Kaynanamın uyarısı

Valla çok ta haksız değil kötü niyetli olduğunu dusunmuyorum

Malesef ne kadar modern olmaya calissakta en yakin arkadasi ile aldatilan erkek ve kadin ulkemizde cok fazla kadin hakli demiyorum aam ben mic mic arkadaslik iliskisinide dogru bulmuyorun

Kadın daha önce ailesinden birinin başına geldiği için söylemiş ima etti dediniz ayrıca belli.ki direkt böyle bişey dememiş belki nazar değer diye demiştir kayınvalide olunca herşey ters anlaşılıyor onu demiş olsa kendi oğlunu aldatabilir bir pozisyona sokmuş olmuyor mu belki kendi annenizin tarafından birinin başına gelmiş olsa o da derdi aynı şeyi bu kadar da her söylenene takılmaya ne gerek var

Hem hakli hem haksiz.

Sen esine guvenirsin, arkadasina guvenirsin bu dogru olan. Bende guveniyorum. Evli bekar tum arkadaslarima ve esime.

Ama bende kayinvaliden gibi olumsuz ornek gordum.
Gec saate kadar oturan arkadasimizi diger arkadasin esi bir kac kez eve birakti. Baktik hep biz kalkiyoruz kiz kalkmiyor özellikle 11 12 bekliyor. Konduramadik, ama aklimiza yazdik. Sonra bir aksam bizde kalkmiyoruz dedik. Bekleyecegiz. Kiz kalkti erkenden evine. O aksam da gittigimiz arkadasin kocasi gec geldi. Hepimiz anladik, arkadas kocasıni takip etmeye basladi telefon vs . Hooop dustuler... Cikiyor boyle kani bozuklar dikkat gerek...

HAKLISINIZ.
Aldatılanlar aldatilacaklarini bile bile evlendikleri icin, aldatildiklarinda benimki bile bile ladesti deyip kuzu kuzu ayriliyorlar.Hayal kırıklığı, acı, vs. Yasamiyorlar.

Katılıyorum size.
Ne güzel yazmışsınız; “Şeytanın bol olduğu yerde durma.” Bunun için ben değil eşim tedbir almak zorunda. Ben güveniyorum, sebepleri, genellemeleri, “aa bak şuda şunu demişti”leri önemli değil. Güveniyorum. Neyseki konu ben değilim.

Konu sahibinin yapacağı hiçbir şey yok. Kocası günahı işlemekten değil yaklaşmaktan imtina ederse, hiçbir sorun yaşamazlar. Kadın ne yapsın ya.

Tamam ama bence yanlis dusunuyorsunuz
Tamam mesafe iyidir her zmaan ama belki kotu niyet le yapmiyorlardir...
Niyet önemli değil rahatsız oluyorum huzursuz oluyorum, her dakika gözleri üzerimizde gibi. Gözüne bakınca niyetini anlıyorsun zaten o gözlerin.

Benimki de zamanında bana komşu kızları için demişti sonra baktım onlarla kanka gibi takılmaya başladı esime ullardir hiç bahsetmedim etmen de adamın akilina sokmuş gibi olurum

Evlendi gitti kızlar hiç biride biride kocama bakmadı kocamdan onlara

Tabi bende sıkı fıkı arkadaş olmalarına müsade etmem ama işte gereksiz bir alınganlık olmuş sanırım

Bence kadin kotuluk olsun diye soylememis onun gozuyle bakinca haklilik payi var insan beserdir sasar insan ogluna asla guven olmaz herseye dikkatli yaklasmak lazim bende cok ince dusunirum bu karsi tarafa hep suheci baktigimdan falan degil bence kaunanin solediklerini yabana atma derim ben

Ben hakli buldum kayinvalidenizi. Bir de nazar denen olay var inanirsiniz ya da inanmazsiniz ama ben cok inaniyorum o yuzden bende hic esimin bana yaptigi jestleri vs kimseye anlatmam kaldi ki bu devirde insanlara guvenmek de zor buyukler bir sey diyorsa haklilik payi vardir diye dusunurum hep akil suzgecimden geciririm ve aklimin bir kosesinde de kalir.

Yani bende kiskanablrler dusuncesi olusur. Bana abes gelmedi. Tabiki elinden almazlar ama nazari var bilmem nesi var.

Canım benim ki öyle değildir sormaz etmez ama bugün böyle birşey sesi arkadaşlarım alımlılar şimdi ama ben eşimden de onlardan da beklemem ama insan beşer şaşar ama rabbim göstermesin evet biraz geleni gideni görüyorlar ama yapacak bişey yok zaten öyle gelene gidene karışmaz ama işte onları oda tanıyor annesi ile geldiler sonra dönüşte geç oldu diye eşim bıraktı arkadaşım öne oturmak zorunda kaldı annesi arkaya geçti sanırım bundan tedirgin oldu

Yani aslında bende dikkat ediyorum ama onlar akşam geliyorlar eşim aşağıda annesikil de oturuyor aslıdna ben gündüz gelmelerini isterim hem eve bırakma derdi olmaz ama işte bana gelen akşama geliyor geziyor gündüz akşama sana gelecez oda ayrı bir iş anlamadım

Ya ben arkadaşlarımı seviyorum düşünmek istemiyorum onun da onal timin bir kondurma yapması hoşuma gitmedi açıkcası hemde sanki fazla görüşme der gibi alttan alttan mesaj verdi sanki

Ay Allah korusun teyzesi en yakın arkadaşı ile aldatılmış hergün evine giren kişi o yüzden uyarıyor ama sanki hem oğluna haksızlık ediyor gibi geldi bana hemde arkadaşlarıma aslında arkadaşlarım hep akşam geliyorlar benim bu canımı sıkıyor evet çok sık gelmiyorlar ama bırakmak gerekiyor mecbur eşim bırakıp geliyor evlerine Ama ben hiç birine böyle birşey kondurmak istemiyorum sanki bana mesaj veriyor gibi geldi araba mesafe koy kocanın gözü açılmasın diye mi söyledi anlamam

Tamam ama bence yanlis dusunuyorsunuz
Tamam mesafe iyidir her zmaan ama belki kotu niyet le yapmiyorlardir...
Ya biz samimiyiz ama öyle tartışmamız olmadı Şuana kadar kötü niyet aramak isteniyorum ama kocamın bana şarkı videosundan konu nasıl Buraya geldi anlamadım sanki o kafasında kurmuş zamanını bekliyormuş gibi geldi banada

Seni ve yuvani dusunmus. Sende iyi dusun. Tecrubesi tatsiz olmus, senin basina gelsin istemiyor. Hakli.
Ogluna ve hic tanimadigi kadinlara haksizlik ediyor ama kotu ornegi goren basına gelsin istemiyor. Seni korumaya calismis. Kadina bozulma

Çok sinirlendim pislikler. Sonra ne oldu peki boşandılar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…