- 18 Ağustos 2016
- 5.303
- 22.226
- 348
Kadınla konuşmadan nasıl işe girme fikrine kapıldınız ? Kv şimdi bakmam dese ne olacakÇalışırsa bakarım demişti eşime ama şimdi fikri aynı mı tam bilmiyorum
İşin özü bu aslında.Büyük meseleleriniz yoksa es ailesiyle hicbir zaman kopruleri atmayin..insan insana lazim oluyor iste..zor zamani oliyor hastaligi oluyor
Sadece bunun için görüşmediniz ve şimdi çocuğunuzu ona emanet edeceksiniz ise kabul edilirseniz ve hala kendiniz iletişim kurmayıp eşinize sorduruyorsunuz. Cidden ilginçsiniz. Kayinvalidenin neden yüz astigini biraz tahmin ediyorum.Yok bana kötü bişey yapmadı biraz yüz asıklığı falan oluyordu artık onada katlanıcam
Birde katlanacağım demiş, kim kime katlanacak acaba, orası muallak.Sadece bunun için görüşmediniz ve şimdi çocuğunuzu ona emanet edeceksiniz ise kabul edilirseniz ve hala kendiniz iletişim kurmayıp eşinize sorduruyorsunuz. Cidden ilginçsiniz. Kayinvalidenin neden yüz astigini biraz tahmin ediyorum.
Aynı şeyi yazmıştım tam:) neyse ki katlanacakmış. Bir de ben yine görmeyeceğim eşim getirip götürecek çocuğu da diyebilirdi.Birde katlanacağım demiş, kim kime katlanacak acaba, orası muallak.
Öyle derdi de eşi evde olmuyormuş o saatlerde.Aynı şeyi yazmıştım tam:) neyse ki katlanacakmış. Bir de ben yine görmeyeceğim eşim getirip götürecek çocuğu da diyebilirdi.
E arayıp da bulamadığınız işte. Bu sayede girersiniz içlerine.
Hiç yok kreşe gidiyor ama iki saat mecburBence ayıp.
Ama alternatif de yok belli ki.
Bakarım demişti öncedenKadınla konuşmadan nasıl işe girme fikrine kapıldınız ? Kv şimdi bakmam dese ne olacak
Yalniz o iki saat en zor saat. Şahsen mesela ben yeğenime falan 2 saatliğine bakarım günde belli bir zaman. Ama sabahın körü en istemedigim ve en zorlandığım saat olur. Her gün çocuğu birakmak da öyle. Yani sanki çok kolay çok kısa gibi yazmışsınız ama kayinvalideniz bakarsa büyük iyilik yapacak size. Küçümsemeyin yani. Öyle yazdığınız için diyorum sadece 2 saat vs diye yazmışsınız ya.Hiç yok kreşe gidiyor ama iki saat mecbur
Yarın bırakırken ne diyecek konu sahibi merak ediyorum:)Kadını adam yerıne koymayan borçlarınızı ödettiğiniz halde sizin işiniz düşünce katlancaz demenizde aşırı absürt kim kime katlancak orası bellide neyseÜstüne kadını aramaya bile zahmet etmeyip eşinize aratıyorsunuz pess barı kendi işiniz için olan bir konuda kemdiniz muhatap olsaydınız
Beni şu akrabaya giderken götürmediniz bir daha görüşmeyelim aramayın ama borcumuzu ödeyin olur mu bırde kirada olan evınızın kirasınıda hala istiyorum okeyyYarın bırakırken ne diyecek konu sahibi merak ediyorum:)
İnanın hiç içim istemiyor ama sırf borçların biraz hafiflemesi için başka şansım yok ona bırakmaktan bende bilmiyorum yarın ne diyeceğimiYarın bırakırken ne diyecek konu sahibi merak ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?