Eşim o saatlerde işte oluyor ben alakayı kesmiştim bazı huylarından ama eşime beni soruyor muş hep neden gelmiyor diye bakalım ne olacakKayınvalidenin oğlu ve torunu daha iyi şartlarda yaşasın diye çalışıyorsunuz aynı zamanda, olgun bi kadınsa burdan bakar olaya. Nasıl bi kadın eşiniz bıraksa bi süre aranız yumuşayana kadar??
UmarımKv-gelin ilişkisi başka kv-torun ilişkisi başka.
Ha gelinen mütevellit torunu sevmeyen var mı? Var. Umarım sizin kv onlardan değildir.bunu en iyi siz bilirsiniz.
Çalışırsa bakarım demişti eşime ama şimdi fikri aynı mı tam bilmiyorumBirden fazla yere iş başvurusu yapmadan önce kayınvalidenizle konuşmadiniz mi? Sonuçta çalışırsaniz çocuğunuzla 2 saat de olsa bakacak ilgilenecek.
Bunlari şimdi düşünmek de pek garip geldi bana.
Çalışmak istiyorsanız bırakacaksinız mecburen.
Eşim o saatlerde işte oluyor ben alakayı kesmiştim bazı huylarından ama eşime beni soruyor muş hep neden gelmiyor diye bakalım ne olacak
Ne zaman demisti?Çalışırsa bakarım demişti eşime ama şimdi fikri aynı mı tam bilmiyorum
Eşim şimdi aradı yarın iş görüşmenin olduğunu söyledi sana bırakıcak dedi tamam dedi odaNe zaman demisti?
Yarın görüşme saatinden biraz önce gidip konusun, bu kadar mi kötüydü aranız, konuşup haberleşmeyecek kadar?
Yok bana kötü bişey yapmadı biraz yüz asıklığı falan oluyordu artık onada katlanıcamBen olsam görüşmedigim kişiye bırakmam. Ben eşimin annesi, çocuğumun babanesi diyip onların hatrına da olsa konusmamissam onunla şimdi de torunu ya baksın diyemem. Çok kötü bir şey yapmadıysa tabii bana. Ama bence kötü bir şey yapmadı size hiç görüşülmeyecek kadar. Konularınızdan çıkarıyorum bunu.
1 ay önce kadar bakarım çocuk büyüdü zaten demiştiNe zaman demisti?
Yarın görüşme saatinden biraz önce gidip konusun, bu kadar mi kötüydü aranız, konuşup haberleşmeyecek kadar?
Sürekli değil kreş saati 9 da ve onların sokağında sadece 2 saat falan kreşe götürecek o kadarKayınvalideyle işiniz yokken görüşmeyip işi düşünce çocuk baktırmaya kalkmak bence yanlış
Birine hayrına çocuk baktırmak minimum seviyede ilişki gerektiriyor bence en azından
Küs olsanız benim torunum gelecek bana gorecem diye kıyameti koparirlar bı zahmet bakiversinArkadaşlar merhabalar geçen yine konu açmıştım bu temizlik işi hastanede diye ordan telefon gelmedi bir bilişim firmasından danışmanlık teklifi geldi yarın görüşme yapılacak ve ben işe girersem oğluma 2 saat kv bakacak yani normalde kreşe gidiyor oğlum ben 7 de oraya bırakıcam saat 9 da aynı sokakta kreşe bırakacak normalde servisle gidiyor ama bu durumda ordan gidecek erken olduğu için oğlum 3,5 yaşında.. Neyse iki gün okulları tatil kar nedeniyle yarın görüşme var ve ben mecbur kaynama bırakıcam kimse yok ve uzun süredir görüşmüyoruz bu durumda ben yüzsüz mü oluyorum ya işten vazgeçicem yada gidip bırakıcam siz olsanız ne yapardınız ve oğlumda sabahın köründe uyanacak onada haksızlık mı yapmış oluyorum
Kendiniz arayamayacak kadar kötü mü aranız?Eşim şimdi aradı yarın iş görüşmenin olduğunu söyledi sana bırakıcak dedi tamam dedi oda
Ne desin ki kadıncağız sana bırakacak demişsiniz zatenEşim şimdi aradı yarın iş görüşmenin olduğunu söyledi sana bırakıcak dedi tamam dedi oda
Fark etmez ki 15 dakika bile olsa siz o kadınla konuşma zahmetine girmemişsinizSürekli değil kreş saati 9 da ve onların sokağında sadece 2 saat falan kreşe götürecek o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?