Tok ben ona bahsetmiyorum ama işte böyle pat diye demesi biraz sinirimi bozdu aman neyse takmaya gerek YOkSeni ve yuvani dusunmus. Sende iyi dusun. Tecrubesi tatsiz olmus, senin basina gelsin istemiyor. Hakli.
Ogluna ve hic tanimadigi kadinlara haksizlik ediyor ama kotu ornegi goren basına gelsin istemiyor. Seni korumaya calismis. Kadina bozulma
arkadaşlarınıza akşamları çok müsait olmadıģınızk gündüzleri gelmelerini söyleseniz?
eşiniz bırakırken sizde birlikte gidin
kayınvalideniz kötü birşey dememiş oluyor malesef bu tür olaylar[/QUOTBende akşamları Pek iyi karşılamıyorum sonuçta eşim işten geliyor uzanmak işitiyor ama bana gelenler genelde akşam geliyor anlamadım öyle de ayıp olmaz mı
Yani olabilir Aslında yad ben gündüz müsait olduğumu söylerimeve bırakırken ben de geleyim bi hava alırım dersiniz bi sorun olmaz
benim arkadaşlarımda çok sık gelirler amaa eşim evdeyken gelmezler,geleceklerse de eşleriyle gelirler
biz de aynı şekilde
bu aa yalnız gelinince birşey olacak arkadaşım eşim ne olur düşüncesi deģil de daha çok eş işten yorgun gelecek dinlensin düsüncesidir
daha uygun olur böyleYani olabilir Aslında yad ben gündüz müsait olduğumu söylerim
Burda hata benim hep müsaitim diyorum aslıdna bu şefer gündüz gelin dedim ama anca akşama geldiler neyse ben yine önlemimi alayımdaha uygun olur böyle
eşiniz her işten geldiģinde evinde bi dinlenmek ister
siz ne zaman müsaitseniz ona göre kabul edersiniz
güzelce söylersiniz eşim yorgun geliyor akşamalrı pek müsait olamiyorum gündüz gelin bolca oturalım diye iki taraf için de iyi olurBurda hata benim hep müsaitim diyorum aslıdna bu şefer gündüz gelin dedim ama anca akşama geldiler neyse ben yine önlemimi alayım
Çok sinirlendim pislikler. Sonra ne oldu peki boşandılar mı
Kadın kötü bir şey söylememiş. Elbette güven duygusu iyidir. Eşine de güven arkadaşlarına da. Ama unutma her türlü pislik gereksiz samimiyetten çıkar. Ne kadar yakın olursan ol hep bir mesafen olsun. Bence kadincagizin anlatmak istediği buymuş ki bu hayat tecrübesidir. Aynı uyarıyı annen yapsa alınmazdın. Bu tepki sadece kaynana diye.merhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar
Bence kesinlikle öyle degill. Bence videoyu arkdaslariniza gostermeyin demesi cok dogru bir davranış ne olursa olsun arkadaşlarınızi cok iyi taniyamazsiniz... hep hayatta zaten şoklarla karşılaşmiyor muyuz zaten ...? O videoyu gosterme etme demesi kesinlikle iyi niyetinden oldugunu dusunuyorum belki kiskanan eden olur tamamiyle bu yönde soylendgini dusunuyorumYa biz samimiyiz ama öyle tartışmamız olmadı Şuana kadar kötü niyet aramak isteniyorum ama kocamın bana şarkı videosundan konu nasıl Buraya geldi anlamadım sanki o kafasında kurmuş zamanını bekliyormuş gibi geldi banada
Aksam ne alaka ya hele bide aksam gelmeleri. Calisan insanlar degilseler gunduz gelmeleri daha mantikliYani aslında bende dikkat ediyorum ama onlar akşam geliyorlar eşim aşağıda annesikil de oturuyor aslıdna ben gündüz gelmelerini isterim hem eve bırakma derdi olmaz ama işte bana gelen akşama geliyor geziyor gündüz akşama sana gelecez oda ayrı bir iş anlamadım
Bence kaynananız sinirlenmenizi gerektirecek bir şey söylememiş. Burayı takip ediyorsanız neler neler görmüşsünüzdür. Sadece dikkatli ve uyanık ol gibisinden fikirlerini paylaşmış. Bir de ben olsam eşimin bana şarkı söylediği videoyu annesine göstermezdim. Bu da benim tarzım gereksiz bir yakınlık bence.merhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?