Kaynanamın ocağına düştüm

Aman salla ya , yarın birgğn hasta olur vs senden yardım ister insanlık hali , aaa ben pek görüşmüyordum senle yardımcı olamam demeyeceğine göre şimdi de o yardıma etsin
Salllaaa baksın bakabildiği kadar ,
Ben hep gurur yaptım seviyeli olmaya çalıştım dönüp dolaşıp ben zararlı çıktım

Nerden biliyorsunuz demeyeceğini? Suratı asik diye uzun süredir görüşmemiş. Çocuğa bakacağı halde katlanırım artık diyen biri çocuğa bakma durumu olmasa sizin dediginizi yapar mı?Belki yapar bilemem ama bana öyle gelmedi sadeve.

Yani bence cok doru degil bu durum yani benim yapmayacagim birsey, yuzunu asiuordu diye ya da baska sebeplerden konusmayip hatta cocuga bakacagini bile haber veremeyip esine soyletiyorsun ama cocugu birakiyorsun, ne bileyim herkesin kendi tercihi ayni seyi kvniz yapsaydi herhangi bir sebepten sizinle konusmayip hasta oldugunda size bile haber vermeyerek esinjzi arayip yarin size geliyrum gelin bana baksin derse ne dusunurdunuz

Çok komik değil mi? nasılda eğleniyorsunuz helal size ya
Ya Hu! Ben arkadaşların birbirini alıntıladığı ve kendileriyle dalga geçtikleri yorumları kastettim.
Siz niye üzerinize alınıyorsunuz?

Sizin konularınıza gülmüyorum tersine üzülüyorum.
Olaylara bakış açınız çok değişik çünkü.
Komik değil trajik de demeyeyim
değişik bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…