- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Valla çok ta haksız değil kötü niyetli olduğunu dusunmuyorummerhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar
merhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar
Ne güzel yazmışsınız; “Şeytanın bol olduğu yerde durma.” Bunun için ben değil eşim tedbir almak zorunda. Ben güveniyorum, sebepleri, genellemeleri, “aa bak şuda şunu demişti”leri önemli değil. Güveniyorum. Neyseki konu ben değilim.HAKLISINIZ.
Aldatılanlar aldatilacaklarini bile bile evlendikleri icin, aldatildiklarinda benimki bile bile ladesti deyip kuzu kuzu ayriliyorlar.Hayal kırıklığı, acı, vs. Yasamiyorlar.
Katılıyorum size.
Niyet önemli değil rahatsız oluyorum huzursuz oluyorum, her dakika gözleri üzerimizde gibi. Gözüne bakınca niyetini anlıyorsun zaten o gözlerin.Tamam ama bence yanlis dusunuyorsunuz
Tamam mesafe iyidir her zmaan ama belki kotu niyet le yapmiyorlardir...
Benimki de zamanında bana komşu kızları için demişti sonra baktım onlarla kanka gibi takılmaya başladı esime ullardir hiç bahsetmedim etmen de adamın akilina sokmuş gibi olurummerhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar
Tabi bende sıkı fıkı arkadaş olmalarına müsade etmem ama işte gereksiz bir alınganlık olmuş sanırımKaynana olmak ne zor..
Ne söylesen gelin sinir oluyor, ters anlıyor..
Kocanız hakkında asla büyük konuşmayın..arkadaşınız,komşunuz vs.. cilveli ve hoşsohbet biriyse gidiverir..
Bu devirde kimseyle yüzgöz olmamak lazım..mesela ben, arkadaşımın eşimle kanka olmasına lüzum görmüyorum.
Yani bende kiskanablrler dusuncesi olusur. Bana abes gelmedi. Tabiki elinden almazlar ama nazari var bilmem nesi var.merhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar
Canım benim ki öyle değildir sormaz etmez ama bugün böyle birşey sesi arkadaşlarım alımlılar şimdi ama ben eşimden de onlardan da beklemem ama insan beşer şaşar ama rabbim göstermesin evet biraz geleni gideni görüyorlar ama yapacak bişey yok zaten öyle gelene gidene karışmaz ama işte onları oda tanıyor annesi ile geldiler sonra dönüşte geç oldu diye eşim bıraktı arkadaşım öne oturmak zorunda kaldı annesi arkaya geçti sanırım bundan tedirgin olduAh bu altlı üstlü oturmalar, her gelenini gidenini görmeleri, kapıdan çıktığın an gözlerini dikip nereye gidiyorlar diye bakmaları, zırt pırt aramaları... Mesafe koy canım özelini açma öyle, eşinle aranda olan sende kalsın. Ben mesafeliyim başından beri ama eşimi rahat bırakmıyorlar ikide bir aramalar, kapı açıldı bi şey mi oldu nereye gittiniz demeler, arayıp bugün hiç sesiniz çıkmadı iyi misiniz demelerbitmez canım bitmez
Yani aslında bende dikkat ediyorum ama onlar akşam geliyorlar eşim aşağıda annesikil de oturuyor aslıdna ben gündüz gelmelerini isterim hem eve bırakma derdi olmaz ama işte bana gelen akşama geliyor geziyor gündüz akşama sana gelecez oda ayrı bir iş anlamadımDogru soylemis bir tanidigimizda evine surekli gelen bir komsusuyla aldatmisti. Kimin ne olucagi malesef belli olmuyor. Babana bile guvenme diye bosuna dememisler.
Bense tabiki arkadaslarimla gorusuyorum. Ama soyle esim varsa esiyle gelir. Tek gelicekse esim yokken gelir.
Ya ben arkadaşlarımı seviyorum düşünmek istemiyorum onun da onal timin bir kondurma yapması hoşuma gitmedi açıkcası hemde sanki fazla görüşme der gibi alttan alttan mesaj verdi sankiInsan yakinlarina kötü biseyler kondurmak istemez, ama o kötülükleri yanlışları yapanlarin yakinlari da bir zamanlar yakistirmiyorlardi. Ama insanoglu çiğ sut emmiş derler ya.
KV' nin öz anne iyiniyetiyle yaptığı hatirlatmayi bile kötüye cekmek ya da sinir olmak? Pek hayra vesile olmaz gibi.
Ay Allah korusun teyzesi en yakın arkadaşı ile aldatılmış hergün evine giren kişi o yüzden uyarıyor ama sanki hem oğluna haksızlık ediyor gibi geldi bana hemde arkadaşlarıma aslında arkadaşlarım hep akşam geliyorlar benim bu canımı sıkıyor evet çok sık gelmiyorlar ama bırakmak gerekiyor mecbur eşim bırakıp geliyor evlerine Ama ben hiç birine böyle birşey kondurmak istemiyorum sanki bana mesaj veriyor gibi geldi araba mesafe koy kocanın gözü açılmasın diye mi söyledi anlamamHem hakli hem haksiz.
Sen esine guvenirsin, arkadasina guvenirsin bu dogru olan. Bende guveniyorum. Evli bekar tum arkadaslarima ve esime.
Ama bende kayinvaliden gibi olumsuz ornek gordum.
Gec saate kadar oturan arkadasimizi diger arkadasin esi bir kac kez eve birakti. Baktik hep biz kalkiyoruz kiz kalkmiyor özellikle 11 12 bekliyor. Konduramadik, ama aklimiza yazdik. Sonra bir aksam bizde kalkmiyoruz dedik. Bekleyecegiz. Kiz kalkti erkenden evine. O aksam da gittigimiz arkadasin kocasi gec geldi. Hepimiz anladik, arkadas kocasıni takip etmeye basladi telefon vs . Hooop dustuler... Cikiyor boyle kani bozuklar dikkat gerek...
Ya biz samimiyiz ama öyle tartışmamız olmadı Şuana kadar kötü niyet aramak isteniyorum ama kocamın bana şarkı videosundan konu nasıl Buraya geldi anlamadım sanki o kafasında kurmuş zamanını bekliyormuş gibi geldi banadaTamam ama bence yanlis dusunuyorsunuz
Tamam mesafe iyidir her zmaan ama belki kotu niyet le yapmiyorlardir...
Ay Allah korusun teyzesi en yakın arkadaşı ile aldatılmış hergün evine giren kişi o yüzden uyarıyor ama sanki hem oğluna haksızlık ediyor gibi geldi bana hemde arkadaşlarıma aslında arkadaşlarım hep akşam geliyorlar benim bu canımı sıkıyor evet çok sık gelmiyorlar ama bırakmak gerekiyor mecbur eşim bırakıp geliyor evlerine Ama ben hiç birine böyle birşey kondurmak istemiyorum sanki bana mesaj veriyor gibi geldi araba mesafe koy kocanın gözü açılmasın diye mi söyledi anlamam
Çok sinirlendim pislikler. Sonra ne oldu peki boşandılar mıHem hakli hem haksiz.
Sen esine guvenirsin, arkadasina guvenirsin bu dogru olan. Bende guveniyorum. Evli bekar tum arkadaslarima ve esime.
Ama bende kayinvaliden gibi olumsuz ornek gordum.
Gec saate kadar oturan arkadasimizi diger arkadasin esi bir kac kez eve birakti. Baktik hep biz kalkiyoruz kiz kalkmiyor özellikle 11 12 bekliyor. Konduramadik, ama aklimiza yazdik. Sonra bir aksam bizde kalkmiyoruz dedik. Bekleyecegiz. Kiz kalkti erkenden evine. O aksam da gittigimiz arkadasin kocasi gec geldi. Hepimiz anladik, arkadas kocasıni takip etmeye basladi telefon vs . Hooop dustuler... Cikiyor boyle kani bozuklar dikkat gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?