- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
O kadar anlatmış konu sahibi, nedense 5 yaşındaki çocuğa gıcık kapamıyorum, ama annesine gıcık kaptım eğer gerçekten çocuğunu öyle yetiştiriyorsa....
Yetişkin bir insanın 5 yaşındaki çocuğun davranışlarına alınmasına bozulmasına ben anlam veremiyorum...
ben de bunu yazacaktım.1-2 yaşındaki çocukla,4-5 yaşındaki çocuklar aynı değildir.konu sahibi yaşadıkça anlayacak.ayrıca yakın akrabalar.görüşmeme durumu imkansız.o nedenle konu sahibinin yapabileceği tek şey bebeğini korumakKonu sahibinin çocuğu henüz 5 yaşına gelmediği için o yaştaki bir çocuğun yaptıklarını anlayamaması bana doğal geldi. Arkadaşımız demiş ki benim küçücük çocuğum hayır dediğimde sözümü dinliyor, 5 yaşındaki neden dinlemiyor? Evet dinlemiyor. Benim kızım küçükken her dediğimi yaparken, büyüdükçe itiraz etmelere başladı. Bireyselliği tanıyorlar çünkü, kendi başlarına hareket edebileceklerini göstermeye çalışıyorlar çünkü..
Annesine olan kızgınlığınız çocuk ile olan olayda etkili olmuş bence. Annesinin çocuğuna hiç hayır demediğini, ona yanlışda olsa müdahale etmediğini düşünüyorsunuz kanımca.
o bes yasindaki de benim oglumun surekli ezilip dayak yiyip bilerek dusurilmesi.....bence biraz empati kurun.
sonucta ben o kizi ne gorumcemin benim bebegime vurdugu gibi vurdum ne de azarladim.bunlari mi yapsaydim anlamadim.5 yasindaki cocugun psikolojisi var da benim oglumun.
durduk yere hirpalansin ezilmesine gorumcem ve kv tarafindan gozyumulsun sonra da.....
biraz empati kurun sizde gorumcenizi cocugu konusinda surekli uyarin kv nizde gorumcenizde sizi tiye almasin cocugunuza g.kizi vurdugunda kv ve grmce gulsun alissin desin.
evden kovmadan onca sabrinizisinayan cocuga her firsatta aglatan 5 yasindaki bir kiz cocugu olsa.....
allah askina ne yapardiniz.ben onlari benim cocuguma yaptiklarinin binde birini yapmamisim ki sadece bagirmakla kalip kapiyi acamayinca da kapiyi acmisim.....
Siz ne yapardinizzzzz
bence, cocuğun seni dinleme kaynagi, özel bir annesi oldugun için olabilir. Dayak yiyen bir cocuk, aşağılanan bir cocuk nasıl uslu olabilirki? Ona nasıl davranırsan, oda cevresine bence aynı şekilde davranıyor olmalı. Aynanın diyer tarafı gibi sanırım.Konu sahibinin çocuğu henüz 5 yaşına gelmediği için o yaştaki bir çocuğun yaptıklarını anlayamaması bana doğal geldi. Arkadaşımız demiş ki benim küçücük çocuğum hayır dediğimde sözümü dinliyor, 5 yaşındaki neden dinlemiyor? Evet dinlemiyor. Benim kızım küçükken her dediğimi yaparken, büyüdükçe itiraz etmelere başladı. Bireyselliği tanıyorlar çünkü, kendi başlarına hareket edebileceklerini göstermeye çalışıyorlar çünkü..
Annesine olan kızgınlığınız çocuk ile olan olayda etkili olmuş bence. Annesinin çocuğuna hiç hayır demediğini, ona yanlışda olsa müdahale etmediğini düşünüyorsunuz kanımca.
abartmayın ya... 2 tane çocuğunuz olsa birbiriyle kavga yapsa 2 sinide canmlı cicimli mi uyarırsınız....
ayy ne kadar 5 yaşındaki çocuğa bebek muamelesi yapanlar var yaçocuklar okula gidecek yaşdalar ya... ayrıca bu devirde 5 yaşa bebek demek... anlamadıkları şey yok ya... sırf şımarıklık.... tabi aile terbiyesi çok öenmli.... kadın sahip çıksaymış... kaç defa uyarmış o da anne ocak düştüğü yeri yakar yanii
ne kadar abartmışınız yahu
Konu sahibinin çocuğu henüz 5 yaşına gelmediği için o yaştaki bir çocuğun yaptıklarını anlayamaması bana doğal geldi. Arkadaşımız demiş ki benim küçücük çocuğum hayır dediğimde sözümü dinliyor, 5 yaşındaki neden dinlemiyor? Evet dinlemiyor. Benim kızım küçükken her dediğimi yaparken, büyüdükçe itiraz etmelere başladı. Bireyselliği tanıyorlar çünkü, kendi başlarına hareket edebileceklerini göstermeye çalışıyorlar çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?