Kaynanamın uyarısı

Ya ben arkadaşlarımı seviyorum düşünmek istemiyorum onun da onal timin bir kondurma yapması hoşuma gitmedi açıkcası hemde sanki fazla görüşme der gibi alttan alttan mesaj verdi sanki

Kayınvalide gibi daha nazik bir ifade varken Kaynana demek zaten bana çok şey anlatıyor. Bunu geçip konuna geleyim.
Bence sen kaynana'na şöyle de;
Bak GAYNANA hanim, sen bi şeytansın ama nasıl olmuşsa bi melaike doğurmuşsun o da bana koca olmuş. Arkadaşlarımı da çok seviyorum onlar da insan değil birer melekler. Tecrübe mi? O da ne? Lütfen onu da kendine sakla bana düşmanca şeyler söyleme. Haa olur da dediğin gibi birşey olursa ben oğlunu terk ederim oglunla başbaşa kalirsin. Sen benim anam mısın ki? Beni olumsuz ihtimallere karşı uyarıyorsun bir daha duymuyum seni KK hanimlarina sikayet ederim ona göre...
Hem sen rahatla hem gaynanan ağzının payını alsın. Ne de olsa insanlar konuşa konuşa anlaşır.

Bi dahakine gündüz beklerim de gelicez derlerse, akşam müsait değiliz de. Sen de atla arabanın içine, yalnız gönderme eşini. Ne olur ne olmaz. Onlar da anlasın biraz mantıklı davransın.

Kayınvalidenizin yanlış yaptığını düşünmüyorum.Eşinize haksızlık ettiğini hiç düşünmüyorum.Sonuçta o bir anne ve bu uyarıyı yapıyorsa iyi niyetli de bir kadındır.Oğlunun neyi yapıcağını neyi yapmıcağını ya da nasıl kandırılabileceğini biliyordur.Erkek neticede. Yerinizde olsam arkadaşlarımla eşimi yanlız bırakmazdım bırakılacaksa bende eşimle beraber giderdim.
Eşinizi bir yana bırakın en son bırakılacak arkadaşınızla eşiniz başbaşa kalıyor kısa bir süre de olsa.Bayan da belki bunu sıkıntı ediyor ama söyleyemiyor olabilir

Bir keresinde benim kv ve görümce de demişlerdi. Avm de idik eşime kızın biri asilmis mi ne. Ben de ayrı geziyordum bişeyler bakıyordum kendime. Eşimin yanında da oğlum olur hep. Bakarsa baksın dedim . 24 saat yanında olamamam ya dedim. Er kişi kendini bilir dedim. Yo yalnız bırakma falan filan bunlar. Yanı eşim de bişey saklamaz benden. Söylediği icin sorun degil dedim. O günden sonra bu konu hakkında bişey demedi bunlar. Bulunmaz hint kumaşımı sanıyor oğlunu.

Ay Allah göstermesin Rabbim yardımcısı olsun arkadaşınızın birde hamileymiş ne oldu şimdi

Bizde öyle bir durum olmadı şayet eşimede güvenirim ama işte herkesin bir hatası oluyor kv uyarı yaptı bana biraz iyi niyetli biraz kötü niyetli geldi neyse aman ben takmam onu

Ne bileyim ben bırakıyorum ama eşime de arkadaşlarımada güveniyorum ama erkek bu gözü kayar olabilir o yüzden önlemli olmak lazım

Normal böyle söylemesi. Kardeşinin başına gelmiş ve onu etkisiyle konuşuyor
Bir de bu şekilde eşini en yakını ile aldatan erkekler güvenilir görünen sessiz kendi halinde ve asla yapmaz denen tipler oluyor. Zaten o sinsilikle yürütüyorlar işlerini.
O zaman herkes yapabilirmiş gibi geliyor insana haliyle.

Bilemedim şimdi . Ama şöyle bir gerçek de var . Duyuyoruz haberlerde . İnsanoğlu çiğ süt emmiş . Artık babana bile güvenmeyeceksin devir ne yazıkki rezil bir devir oldu . Tabiki siz eşinize güveniyorsunuz . İçinize böyle bir düşünce getirmeyin ama böyle yapan insanlar da var ne yazıkki hayatta .

Bizde öyle bir durum olmadı şayet eşimede güvenirim ama işte herkesin bir hatası oluyor kv uyarı yaptı bana biraz iyi niyetli biraz kötü niyetli geldi neyse aman ben takmam onu

Yok,yok sen tak O'nu bence. Kaynanan iyi niyetli biri olsaydı seni uyarmaz,içinden "hayatta neler oluyor,sen kocana çok güveniyorsun ama kocan seni aldatsın da gününü gör,ben de karşıdan keyfle izleyim"derdi. Kötü niyet aramakta yerden göğe kadar haklısın.

İyi niyetli bir uyarı olmuş .

Takılma ..

Kadın haklı

Hadi o saçmalamış yada kendince yaşadigi bir ornekten seni uyarmis. Fakat senin eşinemi guvenin yok, yoksa arkadaslarinami? Elinden alinmak nedir yani, hickimse kimseyi baskasinin elinden almaz, birisi sana bu adiligi yapiyorsa o zaten hicbir zaman senin olmamistir, ve o arkadasta asla senin arkadasin olmamistir.

hiç saçma değil hayatta olası șeyler bunlar

Anlatan Muhterem Nur ; O zamanlar Memduh Ün, Muhterem Nur'la birlikteymiş. Fatma Girik de yeni şöhret oluyormuş, Memduh ÜN'e aşık olmuş ve M.Nur'a, O'nu senin elinden alacağım,göreceksin demiş ve almış. Memduh Ün ölüne kadar F.Girik'le birlikte yaşadı. Elinden almak böyle işte

Kadin hakli bencede.. Hayatta neler oluyor insan sasiriyo. Kadin bu kadar arkadaslarinla icli disli olma demis .. Bu kim olursa olsun arada hep bi mesafe olursa birsey olmaz. İnsanoglu cig sut emmis diye bosuna dememisler..

Kuyunu kazsa daha mi
İyi
Kadın gercekci
Artık bu tarz olaylar cok var

Insan hic yakisturmasa bile hakkaten boyle seyler oluyor artik arkadasim.haberlerde neler duyuyoruz.evliyken kurulan arkadasliklarda sinir konulmasi bence en guzeli.allah kimseyi yolundan saptirmasin tabi ama bu devir bozuldu iyiden iyiye.dikkatli olmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…