- 31 Ocak 2018
- 487
- 1.320
- 28
Ya ben arkadaşlarımı seviyorum düşünmek istemiyorum onun da onal timin bir kondurma yapması hoşuma gitmedi açıkcası hemde sanki fazla görüşme der gibi alttan alttan mesaj verdi sanki
Bi dahakine gündüz beklerim de gelicez derlerse, akşam müsait değiliz de. Sen de atla arabanın içine, yalnız gönderme eşini. Ne olur ne olmaz. Onlar da anlasın biraz mantıklı davransın.Ay Allah korusun teyzesi en yakın arkadaşı ile aldatılmış hergün evine giren kişi o yüzden uyarıyor ama sanki hem oğluna haksızlık ediyor gibi geldi bana hemde arkadaşlarıma aslında arkadaşlarım hep akşam geliyorlar benim bu canımı sıkıyor evet çok sık gelmiyorlar ama bırakmak gerekiyor mecbur eşim bırakıp geliyor evlerine Ama ben hiç birine böyle birşey kondurmak istemiyorum sanki bana mesaj veriyor gibi geldi araba mesafe koy kocanın gözü açılmasın diye mi söyledi anlamam
Ay Allah göstermesin Rabbim yardımcısı olsun arkadaşınızın birde hamileymiş ne oldu şimdiDaha iki gun önce face gurubundan gızlı kımlıkle anlattı bı bayan,hasta ve dr gıderken esınıde cagırıyor yardım edersın dıye ama esı ısım var dıyor evde kalıyor,kadın hastaeden erken cıkıyor ve tam esını arayacakken ıcımden bı ses arama dedı dıyor,eve gıdıyor ve sırdasım dostum dedıgı kadınla kocasını yatak odasında goruyor,adam uydurmus tabı bıseyler yok sen yokken geldı beklemek ıstedı olanlar oldu vs,kocasını kovdu ama yanmıstı kadıncagız,3 cocukla hasta halımle ne yapacagım dıye,kaynananıza guvenın,ummadıgın ınsanlar neler yapabılır aklın hayalın almaz
Bizde öyle bir durum olmadı şayet eşimede güvenirim ama işte herkesin bir hatası oluyor kv uyarı yaptı bana biraz iyi niyetli biraz kötü niyetli geldi neyse aman ben takmam onuBir keresinde benim kv ve görümce de demişlerdi. Avm de idik eşime kızın biri asilmis mi ne. Ben de ayrı geziyordum bişeyler bakıyordum kendime. Eşimin yanında da oğlum olur hep. Bakarsa baksın dedim . 24 saat yanında olamamam ya dedim. Er kişi kendini bilir dedim. Yo yalnız bırakma falan filan bunlar. Yanı eşim de bişey saklamaz benden. Söylediği icin sorun degil dedim. O günden sonra bu konu hakkında bişey demedi bunlar. Bulunmaz hint kumaşımı sanıyor oğlunu.
Ne bileyim ben bırakıyorum ama eşime de arkadaşlarımada güveniyorum ama erkek bu gözü kayar olabilir o yüzden önlemli olmak lazımKayınvalidenizin yanlış yaptığını düşünmüyorum.Eşinize haksızlık ettiğini hiç düşünmüyorum.Sonuçta o bir anne ve bu uyarıyı yapıyorsa iyi niyetli de bir kadındır.Oğlunun neyi yapıcağını neyi yapmıcağını ya da nasıl kandırılabileceğini biliyordur.Erkek neticede. Yerinizde olsam arkadaşlarımla eşimi yanlız bırakmazdım bırakılacaksa bende eşimle beraber giderdim.
Eşinizi bir yana bırakın en son bırakılacak arkadaşınızla eşiniz başbaşa kalıyor kısa bir süre de olsa.Bayan da belki bunu sıkıntı ediyor ama söyleyemiyor olabilir
merhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar
Bilemedim şimdi . Ama şöyle bir gerçek de var . Duyuyoruz haberlerde . İnsanoğlu çiğ süt emmiş . Artık babana bile güvenmeyeceksin devir ne yazıkki rezil bir devir oldu . Tabiki siz eşinize güveniyorsunuz . İçinize böyle bir düşünce getirmeyin ama böyle yapan insanlar da var ne yazıkki hayatta .merhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar
Bulunmaz hint kumaşımı sanıyor oğlunu.
Bizde öyle bir durum olmadı şayet eşimede güvenirim ama işte herkesin bir hatası oluyor kv uyarı yaptı bana biraz iyi niyetli biraz kötü niyetli geldi neyse aman ben takmam onu
hiç saçma değil hayatta olası șeyler bunlarmerhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar
Hadi o saçmalamış yada kendince yaşadigi bir ornekten seni uyarmis. Fakat senin eşinemi guvenin yok, yoksa arkadaslarinami? Elinden alinmak nedir yani, hickimse kimseyi baskasinin elinden almaz, birisi sana bu adiligi yapiyorsa o zaten hicbir zaman senin olmamistir, ve o arkadasta asla senin arkadasin olmamistir.
Kuyunu kazsa daha mimerhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar
annen uyarsa sorun edecek miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?