmeme takmış durumda. Eşimle dışarı çıkarız sadece ikiniz mi çıkıyorsunuz diye laf sokar. Gün içinde naptın diye konuşuruz balkonda kahvemi içiyorum dersem tek başına mı oturuyorsun iğneliyici bir tonla laf sokar. Eşimle pikniğe gideriz niye sadece ikinizsiniz der. Binada neden komşun yok der. Bunlar basit basit örnekler. Bunları derkende laf soktuğu anlaşılır şekilde söyler normal muhabbet esnasında gibi değilde. Anladınız siz saanırım. Bu arada kendisinin de hiç arkadaşı yok evde oturuyor. Ben ise zaten kpss ye hazırlandığım için boş kalan vaktimde herkesin yaptığı gibi eşimle vakit geçiriyorum. Herkes böyle yaparken sorun olmuyor ama kaynanamın gözünde sanki bu kötü ve ezikçe bir şeymiş gibi laflar söylüyor. Resmen beni kafasında sorunlu gibi görüyor arkadaşım şuan kalmadığı için. Artık tepki koymaya karar verdim. Sizce ne şekilde karşılık vermeliyim bu hareketlerine ?
Söyleyin sizde. Sınava hazırlanıyorum kimseyi istemiyorum ki zaten diyin. Kocamla da başbaşa gitmekten zevk alıyoruz kafamızı dinliyoruz diyin. Bende öyleyim şuan smmm staj başlatma sınavına hazırlanıyorum ama görüşmüyorum kimseyle. Tercih bu yani.

Niye her adımınızı bilmek zorunda bu kadın?
Pikniğe gitmenizden ona ne mesela. Ararsa napıyosun diyorsa mesela balkonda kahve içiyorum diyeceğinize,iyiyim sen nasılsın diye geçiştirin. Ya da açmayın telefonu müsait değildim der geçersiniz.
Laf sokarsa usulünce cevabını verin. Arkadaş istemiyorum yeterince meşgulüm diyebilirsiniz basitçe. Bir söyler iki söyler sonra susar zaten ona ne.

Neden kv’ye yaptıklarınızın detayını veriyorsunuz ki? Bana sorulduğu zaman iyiyim sen ne yaptın diye karşımdakine çeviriyorum lafı. Ona sorular sorun o anlatsın. Siz anlatmayın eğer sürekli telefonda falan konuşuyorsanız. Mesafe koyun zaten araya, kimseyle böyle zırt pırt sürekli konuşulmaz. Birkaç gün arayla konuşursunuz ki anlatacak bir şeyiniz olsun.

Çok yoğun olabilirsiniz ancak arada onunla bir kahve içebilirsiniz. Dışarı çıkıp çarşı pazar gezebilirsiniz. Evet siz kpss ye hazırlanıyor olabılırsınız ama o aile mensubusunuz arka planda hayat devam ediyor. Nolur sanki gönlünü alsanız. İyi niyetli düşünün.Kayınvalideniz bence hissiyatlı biri sizinle vakit geçirmek istiyor bir nebzede olsa.

Bana kocam yeter de geç 😂

Başlığı okumam yetti resmen 😏😑🥴

Back
X