Kaynanamın ocağına düştüm

Büyük meseleleriniz yoksa es ailesiyle hicbir zaman kopruleri atmayin..insan insana lazim oluyor iste..zor zamani oliyor hastaligi oluyor
İşin özü bu aslında.

Konu sahibinin de öyle aman aman bir sorunu yoktu, olsaydı mutlaka bilirdik.

Yok bana kötü bişey yapmadı biraz yüz asıklığı falan oluyordu artık onada katlanıcam
Sadece bunun için görüşmediniz ve şimdi çocuğunuzu ona emanet edeceksiniz ise kabul edilirseniz ve hala kendiniz iletişim kurmayıp eşinize sorduruyorsunuz. Cidden ilginçsiniz. Kayinvalidenin neden yüz astigini biraz tahmin ediyorum.

Birde katlanacağım demiş, kim kime katlanacak acaba, orası muallak.

Hem gorusmuyormussunuz hemde cocugunuz baksin istiyorsunuz ama acipta telefonu kendiniz konusamiyorsunuz. Hicmi bu kadınla konusmayacaksiniz. Ben kvdenin yerinde olsam beni adam yerine koymayan gelinin cocuguna asla bakmazdim. Yarin cocugu sana getirmem lazim bile diyemediginiz insana cocuk baktirmaya calismak

Maddi olarak sıkışık durumda mısınız?
Çocuğunuz küçük ve bence sabahları uykusunu almalı
Sizin ilginize de ihtiyacı var
Kv ile konuşmuyormuşsunuz kadın belki erkenden kalkmak istemeyecek 2 saatte olsa sabah o saatler hem onun açısından hem çocuğunuz açısından zor olabilir
Birde huylarından dolayı iletişim kurmadığınız birine çocuk emanet etmek biraz tutarsızca geliyor, minnet etmek gibi
Eğer fikriniz değiştiyse o ayrı

Hiç yok kreşe gidiyor ama iki saat mecbur
Yalniz o iki saat en zor saat. Şahsen mesela ben yeğenime falan 2 saatliğine bakarım günde belli bir zaman. Ama sabahın körü en istemedigim ve en zorlandığım saat olur. Her gün çocuğu birakmak da öyle. Yani sanki çok kolay çok kısa gibi yazmışsınız ama kayinvalideniz bakarsa büyük iyilik yapacak size. Küçümsemeyin yani. Öyle yazdığınız için diyorum sadece 2 saat vs diye yazmışsınız ya.

Kadını adam yerıne koymayan borçlarınızı ödettiğiniz halde sizin işiniz düşünce katlancaz demenizde aşırı absürt kim kime katlancak orası bellide neyse Üstüne kadını aramaya bile zahmet etmeyip eşinize aratıyorsunuz pess barı kendi işiniz için olan bir konuda kemdiniz muhatap olsaydınız

Yarın bırakırken ne diyecek konu sahibi merak ediyorum:)

Yarın bırakırken ne diyecek konu sahibi merak ediyorum:)
İnanın hiç içim istemiyor ama sırf borçların biraz hafiflemesi için başka şansım yok ona bırakmaktan bende bilmiyorum yarın ne diyeceğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…