- 14 Kasım 2001
- 21.435
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.545
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi kelebekse38
-
benim anlamadığım nokta; birisi her hangi bir sbepten konu açıyor; kimileri konu içeriğini beğenmeyip bu da dert mi ya" bu da konu olarak mı açılır ya "diye söyleniyorlar...anlamıyorum sizin için nasıl konular açılsın efendim söyler misiniz?hani kocası kötü aldatmış kaynatası dövmüş;nişanlısından ayrılmış eltisiyle saç saça baş başa girişmişler...ya da 3. sayfa haberleri..bunlar mı konu sayılır sizce!!!!!konu sahibine bu konu dert göründü içini dökmek için açtı demek ki!!ya Allah aşkına konu olarak beğenmiyor konu olarak görmüyorsa buraya açılan başlıkları ""neden bu da mı konu diye "yorum yapıyorsunuz????
ha konu sahibi amma doğru düşünmüştür kendince amma yanlış düşünmüştür 500 tl harcanılması konusunda ki ben de katılıyorum bi günde 500 tl bi akşam yemeği için bana da çok ki maddi standartlarına göre 500 tl çok dmek ki..kimisine göre de 500 tl azdır....bu göreceli bi kavram bence!maddiyatına göre yani kişinin!!!!
işte bunu anlatamıyoruz !
sizin için dert olmayan konu başkası için ölümcül bir dert olabiliyor ! Aynen konunun özeti budur !
Benim anlamadığım ise size yorum yapmaya zorlayan ne ! Konu sahte ise, size inandırıcı gelmiyorsa yorum yapmassınız olur biter. Kafanıza silah dayayıp zorla yorum mu yazdırılıyor !
Sahte konuydu değildi diyerekte milleti meşgul etmeyin ! Sonra tepki alınca sizde tepki veriyorsunuz ama buradaki konu sahte veya değil bundan size ne !
komik olmayın lütfen ....
arkadaşın gene canı sıkılmış ve bizim gibi anlayışı kıt insanlara konu açmış
birde neden arkadaşım yıok diye dertleniyor,dönüp bir kendine baksa çok iyi olacak
onun yüzünden gecen haftalarda 3 gun ban yedim
acisi hala icimde
sen yine burdasın defol git konumdan terbiyesiz
bi de konuşuyor benim yüzümden ban yemiş sen kendini bilmezliğinden yedin o banı.hadsiz kendini bilmez madem öyle niye hala gelip benim konuma yorum yazıyorsun konunun uydurma olduğundan eminsin de ne insanlar var ya sen git kendi konunla ilgilen
biraz yavas olsana sen, ne bu sinir böyle, o laflar ne öyle cok ayip cok
kimseyi kovamassin sen, kazen seni destekleyen sözler yazdigi icin cosmussun belliama senin yaptigin ne simdi
daha öncede ayni seyi yapti
o zaman cevap vermistim
ban yeme sebebimdir
bu nedenle cevap vermiyorum
bildirdim sadece
Yönetimin konulara yorum yazması, taraf olduğu anlamına gelmez, taraf-mışız gibi zannederek, yönetimi arkasına aldığını sanarak üyelere hakaret edemezsiniz.
Rahatsız olduğunuz yorumlar için kötü içerik butonunu kullanınız lütfen!
kazen,konu sahibinin kapanan konusunu okudunuz mu
Yönetimin konulara yorum yazması, taraf olduğu anlamına gelmez, taraf-mışız gibi zannederek, yönetimi arkasına aldığınızı sanarak üyelere hakaret edemezsiniz.
Rahatsız olduğunuz yorumlar için kötü içerik butonunu kullanınız lütfen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?