Kaynanamın uyarısı

Seni ve yuvani dusunmus. Sende iyi dusun. Tecrubesi tatsiz olmus, senin basina gelsin istemiyor. Hakli.
Ogluna ve hic tanimadigi kadinlara haksizlik ediyor ama kotu ornegi goren basına gelsin istemiyor. Seni korumaya calismis. Kadina bozulma
Tok ben ona bahsetmiyorum ama işte böyle pat diye demesi biraz sinirimi bozdu aman neyse takmaya gerek YOk

arkadaşlarınıza akşamları çok müsait olmadıģınızk gündüzleri gelmelerini söyleseniz?
eşiniz bırakırken sizde birlikte gidin
kayınvalideniz kötü birşey dememiş oluyor malesef bu tür olaylar

eve bırakırken ben de geleyim bi hava alırım dersiniz bi sorun olmaz
benim arkadaşlarımda çok sık gelirler amaa eşim evdeyken gelmezler,geleceklerse de eşleriyle gelirler
biz de aynı şekilde
bu aa yalnız gelinince birşey olacak arkadaşım eşim ne olur düşüncesi deģil de daha çok eş işten yorgun gelecek dinlensin düsüncesidir

Yani olabilir Aslında yad ben gündüz müsait olduğumu söylerim

daha uygun olur böyle
eşiniz her işten geldiģinde evinde bi dinlenmek ister
siz ne zaman müsaitseniz ona göre kabul edersiniz
Burda hata benim hep müsaitim diyorum aslıdna bu şefer gündüz gelin dedim ama anca akşama geldiler neyse ben yine önlemimi alayım

Ya cok olay duyuluyor kocamacok guvenirim,Allah korusun ama ne olur bilemem, arkadaslarima daguvenirim amaonu da bilemeyiz,gelirler evet ama kalmalarini istemem. Kadin bi yonden hakli bence, saldirmayin bana :))

Burda hata benim hep müsaitim diyorum aslıdna bu şefer gündüz gelin dedim ama anca akşama geldiler neyse ben yine önlemimi alayım
güzelce söylersiniz eşim yorgun geliyor akşamalrı pek müsait olamiyorum gündüz gelin bolca oturalım diye iki taraf için de iyi olur
tabi bu hemen arkadaşlarınız eşinize göz koyar anlamında deģil söylediklerim ama böylesi daha iyi olur bana göre

Çok sinirlendim pislikler. Sonra ne oldu peki boşandılar mı

Once ayriliyoruz dedi babaevine gitti, sonra kizin kapisina falan gitti bagir cagir olaylar vs.

Ama 1 hafta surmeden baristi kocasiyla. Ustune ayni sene cocuk bile yaptilar. Olay 2011 tarihli.

Hain arkadasi gruptan cikardik, hain koca ortalarda saliniyor. Olan bizim arkadasa oldu. Gerci hic kendini anlatmaya calismadi. Hemen toz oldu.. Belki konussa bende onu affederdim :))

Adam sutten cikmis ak kasik. Bastan cikarilmis masum adam halleri.. Gunah kecisi her zaman oldugu gibi yine kadin.

Zorunlu durumlar dışında pis herifle yanyana gelmedik hicbirimiz. Zaten kiz paranoyak oldu bir sure. Herkesten suphelendi. Yavas yavas unutuldu olay. E tabi bizler unutmadik herkes bir ders cikardi kendince.

Şahsen ben hiçbir arkadaşımın eşi evdeyken gitmem ben ordayken denk gelirse müsade ister bi bahaneyle kalkarım arkadaşlarımın eşine güvenmediğimden değil yakışanı budur.Eşler birlikte gidilince durum değişir tabi.
Sizin konunuzda ise kv nizin art niyet taşıdığını düşünmedim ( kv gillerden pek haz etmesemde ) Evham yapıp abartmış sadece

Daha iki gun önce face gurubundan gızlı kımlıkle anlattı bı bayan,hasta ve dr gıderken esınıde cagırıyor yardım edersın dıye ama esı ısım var dıyor evde kalıyor,kadın hastaeden erken cıkıyor ve tam esını arayacakken ıcımden bı ses arama dedı dıyor,eve gıdıyor ve sırdasım dostum dedıgı kadınla kocasını yatak odasında goruyor,adam uydurmus tabı bıseyler yok sen yokken geldı beklemek ıstedı olanlar oldu vs,kocasını kovdu ama yanmıstı kadıncagız,3 cocukla hasta halımle ne yapacagım dıye,kaynananıza guvenın,ummadıgın ınsanlar neler yapabılır aklın hayalın almaz

Kadın kötü bir şey söylememiş. Elbette güven duygusu iyidir. Eşine de güven arkadaşlarına da. Ama unutma her türlü pislik gereksiz samimiyetten çıkar. Ne kadar yakın olursan ol hep bir mesafen olsun. Bence kadincagizin anlatmak istediği buymuş ki bu hayat tecrübesidir. Aynı uyarıyı annen yapsa alınmazdın. Bu tepki sadece kaynana diye.

Bence kesinlikle öyle degill. Bence videoyu arkdaslariniza gostermeyin demesi cok dogru bir davranış ne olursa olsun arkadaşlarınızi cok iyi taniyamazsiniz... hep hayatta zaten şoklarla karşılaşmiyor muyuz zaten ...? O videoyu gosterme etme demesi kesinlikle iyi niyetinden oldugunu dusunuyorum belki kiskanan eden olur tamamiyle bu yönde soylendgini dusunuyorum
Tamam uslup sinirlendirici meslea kocani alırlar elinden vs demesi bir anlik insan sinirleniyor eşine konduramaz ama eski insanlar üslubu biraz kirici olabiliyor ama iyi tarafı ckk fazla.. o yuzden kaynananizin kıymetini bilin derim belki mesafeli olmak istersiniz olabilir bu gayet dogal ve olmasi gereken bence de ama kotu niyetle söylenmis bisey degil aksine tamamiyle iyi niyet içeriyor her ne kdr uslup farkli olsada... o yuzden kendinizi doldurmayın derim.

Aksam ne alaka ya hele bide aksam gelmeleri. Calisan insanlar degilseler gunduz gelmeleri daha mantikli
Sizde aksamlari bir kac kere geleceğiz dediklerine uat uste bahane atin musait degilim misafirlegie gitcez vs vs. Bole.bole aksam gelmeyi kessinler
Hadi esleriyle gelseler aksam yemege oturmaya geliyorlar diyecegim ama yok sadece bayanlar geliyor. Benm bildigim ki mantikli olanda bayanlar gunduz gelirler otururlar cok sacma bence kaynananiz hakli yani bana pek mantikli gelmedi aksam oturmasi gunduz varkennnn

Sınırlenıp buralara konu açacak kadar bısey goremedım. Abartmıssın. Annen dese takmazsın kayınvalıde dıyınce hemen sorun. Kadının ağzı yanmış senı de uyarmak ıstemıs kötü bısey goremedım

Cok ayıp ya kv sacmalamis.oglundan suphesi var demekki tuhaf çok tuhaf

Bence kaynananız sinirlenmenizi gerektirecek bir şey söylememiş. Burayı takip ediyorsanız neler neler görmüşsünüzdür. Sadece dikkatli ve uyanık ol gibisinden fikirlerini paylaşmış. Bir de ben olsam eşimin bana şarkı söylediği videoyu annesine göstermezdim. Bu da benim tarzım gereksiz bir yakınlık bence.

Ben sacma bulmadim uyarisini. Sonucta neler neler görüyoruz. İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler. Masumca bir uyarida bulunmus. Bunda bir sey yok. Siz tamam dersiniz konu kapanir yine bildiginizi okursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…