• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın uyarısı

Yani bend söyle oldun bir an tamam severim kaynanamı ama böyle konuşması biraz saçma geldi Benimle durduk yere birde şöyle bir konu arkadaşlarım bana oturmaya geliyor ve akşam evlerine eşim bırakıyor ikisi de arkaya oturuyorlar ama geçen geldiklerinde araba doldu annesikil de vardı arkadaşım öne oturdu sanırım kaynanam ona takıldı
Ne olursa olsun madem annesi vardi annesi one oturacakto arkdasiniz ne alaka ?? Cok sacma eger oyleyse hakliii valla. Tamam esinize guvenebilirsiniz ama hic bir zaman disariya guveniniz tam olmamaliii. Evli dahi olsalar arkdaslariniz neler duyuyoruz görüyoruz suan zaman kotu zaman. Ben kaynananizi hakli buldum...

Ne olursa olsun madem annesi vardi annesi one oturacakto arkdasiniz ne alaka ?? Cok sacma eger oyleyse hakliii valla. Tamam esinize guvenebilirsiniz ama hic bir zaman disariya guveniniz tam olmamaliii. Evli dahi olsalar arkdaslariniz neler duyuyoruz görüyoruz suan zaman kotu zaman. Ben kaynananizi hakli buldum...
Ha bide ne demisler insanoglu cig sut emmistir
Cok klasik ve eski bir soz ama suanki gunumuze tam uyuyor ...

Kaynana olmak ne zor..

Ne söylesen gelin sinir oluyor, ters anlıyor..

Kocanız hakkında asla büyük konuşmayın..arkadaşınız,komşunuz vs.. cilveli ve hoşsohbet biriyse gidiverir..

Bu devirde kimseyle yüzgöz olmamak lazım..mesela ben, arkadaşımın eşimle kanka olmasına lüzum görmüyorum.

Evime gelip giden insanla beni aldatıcak kadar şerefsiz bi oğul yetiştirmemişsinizdir sanırım deyin. Daha da bi şey denmez bunun üstüne.

Der demez mi? O tarz düşünenlerin hepsi aynıdır. Cevapta bellidir. O erkek onun nefsi var. Onun kabahati değil. Aklını çelerlerse o ne yapsın gibi gibi. Yani yine kadın suçlu olur :olamaz:

Ah bu altlı üstlü oturmalar, her gelenini gidenini görmeleri, kapıdan çıktığın an gözlerini dikip nereye gidiyorlar diye bakmaları, zırt pırt aramaları... Mesafe koy canım özelini açma öyle, eşinle aranda olan sende kalsın. Ben mesafeliyim başından beri ama eşimi rahat bırakmıyorlar ikide bir aramalar, kapı açıldı bi şey mi oldu nereye gittiniz demeler, arayıp bugün hiç sesiniz çıkmadı iyi misiniz demeler :işsiz: bitmez canım bitmez

Ah bu altlı üstlü oturmalar, her gelenini gidenini görmeleri, kapıdan çıktığın an gözlerini dikip nereye gidiyorlar diye bakmaları, zırt pırt aramaları... Mesafe koy canım özelini açma öyle, eşinle aranda olan sende kalsın. Ben mesafeliyim başından beri ama eşimi rahat bırakmıyorlar ikide bir aramalar, kapı açıldı bi şey mi oldu nereye gittiniz demeler, arayıp bugün hiç sesiniz çıkmadı iyi misiniz demeler :işsiz: bitmez canım bitmez
Tamam ama bence yanlis dusunuyorsunuz
Tamam mesafe iyidir her zmaan ama belki kotu niyet le yapmiyorlardir...

Bunu çevremde de gordum. Kadın uyarıyor ters anlama. Artık kimseye güven kalmadı. Gözümün onune geldi simdi, o iki arkadaş. Resmen arkadaşının kocasıyla flört etmişlerdi.

Dogru soylemis bir tanidigimizda evine surekli gelen bir komsusuyla aldatmisti. Kimin ne olucagi malesef belli olmuyor. Babana bile guvenme diye bosuna dememisler.
Bense tabiki arkadaslarimla gorusuyorum. Ama soyle esim varsa esiyle gelir. Tek gelicekse esim yokken gelir.

Saçma değil. Her yer böyle aldatma hikayeleriyle dolu. Ama bunu oğluna yakıştırmış olması şaşırtıyor.
Insan yakinlarina kötü biseyler kondurmak istemez, ama o kötülükleri yanlışları yapanlarin yakinlari da bir zamanlar yakistirmiyorlardi. Ama insanoglu çiğ sut emmiş derler ya.

KV' nin öz anne iyiniyetiyle yaptığı hatirlatmayi bile kötüye cekmek ya da sinir olmak? Pek hayra vesile olmaz gibi.

Insan yakinlarina kötü biseyler kondurmak istemez, ama o kötülükleri yanlışları yapanlarin yakinlari da bir zamanlar yakistirmiyorlardi. Ama insanoglu çiğ sut emmiş derler ya.

KV' nin öz anne iyiniyetiyle yaptığı hatirlatmayi bile kötüye cekmek ya da sinir olmak? Pek hayra vesile olmaz gibi.
Bazı insanlar yaptı diye en yakınımdan bile şüphe duyamam ki. Benden duyulmasından da hiç hoşlanmam.

Başkasına aşık olmak bi karakter meselesi değil. Ama yalan söylemek, aldatmak karakter meselesi. Kocamın başkasına aşık olmayacağının garantisi yok, olmamasını umuyorum. Ama aldatmaz, ahlaksız bir adam olmadı hiç, olacağınıda inanmıyorum.Ben bi eş olarak söyleyebiliyorum, anne nasıl söyleyemez ki? Gerçekten aldatabilecek bi adamsa karısı zaten tetikte dursun.

Bazı insanlar yaptı diye en yakınımdan bile şüphe duyamam ki. Benden duyulmasından da hiç hoşlanmam.

Başkasına aşık olmak bi karakter meselesi değil. Ama yalan söylemek, aldatmak karakter meselesi. Kocamın başkasına aşık olmayacağının garantisi yok, olmamasını umuyorum. Ama aldatmaz, ahlaksız bir adam olmadı hiç, olacağınıda inanmıyorum.Ben bi eş olarak söyleyebiliyorum, anne nasıl söyleyemez ki? Gerçekten aldatabilecek bi adamsa karısı zaten tetikte dursun.

Vallahi yıllar once ben yakin bir arkadaşımı tabiiki iyi niyetle uyarmıştım. Dünyadaki bütün erkekler aldatır benim kocam aldatmaz dedi. Eşi de kardeşim gibi sevdiğim, saygın bir insandi. İş nedeniyle ayri kentlere gittik yillar sonra karşılaştığımızda öğrendim ki o çok güvendiği eşi aldatmış, ayrilma raddesine gelmişler arkadasim adeta 20 yaş birden çökmüş. Çok üzüldüğümü hatirliyorum. Ve ASLA ASLA DEME sözüne katılıyorum.

Vallahi yıllar once ben yakin bir arkadaşımı tabiiki iyi niyetle uyarmıştım. Dünyadaki bütün erkekler aldatır benim kocam aldatmaz dedi. Eşi de kardeşim gibi sevdiğim, saygın bir insandi. İş nedeniyle ayri kentlere gittik yillar sonra karşılaştığımızda öğrendim ki o çok güvendiği eşi aldatmış, ayrilma raddesine gelmişler arkadasim adeta 20 yaş birden çökmüş. Çok üzüldüğümü hatirliyorum. Ve ASLA ASLA DEME sözüne katılıyorum.
Ben bu kadar anlayışlı değilim bu konuda. Aldatmaz diyemediğim bir adamla neden evleneyim ki? Güvenmişim ki evlenmişim.

Ayrıca biri uyarılacaksa oğlunu uyarsın. En yakınındaki insanlardan şüphe duymasını sağlayarak nasıl bir iyilik yapmış oluyor? Kocası eve mi gelmesin? Arkadaşlarıyla mı görüşmesin? İnsanı sadece paranoyaklaştırır bu.

merhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar
Büyükleri dinlemediğim için başına çok şey geldi

Yaşlılar patavatsız konuşaniliyor, akıllarına her geleni söylüyorlar.
Fakat kayınvalideniz dert edeceğiniz kadar birşey dememiş.
Binlerce insan var karısını, kocasını en yakınlarıyla aldatan.
Yuvanızın dağılmasını istese böyle bişi demez kendince iyi düşünüyor bence.

Yaşım henüz 26 buna rağmen o onu yapmaz bu bunu yapmaz diyemiyorum artık. Yapmaz etmez diye umduğum insanlar öyle şeyler yaptılar ki.
Bence sizde emin olmayın. Elbette arkadaşlarınız olacak evinize gelip gidecek. Ama aslaaa yapmaz dememek gerekiyor sanırım.
Mesela ablamın iki tane kayınvalidesi var. Ve iki kayınvalideler kuzen hala-dayı çocukları...

Ben bu kadar anlayışlı değilim bu konuda. Aldatmaz diyemediğim bir adamla neden evleneyim ki? Güvenmişim ki evlenmişim.

Ayrıca biri uyarılacaksa oğlunu uyarsın. En yakınındaki insanlardan şüphe duymasını sağlayarak nasıl bir iyilik yapmış oluyor? Kocası eve mi gelmesin? Arkadaşlarıyla mı görüşmesin? İnsanı sadece paranoyaklaştırır bu.
HAKLISINIZ.
Aldatılanlar aldatilacaklarini bile bile evlendikleri icin, aldatildiklarinda benimki bile bile ladesti deyip kuzu kuzu ayriliyorlar.Hayal kırıklığı, acı, vs. Yasamiyorlar.

Katılıyorum size.

Abartılacak bir şey yok. Kadın görmüş de söylemiş. Bir uyarı kabul edin. Siz de zaten cevabını vermişsiniz. Daha devam ederse o zaman düşünürsünüz.

merhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar
Yeni evlendigimde esimin teyzesi de bizi bu konuda uyarmisti :halay:art niyet oldugunu dusunmuyorum. Tabiki surekli supheyle yasanmaz ama hayatin gercekleri bunlar pek cok ornegi var.

Back
X