Minnet edinİnanın hiç içim istemiyor ama sırf borçların biraz hafiflemesi için başka şansım yok ona bırakmaktan bende bilmiyorum yarın ne diyeceğimi
Bir zamanlar fakir ama gururlu bi gelin vardı. Ben buraya geldim ama niye geldim bi sor bakim.Yarın bırakırken ne diyecek konu sahibi merak ediyorum:)
Kendi ağzınız ile söylüyorsunuz önceden demiş işte zaman geçmiş belki şuan bakmak istemiyorBakarım demişti önceden
Kuzu katlanmak zorundayım dıyor etınden sütünden faydalandığı kişilerın bu toyluk değil bence başka bir şeyArkadaşlar insan toyken daha kolay hata yapıyor, büyüklerin al senin yaptığının karşılığı bu demesindense olgunca bağışlayıcı olması gerekir, ben de ilk evlendiğimde çok hata yapmıştım ama karşılığında hoşgörülü bi tavır gördüğüm için çookkk yumuşadım ve şuan inanın daha özenli davranıyorum, eğer gereksiz yere çiylik yaptıysa konusahibi ki önceki konularında yapmış belki şimdi ahde vefası olur kendini toparlar, o da borç ödeyecekmiş mecburen çalışacak sanırım. Bence daha fazla üstüne gitmeye gerek yok hatasını anlamıştır herhalde gördüğü gibi insan insana her zaman muhtaç.
Yok burcak, hala yüzünü görmeye katlanacağım mecbur diyor.Arkadaşlar insan toyken daha kolay hata yapıyor, büyüklerin al senin yaptığının karşılığı bu demesindense olgunca bağışlayıcı olması gerekir, ben de ilk evlendiğimde çok hata yapmıştım ama karşılığında hoşgörülü bi tavır gördüğüm için çookkk yumuşadım ve şuan inanın daha özenli davranıyorum, eğer gereksiz yere çiylik yaptıysa konusahibi ki önceki konularında yapmış belki şimdi ahde vefası olur kendini toparlar, o da borç ödeyecekmiş mecburen çalışacak sanırım. Bence daha fazla üstüne gitmeye gerek yok hatasını anlamıştır herhalde gördüğü gibi insan insana her zaman muhtaç.
Yok burcak, hala yüzünü görmeye katlanacağım mecbur diyor.
Kadının sabah mahmurluğunu bile üzerine alacak potansiyelde konu sahibi.
Kayınvalidesine iyice bilenir burada konu açar, yaban demişti diye hatırlarım bende size
Kuzu katlanmak zorundayım dıyor etınden sütünden faydalandığı kişilerın bu toyluk değil bence başka bir şey
Kayınvalidem yüzünden işi bırakmak zorunda kaldım, başlıklı bir konu bırakıyorum buraya yakında altı dolarValla bebesiyle sabahın köründe ortada kalır o zaman, kendi evladı için saygılı olmayı öğrenecek yapacak bişe yok , kayınvalide de kendi evladının hatrına bakacak zaten, herkes doğurduğunun hatrına birbiri ile iyi geçinsin
Kayınvalidem yüzünden işi bırakmak zorunda kaldım, başlıklı bir konu bırakıyorum buraya yakında altı dolar
O kadar ümit vermiyorum.
Yok bıraz toparlamış gırış cumlesınden belli normalde giriş gelişme aynıydı afgjkkHaklısın tabi de toparlayacak kendini mecburen, yoksa kendi kaybeder.
Kayınvalidem yüzünden işi bırakmak zorunda kaldım, başlıklı bir konu bırakıyorum buraya yakında altı dolar
O kadar ümit vermiyorum.
Araba konuları efsaneydi ama o favorim benimmButun konularinin devami var
Araba konuları efsaneydi ama o favorim benimm
Bence iftira vs atmadıysa kayınvalideniz , bu olayı bir fırsat bilin ve aranızı yumuşatın . Çünkü ben çocuklarımı tek büyüttüm . Hele bir akşam bakıcı aradı yarına gelemiyorum dedi , öyle çaresiz hissettim ki , öyle çok ağladım ki anlatamam .Arkadaşlar merhabalar geçen yine konu açmıştım bu temizlik işi hastanede diye ordan telefon gelmedi bir bilişim firmasından danışmanlık teklifi geldi yarın görüşme yapılacak ve ben işe girersem oğluma 2 saat kv bakacak yani normalde kreşe gidiyor oğlum ben 7 de oraya bırakıcam saat 9 da aynı sokakta kreşe bırakacak normalde servisle gidiyor ama bu durumda ordan gidecek erken olduğu için oğlum 3,5 yaşında.. Neyse iki gün okulları tatil kar nedeniyle yarın görüşme var ve ben mecbur kaynama bırakıcam kimse yok ve uzun süredir görüşmüyoruz bu durumda ben yüzsüz mü oluyorum ya işten vazgeçicem yada gidip bırakıcam siz olsanız ne yapardınız ve oğlumda sabahın köründe uyanacak onada haksızlık mı yapmış oluyorum
Evet çok haklısınızBence iftira vs atmadıysa kayınvalideniz , bu olayı bir fırsat bilin ve aranızı yumuşatın . Çünkü ben çocuklarımı tek büyüttüm . Hele bir akşam bakıcı aradı yarına gelemiyorum dedi , öyle çaresiz hissettim ki , öyle çok ağladım ki anlatamam .
Hatta işe kabul edilirseniz , tatlı alın beraber yeyin . Çocuğunuz mutlu olunca , güvenilir yerde olunca siz de huzurlu ve güçlü oluyorsunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?