Kusura bakmayın ben de sizin üslubunuzu çok yanlış buldum.Kayınvalideniz zaten hatalı ona hiçbir şey demiyorum.Ama size karşı bu yanlışının cevanı patavatsızlığın üstünde ve lan ben sizin namusunuzum olmamalıydı.Zaten eşinize söylemişsiniz ve eşinizde size hak verip ben konuşacam demiş.Arkanızda durmayan bir eşiniz zaten yok.
yalnız dikkat ettin mi koca tepki vermiş lakin aynen ilişkisine devam ediyormuş hiçbir şey olmamış gibi.
ben buna biraz takıldım sonuçta azcık kızgın olduğunu belli etmeliydi ne o öyle aynen devam
yine devam ederdin ama bi hafta barı tavırlı dursaydı
sonuçta annen atsan atılmaz ama ben tepkisini yetersiz buldum
hani biri birini şikayet eder tamam ben kızacağım deyip birşey yapmaz ya öğretmenler bazen..onun gibi olmuş.
diğer arkadaşlar çok güzel tespitlerde bulunmuşlar.dikkate alın derim.bırakın KV ye anneniz bile bu işe tepki koyar ayrıca yaşlılar sinirleri yıpranmış yorgun insanlar .böyle gezmeleriniz için eşinizin dışında kimseden yardım almayın derim.
çok doğru tespitler yapmışsınız teşekkür ederimkonu sahibi gayette haklı ve inanın şu an bizim başımıza gelmedigi için konu sahibinin koydugu tavrı biraz agır buluyoruz.
Ama düşünün biri size bu kv. Veya bi başkası kızmıydı erkekmiydi diye sorsa heleki o kadar insanın içinde tepkiniz ne olurdu acaba. Herhalde normal bi şekilde yok annecim kızdı demezdiniz. Ve zaten konunun sahibi demişki kimsem yok ehliyetdersi için kv. Bıraktım bırakmasada çocugu oraya düşkün oldugu için normal zamandada annesiz gidiyo bunda yalnış görülecek bi şey olmadıgını düşünüyorum.
merhaba; bende 3 yıllık gelinim tabi sorunlar oluyoooo hemde oooooooo.fakat sen zaten bayramda gitmemişsin,konuşmuyorsun,onların istemediği şeyleri yapıp kabullenmelerini istiyorsun.kızına da bakıyorlar mesela ben bırakıp gideyim avm desem kaynanam gelince değil direk giderken bakmam az gezde çoçuğuna bak der.
Sende kin çokkkkkk bu kadar kin iyi bişey değil o yaşlı kadın mı gelsin senden özür dilesin mutlu mu olacaksın..... Yazık yaaa kendi anneni düşün.......kaynananın söylediği şey güzel değil tabi...fakat sen lafını söylemişsin kocanıda yollamışsın,konuşmuyorsunda.......bizim ne dememizi istiyorsun anlayamadım ??????????????????[/QUOTE
senin namusuna laf eden oldumu arkadaşım?
dışardan arkadaş edinmem onların istemediği şey diye onların eksnindemi kalayım????
iyi okuyucu olmadığın belli avm de kızım yanımdaydı bende oooooo biçok şey işittim namusuma laf etti
sizinle benim namus anlayışımız farklı yorum istemiyorum sizden
haklisiniz ama tepkinizi cokmu siddetli vermissiniz kim olsa dedigi lafa kizar ama bu kadarda uzatmaz saniyorum
bide ben avm donusu ehliyet kursu icin cocugunuzu biraktiginizi anladim yani avmde sizinleydi degilmi yani gezmek icin kizinizi kvdeye baktirmiyorsunuz
Gelin kayınvalıde toprağına mı benzer gb bır söz vardır sımdı tam hatırlayamadım. bence kyv.denıze cok kızmayın yadırgamayın da
siz o'na '' lan '' , terbıyesız '' gb cumleleri söylemekten çekinmemişsiniz oda sıze saygısızlık yapmakta sakınca görmemiş anlaşma seklınız boyle demek ki.. ksr bakmayın ıkınız de hatalısınız olan eşinize oluyor bu durumda..[/QUOT
kayın valideye lan demedim yazınca refleks olarak yazdım ok
Çok ağır bi ithamda bulunmuş kayınvalideniz
Ancak bu kadar rahat konuşabilen biriyse bu ilk değildir, biliyosunuzdur
Ben olsam zaten böyle birine çocukta emanet etmem
Lan demeniz hoş olmamış ama o kadar densiz biri lan kelimesine takılmaz bence
Argo olabilir ama kimseyi zan altında bırakmıyorsunuz sonuçta
Ve eşinin de yeteri kadar olayın ciddiyetini kavradığını sanmıyorum
Sizin anneniz , eşine nerden geliyosun kızlarla mıydın dese tolum içinde
Neler olurdu acaba
ya insan kv çocuğunu bırakması suç olmuş ama malesef bazı insanlar böyle hatta insnın annesi bakmıyo banamı doğurdun diyorlar kayınvaldenizin lafı çok çirkin gitmemekle doğru yapıyorsunuz ama malesef böylede gitmez sonunda arada eşiniz var her ne kadar sizi zorlamasada ama o lafın şakası olmaz onu rahat söyleyen ilerde başınıza iş açabilir dikkat edin iftira at izi kalsın doğru olmasada şakad olsa har şakada bir doğru payı vardır emin olaralarında konuşmuşlardır özellikle kızıyla zaten iyi birisi olsa önce o annesini uyarır sizinle küslük etmezdi
yani elalemin içinde sen erkeklerle de geziyorsun imalı bir cümleyle karşılaşsanız tepki vermeyeceksiniz öyle mi
konu sahıbı lan' terbiyesiz diyerek nasıl abartmışsa sizde çok cool sunuz
burada kocanı aldatıyorsuna varacak bir ima var az uz bir şey değil canım benım...
evet cok coolumdur,kv tarafindan degil ama oz be oz teyzem sebebiyle daha beteri ile karsilastim su anda en azindan merhabamiz nezaketen kutlamalarimiz vs var,dahasi nelerle karsilasiyoruz ayni sekilde mi cevap verelim?kv tarafindan bu sekilde bir hareketle imayla karsilassam bile insan yaninda sabredip basbasayken konusurum olayi,ne diyeceksem o zaman derim...en azindan coluk cocuk es hatiri icin yuz yuze bakacak mesafe kalir,cok cirkin bir olay,iki taraf da epey hatali,zaten o lafa cevap vermis ve bitip gitmemis,ustune yetmemis esini aramis esi ben cevap veririm demis,esinin verecegi cevap da yetmemis lanli lunlu konusmalar epey saydirmalar olmus...bi de oldurseydi tam olsaydi...
Valla toplum içinde terbiyesizlik yapan insanla bildiği dilden konuşmak lazım...Kimse kimseye böyle konuşma hakkına sahip değil...Bu tarz durumlar bence basit konular değil.Sadece neredeydin diye sorsa hadi belki.Ama resmen dil uzatarak erkeklemi geziyordun kızlamı diyo ? Kim buna sessiz kalabalir ilginç...
drama queen diye bir tabir vardir siz de onlardan birisiniz...kv isteyerek istemeyerek dusunerek dusunmeyerek bir laf etmis kendiniz saydiginiz yetmemis gibo bir de esini yollamisiniz saymaya,ne kadar abartmissiniz,o size bunu demis sizde cevabini vermissiniz neyi uzatiyorsunuz lanli lunlu konusarak?demek ki size hakettiginiz dille sert bir uyari cekmis kiz mi erkek mi fazla gezme demek istemis,akliselim insan olsaniz iftira icin degil gezdiginiz icin uyari aldiginizi anlardiniz her ne kadar uyarilma bicimi kotu olsa da...cok ayipladim sizi,ayni laf bana soylense ya sakaya vururdum etekli yakisiklilardan derdim ya da daha sirasi var emekli olayim genc sevgili bulucam vs der insan yaninda idare ederdim...ya da kiz derdim,sonra hesaplasirdim birebir kirildim,hos degil vs diye...hic idare etmeyi bilmiyorsunuz hic...bayiliyosunuz turk sinemasi cikarmaya...kv ne dersedesin ne huzurumu bozayim ki,uzulurum aglarim belki ama bu kadar da ayip yapmam karsimdaki kim olursa,kizinin konusmamasi da cok normal...
sen kimsin necisin ya sayıcam tabii namus anlayışımız çok farklı
namusuma kimse laf edemez hele senin gibiler varken densizce konuşamlarınızla
adamı cinnet geçirtirsiniz sen bi sayfamdan çıkk
iste kisiligin bu senin...bravo... :) namus anlayisimiz farkli derken sen de benim namusuma laf uzatiyosun...hic mizmizlanma,hakettigini bulmussun...
iste kisiligin bu senin...bravo... :) namus anlayisimiz farkli derken sen de benim namusuma laf uzatiyosun...hic mizmizlanma,hakettigini bulmussun...
yalnız dikkat ettin mi koca tepki vermiş lakin aynen ilişkisine devam ediyormuş hiçbir şey olmamış gibi.
ben buna biraz takıldım sonuçta azcık kızgın olduğunu belli etmeliydi ne o öyle aynen devam
yine devam ederdin ama bi hafta barı tavırlı dursaydı
sonuçta annen atsan atılmaz ama ben tepkisini yetersiz buldum
hani biri birini şikayet eder tamam ben kızacağım deyip birşey yapmaz ya öğretmenler bazen..onun gibi olmuş.[/QU
Ya anlamadığım bişey var ben mi abarttım kızmı erkeklemi demesine
burda bi çok kişi
bunu normal algıladı ben eski kafalıyım sanırım ama doğru yoldayım
eşime gelince bu lafatan ötürü biraz duruş sergilemeliydi
ama yapmadı bu gün annesi bu lafı kullanabiliyosa yarın çevre elalem neder
sanırım tek başıma mücadelemi vericem evet oğlunun namusuyum ama ilk ben
namusumu düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?