- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448

hahahah hiç güleceğim yoktu yaaa pala heee
ana harbiden eski konuymuş heee

ben o komiklikleri 15gunde bir görüyordum.
şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahah hiç güleceğim yoktu yaaa pala heee
ana harbiden eski konuymuş heee
sendemi kaynoşunun bıyıkını alıyosun kuşum.Bıyık sendromuuu :)Bir çare bulamadım açıkçası kolay gelsin bence size kurtuluş yok....
Slm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diyekeşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
hamile falan olsam
"ay daralıyorum,bunalıyorum alamam" falan derim.
sonra çoluk çocuk bahane çoğalır.
ama şimdi ne yapabilirim. elimin marifeti mi gitti desem :44::44:
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım![]()
Kizzz cok komiksin deki kaynanana anne lazer yaptiralim biyiklarina super olur de babam bayilir de bende kocamin tirnaklarini kesiyorum cilt bakimi yapiyorum kocama feda olsun canim ayni sey degil tabi ama ben nisanliyken kayinvalidem ameliyat olmustu yardim ettim banyoda yudum yikadim sonrada kendim dus aldim ciktim elime yapismadi kaynanam gecen senede ameliyat oldu yine bende kaldi baktim yikadim ama iylesince benimle cekisti cadi kaynanam aman ben takmiyorum sende takma en iyisi lazer yaptirin biyiklariniza ohhh ohhh misssSlm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diyekeşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
hamile falan olsam
"ay daralıyorum,bunalıyorum alamam" falan derim.
sonra çoluk çocuk bahane çoğalır.
ama şimdi ne yapabilirim. elimin marifeti mi gitti desem :44::44:
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım![]()
hahahhaha kurtulmuşsunn yaa bıyıklara elvedaaaa
komik diimi
ben o komiklikleri 15gunde bir görüyordum.
şükürartık görmüyorum
Amin amin inşallah.Konu eskiymis ama ben de fikrimi yazicam
Ben hic de komik bulmadim konuyu, baslik cok kaba ve itici orasi da ayri tartisilir
Kucucuk bi iyilik yapiyosunuz onunda burda 40 kere lafini yapmışsiniz bide kalkip dalga geciyosunuz yok palabiyikli kaynana bilmem ne diye
Gercekten allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
hadi canım vaay hiç haberim yok heeya bu konu sitenin en komik konularına bile düşmüştü valla o zaman açıp okumuştum
başlık çok yaratıcı
şöyle acil, yardım falan yazacaklarına böyle yazsalar![]()
kız hayatım bende hiç çekinmeden herkese soylerimYaa eski bi konuymuş ama güldüm vallahi çok samimi anlatmışsın :) ben de kaşımı bıyığımı kendim alırım, ben de iple alırım, ben de akrabalar arasında bikaç yerde söyledim, bana da yaptiriyolarsevdiğim için kırmak ters bişey söylemek de istemiyorum bi de sonradan göstermeleri yok mu ama bak şurda bikaç tüy daha kalmış diye
ölür müsün öldürür müsün
sen napsan bilemedim ki ben, kelime ilacı olsa başına surermis
![]()
kesme şeker seni yerimHergün almıyorsunuz ya canım dert edecek ne var?
Sevaptır fazla büyütmüşsünüz konuyu.
[fuuu senin kaynoşta az değilmiş valla..Kizzz cok komiksin deki kaynanana anne lazer yaptiralim biyiklarina super olur de babam bayilir de bende kocamin tirnaklarini kesiyorum cilt bakimi yapiyorum kocama feda olsun canim ayni sey degil tabi ama ben nisanliyken kayinvalidem ameliyat olmustu yardim ettim banyoda yudum yikadim sonrada kendim dus aldim ciktim elime yapismadi kaynanam gecen senede ameliyat oldu yine bende kaldi baktim yikadim ama iylesince benimle cekisti cadi kaynanam aman ben takmiyorum sende takma en iyisi lazer yaptirin biyiklariniza ohhh ohhh misss![]()
ohh şukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......hahahhaha kurtulmuşsunn yaa bıyıklara elvedaaaa![]()
Baktimda ne oldu nankor iste eee cozume ulastim yazmisin ne oldu gii oldumu kaynanankesme şeker seni yerim
Şindi.
Bi kaç msj önce yazdım neden böyle şikayet ettiğimi.
hak vercekmsn bakalım
[fuuu senin kaynoşta az değilmiş valla..
fikircanların için tşk ederim tatlım fakat çözdüm artık sorunu.
sendende Allah razı olsun gül gibi bakmışın
kaynoşuna
Konu eskiymis ama ben de fikrimi yazicam
Ben hic de komik bulmadim konuyu, baslik cok kaba ve itici orasi da ayri tartisilir
Kucucuk bi iyilik yapiyosunuz onunda burda 40 kere lafini yapmışsiniz bide kalkip dalga geciyosunuz yok palabiyikli kaynana bilmem ne diye
Gercekten allah kimseyi kimseye muhtac etmesin[/QUOTEtabi orasi oyle kimseyi kimseye muhtac etmesin Allah iyligi yapip basina kalkmam ama noluyo oglunu gorunce yine benim atkamdan atiyo esim zaten sinirli doldurup dolurup uzerime saliyo ne sevgim kaldi saygi duymuyorum ama belli etmiorum fugun gecemde bile sinir krizi gecirdi icimden anne bile demek gelmiyo tiksindirdi kendinden hem iylik bekliyor hemde kocamla arami bozuyor agzi acildimi aman siz iyi olun baska bisey istemem oluyor Rabbim cok buyuk benden 5 yas kucuk eltim sen iyi cekmisin bune ya diyor Kayinvalideler saygi bekliyolarsa once sevgi gostersinler gelinlere benimde oglum var eger bende oglumun gelinimin dugun gununde onlar balayina gidince kriz gecirirsem benimde yuzume bakmasin gelinim herkes kendi yasadigini bilir konu sahibinede hak veriyorum
Baktimda ne oldu nankor iste eee cozume ulastim yazmisin ne oldu gii oldumu kaynanan![]()
pkoljik olarak kendini kotu hissederseNe zaman bıyık aldırmaya gelse sende şakaya vur şarkı söylemeye başlar anlar.
Sordum namın verdiler pala remzi dediler pala bıyıgı degil yüregidir dediler. Hahaha
çok sağol canımm ama biz pipişliyizz yani oğlum olucakkohh şukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
kızını sağlıkla kucağına al inşallah