• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın sürekli eltimi anlatması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok bence sizin var insanlarla dalga geçer gibi bir haliniz var ama komik olan sizsiniz.
Daha az önce gördüm görmez olaydim kocan olacak herif boğazına yapışmış küfür etmiş bak bu bir insanın kaldiracagi bir durum değilken kaynanama eltimi övüyor diye konu aciyosun ne iciyosun ya neyin kafasi bu.
Engeleldigin üye Katibin Ruhu Katibin Ruhu o sana gerçek olanı söylüyor sen fazla hayal dünyasında sin ve psikolojik sorunu olanda o değil kocası boğazına yapıştığı halde etli konusu açan sen olabilit misin neyse herkes kendini neye layık görüyorsa öyle yaşar.
By

Niye konu açarken yalan söylüyorlar ki? Oturup tüm konularını okuyup öyle mi cevap vermek zorundayız? Hayatları yalan dolan olmuş.

Yalan söylemiyordur. Esi dengesiz. Kendi ugrasmak istemedigi icin kendin konus der ama yarin agzini acti diye bogazini sıkar. Konu sahibi de bunun gayet farkinda. Yoksa 31 yasindaki bir kadin gayet gereken cevaplari verebilir

Kaynanam sürekli onu anlatıyor övüyor , benden büyük 45 yaşında ben 31 , kaynanama gittiğimizde mutfakta hazırlık yaparken tek konumuz eltim sürekli onun malından mülkünden ailesinden bahsediyor tek ondan bahsetse iyi yani kısaca kadının herseyini anlatıyor , aramız bozulur diye ses çıkaramıyorum eşim de uyardı annesini bu konuda ama annesi pes etmiyor anlatıyor görüntülü arıyoruz anlatıyor artık yeter , Allah aralarını daha iyi etsin ama ben dinlemek istemiyorum, eşim dedi ki anneme kendini ezdirme ben arkanda olurum dedi , bana anlatma anne de dedi , ama ben ne zaman kaynanama gitsem bi türlü azımı açamıyorum bi şey beni engelliyor sanki konuşmamı , ben nasıl azının payını verebilirim artık bıktım 2 yıldır ?
Amaan bosverin. Benimki de ne zaman gitsem eltimi arar hergun davet eder ısrarla yemege gelin şuna gelin kahvaltiya gelin. B.k var sanki cidden. Onlar ayni ilde biz farkli . Ayda yilda bir gideriz onda da boyle. Şahsen ben ne halleri varsa gorsünler kafasındayim

Kaynanam sürekli onu anlatıyor övüyor , benden büyük 45 yaşında ben 31 , kaynanama gittiğimizde mutfakta hazırlık yaparken tek konumuz eltim sürekli onun malından mülkünden ailesinden bahsediyor tek ondan bahsetse iyi yani kısaca kadının herseyini anlatıyor , aramız bozulur diye ses çıkaramıyorum eşim de uyardı annesini bu konuda ama annesi pes etmiyor anlatıyor görüntülü arıyoruz anlatıyor artık yeter , Allah aralarını daha iyi etsin ama ben dinlemek istemiyorum, eşim dedi ki anneme kendini ezdirme ben arkanda olurum dedi , bana anlatma anne de dedi , ama ben ne zaman kaynanama gitsem bi türlü azımı açamıyorum bi şey beni engelliyor sanki konuşmamı , ben nasıl azının payını verebilirim artık bıktım 2 yıldır ?
Duymamazlıktan gelip, cevap bile vermeyin bence. Bunu huy edinenler var ne yazık ki. Övünülen şeylerinde sadece mal mülk olması çok itici bir durum. Bizim köyde de ayaklı gazete dediğimiz bir teyzemiz var. Haberleri ondan duyarsın :D Her gelişinde torununu anlatır, ona üniversitede rahat etsin diye aldığı evden bahseder. Saatlerce onu över. Ama o övmeleri arasında kızın güzel bir davranış veya vasfından bahsetmez. Hep gezip, yiyip içtiği şeylerden bahseder :D Bende '' bu kızın başka bir vasfı yok mu? hiç yanında da göremedik övdüğün torununu '' deyince bozulur :D Ama tabi ben açık sözlüyüm ve kendi sülalem olduğundan rahatım. Şimdi size şunu söyleyin desem yanlış yönlendirmiş olurum. He de geç.

Amaan bosverin. Benimki de ne zaman gitsem eltimi arar hergun davet eder ısrarla yemege gelin şuna gelin kahvaltiya gelin. B.k var sanki cidden. Onlar ayni ilde biz farkli . Ayda yilda bir gideriz onda da boyle. Şahsen ben ne halleri varsa gorsünler kafasındayim
Benimkiler de öyle aynı ildeler biz de 3 ayda bir gideriz sürekli onu anlatır aman benden uzak olsunlar da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X