merhaba kızlar. Bir süredir arkadaşlarımla ilişkiyi kestim bana ayıp ettikleri için artık görüşmüyorum. Şuan ise kpss 2026 ya hazırlanıyorum. Derdim ise kaynanamla. Zaten şuan kpss ye hazırlandığım için günümün tamamı ders çalışmakla geçiyor. Önden söyleyeyim. Kaynanam ise kendimle vakit geçirmeme takmış durumda. Eşimle dışarı çıkarız sadece ikiniz mi çıkıyorsunuz diye laf sokar. Gün içinde naptın diye konuşuruz balkonda kahvemi içiyorum dersem tek başına mı oturuyorsun iğneliyici bir tonla laf sokar. Eşimle pikniğe gideriz niye sadece ikinizsiniz der. Binada neden komşun yok der. Bunlar basit basit örnekler. Bunları derkende laf soktuğu anlaşılır şekilde söyler normal muhabbet esnasında gibi değilde. Anladınız siz saanırım. Bu arada kendisinin de hiç arkadaşı yok evde oturuyor. Ben ise zaten kpss ye hazırlandığım için boş kalan vaktimde herkesin yaptığı gibi eşimle vakit geçiriyorum. Herkes böyle yaparken sorun olmuyor ama kaynanamın gözünde sanki bu kötü ve ezikçe bir şeymiş gibi laflar söylüyor. Resmen beni kafasında sorunlu gibi görüyor arkadaşım şuan kalmadığı için. Artık tepki koymaya karar verdim. Sizce ne şekilde karşılık vermeliyim bu hareketlerine ?