Herkes konuyu ne kadar değişik yerlere çekmiş eminim aynı şey başınıza gelse sizde güler yüzle normal karsilamazsiniz, insan bu hayatta ne kazaniyorsa en çok çocuğunun geleceği için yapıyor zaten vermek zorunda deil evet hatta zaten biz de istemedik ama yani insan çocuğuna vermeyecekte o paralar ne için zaten toplanıyor Turkiyede genel manada insanlar hep yatırımları en çok evladı için yapıyor bende öyle yaparım yani, konuyu zaten oğluyla sesli şekilde konuşuyor bende duyuyorum o şekilde haberim var. Şuan elimizde onu yapacak birikim yok sonuçta biz bu parayı elin adamından deil yani ailesi en yakını verdi dışarıdaki bir insan yapsa bu kadar tuhaf gelmez ama bir anne yapınca tuhaf geliyor benim annemin de tek ogluydu ve herseyi yaptılar birde ayriyeten borca bilr girdiler yinede istemediler hiç bir şekilde hatta verselerde almazdı toplayın paranızı çoluk çocuk vs zaten para yetmez diye düşünen bir aileye sahibim belki de ondan tuhaf geliyordur bana , çok büyük bir olaymış gibi niye tepkiler verdiniz anlamadim ben fedakar aileye alıştım sizi bilemem hatta duyduktan sonra ben eşime dedim bir an önce yap dedim sürekli bu konuyla karşılaşmak istemiyorum dedim hatta aklımdan borc alıp vermek bile geçti bu ara zaten hamilelikten dolayı daha fazla duygusal ve alinganim yorumlarınızı da lütfen ona göre yaparsanız sevinirim.