Kaynanamın ocağına düştüm

İnanın hiç içim istemiyor ama sırf borçların biraz hafiflemesi için başka şansım yok ona bırakmaktan bende bilmiyorum yarın ne diyeceğimi
Minnet edin
Saygılı olun
İyi davranın yeter
Aslında kimse sizin suratınızı, tribinizi çekmek zorunda değil
Kimse siz borcunuzu ödeyin diye uykusundan kalkıp çocuğunuzu bakmak zorunda değil

Arkadaşlar insan toyken daha kolay hata yapıyor, büyüklerin al senin yaptığının karşılığı bu demesindense olgunca bağışlayıcı olması gerekir, ben de ilk evlendiğimde çok hata yapmıştım ama karşılığında hoşgörülü bi tavır gördüğüm için çookkk yumuşadım ve şuan inanın daha özenli davranıyorum, eğer gereksiz yere çiylik yaptıysa konusahibi ki önceki konularında yapmış belki şimdi ahde vefası olur kendini toparlar, o da borç ödeyecekmiş mecburen çalışacak sanırım. Bence daha fazla üstüne gitmeye gerek yok hatasını anlamıştır herhalde gördüğü gibi insan insana her zaman muhtaç.

Kuzu katlanmak zorundayım dıyor etınden sütünden faydalandığı kişilerın bu toyluk değil bence başka bir şey

Yok burcak, hala yüzünü görmeye katlanacağım mecbur diyor.
Kadının sabah mahmurluğunu bile üzerine alacak potansiyelde konu sahibi.

Kayınvalidesine iyice bilenir burada konu açar, yaban demişti diye hatırlarım bende size

Valla bebesiyle sabahın köründe ortada kalır o zaman, kendi evladı için saygılı olmayı öğrenecek yapacak bişe yok , kayınvalide de kendi evladının hatrına bakacak zaten, herkes doğurduğunun hatrına birbiri ile iyi geçinsin

Kayınvalidem yüzünden işi bırakmak zorunda kaldım, başlıklı bir konu bırakıyorum buraya yakında altı dolar

O kadar ümit vermiyorum.

Görümcemle küs gibi bişeyim asla evine gitmiyorum alt katımda oturuyor eşim gidip görüyor çocukları falan. Şimdi bu durumda gelip bana çocuğuma bak dese hadi ordan derim. Sizin ki de o hesap yani bence çok ayıp görüşme görüşme işin düşünce kapısını çal

Ogluna niye haksızlık olsun. Bu kadar uclarda yasamayin. Prens yetistirmiyorsunuz en nihayetinde. Kızım 8 ayliktan beri yollarda. Kar kış demeden. Kayinvalidenizi de aramaniz gerekiyordu. Sonuçta size yardim edecek sadece isiniz düştüğünde değil normalde de sormaniz uygun olur. Birini aramıyorsam eyvallahta etmem

Bence iftira vs atmadıysa kayınvalideniz , bu olayı bir fırsat bilin ve aranızı yumuşatın . Çünkü ben çocuklarımı tek büyüttüm . Hele bir akşam bakıcı aradı yarına gelemiyorum dedi , öyle çaresiz hissettim ki , öyle çok ağladım ki anlatamam .
Hatta işe kabul edilirseniz , tatlı alın beraber yeyin . Çocuğunuz mutlu olunca , güvenilir yerde olunca siz de huzurlu ve güçlü oluyorsunuz .

Evet çok haklısınız inşallah herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…