• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın sürekli eltimi anlatması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynanam sürekli onu anlatıyor övüyor , benden büyük 45 yaşında ben 31 , kaynanama gittiğimizde mutfakta hazırlık yaparken tek konumuz eltim sürekli onun malından mülkünden ailesinden bahsediyor tek ondan bahsetse iyi yani kısaca kadının herseyini anlatıyor , aramız bozulur diye ses çıkaramıyorum eşim de uyardı annesini bu konuda ama annesi pes etmiyor anlatıyor görüntülü arıyoruz anlatıyor artık yeter , Allah aralarını daha iyi etsin ama ben dinlemek istemiyorum, eşim dedi ki anneme kendini ezdirme ben arkanda olurum dedi , bana anlatma anne de dedi , ama ben ne zaman kaynanama gitsem bi türlü azımı açamıyorum bi şey beni engelliyor sanki konuşmamı , ben nasıl azının payını verebilirim artık bıktım 2 yıldır ?
Benim annem de sürekli yeğenlerinden bahsederdi
1 dinledim 2 dinledim
Ve artık sonunda
Ya sen hep onları övüp duruyorsun da,sen onların umrunda bile değilsin,onların ağzında hiç lafın yok dedim.
Sen de öyle de

Bak eski konularını okumayanlar böyle yap diyebiliyor ama bence yapma, kocan her an sen anamı nasıl üzersin diye boğazına yapışabilir yine.
Başka adamların anasını mı övüyorsun, diye başlayıp nasıl biteceği malum bir tepki.

Gerçi ben konu sahibinin kv ile sohbet ettiğini sanmıyorum, dinliyordur sadece.

Başka adamların anasını mı övüyorsun, diye başlayıp nasıl biteceği malum bir tepki.

Gerçi ben konu sahibinin kv ile sohbet ettiğini sanmıyorum, dinliyordur sadece.
14 yaşındaki çocuğun yanında bile eli ayağına karışıyor, kaynanaya ağzını açamaz bu korkuyla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X