Kaynanamın terbiyesizliği..Nasıl bi yol izliceğmi bilmiyorum

yalnız dikkat ettin mi koca tepki vermiş lakin aynen ilişkisine devam ediyormuş hiçbir şey olmamış gibi.

ben buna biraz takıldım sonuçta azcık kızgın olduğunu belli etmeliydi ne o öyle aynen devam

yine devam ederdin ama bi hafta barı tavırlı dursaydı

sonuçta annen atsan atılmaz ama ben tepkisini yetersiz buldum

hani biri birini şikayet eder tamam ben kızacağım deyip birşey yapmaz ya öğretmenler bazen..onun gibi olmuş.

Eşinin 2 aydır konuşmuş olduğunu düşünmek istiyorum.Eğer konuşmadıysa da ben haklı olan kimseyi göremedim.Hatalar zinciri herkes.

Çok ağır bi ithamda bulunmuş kayınvalideniz
Ancak bu kadar rahat konuşabilen biriyse bu ilk değildir, biliyosunuzdur
Ben olsam zaten böyle birine çocukta emanet etmem

Lan demeniz hoş olmamış ama o kadar densiz biri lan kelimesine takılmaz bence
Argo olabilir ama kimseyi zan altında bırakmıyorsunuz sonuçta
Ve eşinin de yeteri kadar olayın ciddiyetini kavradığını sanmıyorum

Sizin anneniz , eşine nerden geliyosun kızlarla mıydın dese tolum içinde
Neler olurdu acaba

konu sahibi gayette haklı ve inanın şu an bizim başımıza gelmedigi için konu sahibinin koydugu tavrı biraz agır buluyoruz.
ama düşünün biri size bu kv. veya bi başkası kızmıydı erkekmiydi diye sorsa heleki o kadar insanın içinde tepkiniz ne olurdu acaba. herhalde normal bi şekilde YOK ANNECİM KIZDI demezdiniz. ve zaten konunun sahibi demişki kimsem yok ehliyetdersi için kv. bıraktım bırakmasada çocugu oraya düşkün oldugu için normal zamandada annesiz gidiyo bunda yalnış görülecek bi şey olmadıgını düşünüyorum.

sanırım burada bir yanlış anlaşılmaya var avm de kızmm YANIMDAYDIIII AVM DÖNÜŞÜ KIZIMI KURSA GİDİCEĞİM İÇİN BIRAKMAYA GİTTİM ŞUAN ÇOK VAKİT BULAMIYORUM YAZMAKTA HERKESE TEKER TEKER YAZICAM

çok doğru tespitler yapmışsınız teşekkür ederim

aynen öyle avm de kızım yanımdaydı

aynen öyle lanı ona kullanmadım burda refleks olarak kullandım

aynen öyle cnm ben ileride çirkinleşmemesi laçkalaşmasını istemediğim için
mesafe çok zorlansamda ailem yok burrda bunu yapmak zorundayım inanın çok zor

evet cok coolumdur,kv tarafindan degil ama oz be oz teyzem sebebiyle daha beteri ile karsilastim su anda en azindan merhabamiz nezaketen kutlamalarimiz vs var,dahasi nelerle karsilasiyoruz ayni sekilde mi cevap verelim?kv tarafindan bu sekilde bir hareketle imayla karsilassam bile insan yaninda sabredip basbasayken konusurum olayi,ne diyeceksem o zaman derim...en azindan coluk cocuk es hatiri icin yuz yuze bakacak mesafe kalir,cok cirkin bir olay,iki taraf da epey hatali,zaten o lafa cevap vermis ve bitip gitmemis,ustune yetmemis esini aramis esi ben cevap veririm demis,esinin verecegi cevap da yetmemis lanli lunlu konusmalar epey saydirmalar olmus...bi de oldurseydi tam olsaydi...

Son düzenleme:
Bende tahmin ettim konu shibinin kaynanasına lan demediğini sadece sinirden buraya yazdığını...Herkes haddini bilmeli.Toplum içinde değil yalnızken bile böyle şey sorulmaz.İyi yapmışsınız haddini bildirmekle...Resmen namusunuza dil uzatmış...Ben anlamıyorum zaten böyle olaylarda susmayı...Ne yani onlar saysın sövsün terbiyesizlik yapsın biz aman büyüktür susalım mı diyelim...Elbette ağır hakaret etmek doğru değil ama tepkide gösterilmeli...Bence bayramda gidin eşinizin hatırı için çünkü olaydan sonra baya zaman geçmiş elöpün bayramlaşın sonra mesafeli olun.Sonuçta dedim gibi tepkisiz kalmamışsınız o yüzden uzatmaya gerek yok...

Valla toplum içinde terbiyesizlik yapan insanla bildiği dilden konuşmak lazım...Kimse kimseye böyle konuşma hakkına sahip değil...Bu tarz durumlar bence basit konular değil.Sadece neredeydin diye sorsa hadi belki.Ama resmen dil uzatarak erkeklemi geziyordun kızlamı diyo ? Kim buna sessiz kalabalir ilginç...

sessiz kalinmali mi demisim acaba?kv bisey demis o da fazlasiyla cevabini vermis zaten...daha ne?

sen kimsin necisin ya sayıcam tabii namus anlayışımız çok farklı
namusuma kimse laf edemez hele senin gibiler varken densizce konuşamlarınızla
adamı cinnet geçirtirsiniz sen bi sayfamdan çıkk

sen kimsin necisin ya sayıcam tabii namus anlayışımız çok farklı
namusuma kimse laf edemez hele senin gibiler varken densizce konuşamlarınızla
adamı cinnet geçirtirsiniz sen bi sayfamdan çıkk

iste kisiligin bu senin...bravo... :) namus anlayisimiz farkli derken sen de benim namusuma laf uzatiyosun...hic mizmizlanma,hakettigini bulmussun...

Son düzenleme:
iste kisiligin bu senin...bravo... :) namus anlayisimiz farkli derken sen de benim namusuma laf uzatiyosun...hic mizmizlanma,hakettigini bulmussun...

hala sayfamdamısınız 2 cümlemle kişiliğimi koydunuz ortaya yani
siz kimsiniz kişiliğimi yargılıyosunuz .Benim sayfada değil başka kişilerle egonuzu
tatmin edin.Size cvp yazmıcm vaktimi almayın siden önce cvp yazmam kişilerr var.
aynen öyle kişiliğim bu ,namus onursuzca densiz konuşmalara gelemiyorum

bak kızım ben burda bi çok konu açtım hepsi çok seviyelidir karşılıklı onaylanmasada
saygı çerçevcesinde iletişim olmuştur mızmızzz ederdim seni ama saygımı bozdurma
sayfamı kirletme bu 3. söyleyişim sayfamdan defol sende bunu hakediyosun uzaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…