- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
çocuğum başını çarpıp baygınlık geçirse,diğer çocuğa bağırıp kapıya çıkarmak nhiç aklıma gelmez.baygın çocuğu aldığım gibi hastaneye götürürüm
Haklısın arkadaşım..
Yahu kadın anlatıyo zaten neymiş çocukların arasına girilmezmiş. Neymiş onlar çocukmuş. Maalesef yok öyle bi dünya. O senin parçan düşmüş yerde baygın yatıyo.. baygın yatmasada onun yaşı diğerinden çok küçük belli ki bilerek yapıyo o kadar uyarılmaya rağmen. Annesi desen kızından arsız.!! Hem ortada itip kakıp atmakta yok sizler kalkmış "5 yaşındaki çocuğa tepkiniz fazla" diyorsunuz. Siz olsanız ne yapardınız. Görüşmeyin etmeyin demek kolay. çocuk daha 1 yaşında kendini savunamıyosa yeri gelecek annesi karşıdaki kızın eline bi tane vuracak. Kızın annesi terbiye vermemiş. Belli ki çok şımartılmış.
Ben tepkini yersiz bulmuyorum çok haklısın arkadaşım. o an çocuk yerde yatıyo ben görümcemin kızınımı görcem. gözüm kimseyi görmez. Etrafımda var böyle insanlar çocuğunu bırakır kendisi oturur koltuğa çocuk içerde herşeyi yapar eder bi kalkıp çocuğuma bakayım dur napıyosun diyeyim" demez.
hızımı alamadım valla nerdeyse yorumların tümünü okudum saçma sapan yorumlar.
5 Yasindaki cocuga verilen tepkinin az bile oldugunu dusunen arkadaslarin,
ya 5 yasinda cocugu olmamis, ya 5 Yasi cok buyuk bir yas olarak goruyorlar,
ya da cocuk psikolojisinden anlamiyorlar....
Boyle dusunen arkadaslar heralde konu sahibinin 5 yasindaki cocugun suratina iki tane yapistirmasini ,
dovmesini istiyorlar ...
Ama unutmayin ki cocuklar o kadar masum ki, o tepkiye ragmen yine yenge yenge diye konu sahibinin pesinde dolanir...
Size aynen katılıyorum, benim iki tane çocuğum var biri 9 diğeri 4 yaşında, 9 yaşında olan kızım kardeşini çok fazla kıskanıyor ve zaman zaman zararda veriyor. Şimdi ben bir anne olarak 9 yaşındaki kızımın 4 yaşındaki oğluma zarar vermesini mi istiyorum ya da onaylıyorum. Tabii hayır ama değil 5 yaşında 9 yaşında olan kızımda çocuk kızsam bağırsam biliyorum ki daha çok tepki verecek onu seviyorlar ama beni sevmiyorlar bana hep bağırıyorlar diye düşünecek ve belki de daha çok zarar vermeye kalkacak.
Haklısın arkadaşım..
Yahu kadın anlatıyo zaten neymiş çocukların arasına girilmezmiş. Neymiş onlar çocukmuş. Maalesef yok öyle bi dünya. O senin parçan düşmüş yerde baygın yatıyo.. baygın yatmasada onun yaşı diğerinden çok küçük belli ki bilerek yapıyo o kadar uyarılmaya rağmen. Annesi desen kızından arsız.!! Hem ortada itip kakıp atmakta yok sizler kalkmış "5 yaşındaki çocuğa tepkiniz fazla" diyorsunuz. Siz olsanız ne yapardınız. Görüşmeyin etmeyin demek kolay. çocuk daha 1 yaşında kendini savunamıyosa yeri gelecek annesi karşıdaki kızın eline bi tane vuracak. Kızın annesi terbiye vermemiş. Belli ki çok şımartılmış.
Ben tepkini yersiz bulmuyorum çok haklısın arkadaşım. o an çocuk yerde yatıyo ben görümcemin kızınımı görcem. gözüm kimseyi görmez. Etrafımda var böyle insanlar çocuğunu bırakır kendisi oturur koltuğa çocuk içerde herşeyi yapar eder bi kalkıp çocuğuma bakayım dur napıyosun diyeyim" demez.
hızımı alamadım valla nerdeyse yorumların tümünü okudum saçma sapan yorumlar.
Duşunun yani, daha 2,3 sene önce 5 yaşındaki cocuğun poposunda bez bağlıydı:)5 Yasindaki cocuga verilen tepkinin az bile oldugunu dusunen arkadaslarin,
ya 5 yasinda cocugu olmamis, ya 5 Yasi cok buyuk bir yas olarak goruyorlar,
ya da cocuk psikolojisinden anlamiyorlar....
Boyle dusunen arkadaslar heralde konu sahibinin 5 yasindaki cocugun suratina iki tane yapistirmasini ,
dovmesini istiyorlar ...
Ama unutmayin ki cocuklar o kadar masum ki, o tepkiye ragmen yine yenge yenge diye konu sahibinin pesinde dolanir...
neden mi.gorumcemin her yaptigina goz yumup ona ve kizlarina toz kondurmayan benim cocugumu gorumcem sesinden rahatsiz oluyorum deyip isimin gucumun arasinda yanima getiren oglum yanlislikla kizinin ayaginda surunmesiyle oglmun elini tavuk gibi kizarten kizina laf yok soz yok ben bi kizinin kizini evden kovdum die surat 5 karisve yazmayi unuttum oglunu arayip ogluna da zilgit cwkip dun tqrtismamiza neden olan kv deeeee
Sizin cocugunuzun vucudunda bir yara olustu ama siz kucuk bir cocugun ruhunda yara olusturdunuz. Olaya bu acidan bakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?