- 11 Şubat 2023
- 77
- -14
- 3
- 27
- Konu Sahibi kadersizdepresif
İçimden gitmek gelmiyor böyle yaptığı içinBen olsam bende överdim eltimi belki söner davranışı. üç ayda bir gittiğiniz için yapıyor olabilir misonuçta bayağ uzun aralıklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçimden gitmek gelmiyor böyle yaptığı içinBen olsam bende överdim eltimi belki söner davranışı. üç ayda bir gittiğiniz için yapıyor olabilir misonuçta bayağ uzun aralıklar
Tmm canımYanlış anlamazsanız eşinizle daha büyük sorunlarınız varken bunu nasıl dert edinebiliyorsunuz?
Senin kocada iş yok, olsa böyle bi şey istemez, kendi el atar. Kendi anasının karşısına çıkmaya korkuyor, seni öne atacak ki duruma göre bastırırsan ne ala, anası baskın gelirse ara bozan, fitne, fesat, saygısız olan sen olacaksın.
Tmm hayatımBu esinin bogazina sarilip o** diyen kocayi bosamayip anasini dert etmek![]()
![]()
Adamı dürtüp durma, kendini ifade etmeye alış bence.Valla duygularıma tercüman oldun ah nasıl doluyum b bilsen, eşimin yaptığı şey şu , annesi o konuyu açtığında neyse anne siz napıorsunız diyo , dedim sert şekilde söyle dedim öyle diyemem diyor , ya kadın bayramda çocuğunu aldı dedi ki hoşgeldin de amcana de dedi beni yok saydı düşün ya , eşime dedim bişi yapsana diyor ki ben yengeme öyle bişey desem abim de araya girer babama anneme bile olur dedş kavga olursa
Tmm hayatım![]()
Benim bir kere bile evime gelmeyen kayınvalidecim de telefonla arayıp eltimi öve öve bitiremedi. Onlar başka şehirde oturuyor, oraya gidip kalmış. İşte bana şöyle iyi baktı, bütün ilaçlarımı sürekli aldı getirdi.
'Hemşire olduğu için zor olmamıştır. Bizim evimize de gelir ve aynı sevgiyle yaklaşırsanız, bizden de aynı hürmeti görürsünüz' dedim. O an eşimle göz göze geldik. Elimden aldı telefonu.
Anne bi daha eşime böyle şeyler söyleyeceksen arama bizi dedi.
Sağ olsun, o da aramadı bir daha:)))
Siz de gitmeyin yanına konu sahibi.
Valla insanın kafası rahat ediyor. Ne güzel sizin eşiniz de gayet anlayışlıymış madem bu konuda. Alsın öbür gelinini, başına çalsın. Ne anlıyorlarsa böyle davranmaktan.
Lütfen beni linc etmeyin. Daha demin pazar günü sakince oturuyorduk dün annemler gelmiş günümüz güzel geçmiş ne güzel , bende de hata var dedim ki bi 2 yıllık evliyiz bu arada , dedim ki ona sen 2 yıl önce neden size iadeyi ziyarete geldiğimizde asagı inmedin bizi karşılamaya sahi ya dedim gülerek takıldım abini indirdin dedim , kavga çıkarmadım asla ama , ben bazen eskilere takılıyorum , dedim sonra bana değer vermicegini o zaman anlamalıymışım dedim bende gülerek laf soktum , ıda dedi ki keşke o anda vazgeçseymişsin dedş , bende moralim bozuldu , gitmemi istiyorsan söyle dedim bana habire beni kovuyormuş gibi konuşma dedim, baktım bu kendini haklı çıkarıyor hiç susmadı bana söz hakkı vermedi bende artık ağladım çığlık attım saçma ama çok doldum, oda bunun üzerine amına kodumun kızı ne bağırıyorsun orospu dedi bana bogazıma sarılıp vurdu. Annemi arayıp beni şikayet etti kızın böyle yaptı diye ama kendi ettiği küfüri söylemedi tabi , sonra annem beni aradı sana orosğu demiş haklı adam dedi neden huzurunu bozuyorsun dedi , cpk kırgınım çok üzgün, gurbete geldim buraya ondan başka kimsem yok ama o bana böyle yaptı , bana söz vermişti bidaha bana o ile başlayan küfür etmicekti bogazıma sarılmicakti.. ağlıyorum odada…
O kaynana o eltiyi över över, eli ayağı tutmayınca konu sahibine baktırır kendini, başındaki koca tutar getirir ilk önce zaten. Kaynı öyle mi? Nasıl korkuttuysa kimse gık diyemiyor yan bakamıyor karısına.Gerçekten dertsizlikten dert mi arıyorsunuz?
Ne güzel işte eltinizi övsün, sevsin herhangi bir şey olduğunda gider eltinizde kalır varsa kafasında yaşlandığında biriyle kalmak buyursun eltinizde yaşasın vallahi direkt olarak diyeceğim şey xxx anne ne güzel anlaşıyosun diğer gelininle yaşlandığında da sana bakar öz kızın gibi olur vallahi ben sizin aranızdaki muhabbete bayılıyorum anne kız gibisiniz deyip kenara çekileceksiniz mis gibi yok siz gerçekten dert arıyorsunuz vallahi millet için bulunmaz nimet böylesi
Vallahi zaten böyle bir konuyu dert eden konu sahibi çatır çatırda bakarO kaynana o eltiyi över över, eli ayağı tutmayınca konu sahibine baktırır kendini, başındaki koca tutar getirir ilk önce zaten. Kaynı öyle mi? Nasıl korkuttuysa kimse gık diyemiyor yan bakamıyor karısına.
Tmm hemenBence kocandan da kaynanandan da boşan.
Azına Sağlık bu taktiği uygulicam , ama benim kocam sizin ki kadar cesur defil maalesef anasına eşime böyle bişi deme demez :/Benim bir kere bile evime gelmeyen kayınvalidecim de telefonla arayıp eltimi öve öve bitiremedi. Onlar başka şehirde oturuyor, oraya gidip kalmış. İşte bana şöyle iyi baktı, bütün ilaçlarımı sürekli aldı getirdi.
'Hemşire olduğu için zor olmamıştır. Bizim evimize de gelir ve aynı sevgiyle yaklaşırsanız, bizden de aynı hürmeti görürsünüz' dedim. O an eşimle göz göze geldik. Elimden aldı telefonu.
Anne bi daha eşime böyle şeyler söyleyeceksen arama bizi dedi.
Sağ olsun, o da aramadı bir daha:)))
Siz de gitmeyin yanına konu sahibi.
Valla insanın kafası rahat ediyor. Ne güzel sizin eşiniz de gayet anlayışlıymış madem bu konuda. Alsın öbür gelinini, başına çalsın. Ne anlıyorlarsa böyle davranmaktan.
Samimi olarak iyiliğinizi düşündüğüm için yazmıştım. Bu basit şeylere takılmak yerine asıl sorunlarınızı çözmeye çalışmak sizin faydanıza olurdu. Ama hayat sizin. Küfredip şiddet uygulayan eş sizin. Benlik bir durum yok.Tmm canım