- 27 Şubat 2018
- 661
- 3.226
- 43
- Konu Sahibi Portakalli ordek
- #101
Ha haa gerçekten demen onuAy dur çocuk yap deme![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha haa gerçekten demen onuAy dur çocuk yap deme![]()
Hayır kendı özledım dedı. Ama gıdınce kadınla aynı ortamda bıle oturmadı. Aşırı sıkıldım aşırı. Kadın kadına konusursunuz diyor birdeyok yok bu adamlar evlendikten sonra anneci kesiliyor..önceden annesini saymazlar emim oldum.
ayni dert bende..
bu kez kv özledim sizi deyip kalkti geldi.
1 haftadır isyanlardayım..
Allah'ım ne olur bir an önce gitsin :/
Öyle bu konuda şanslıyım. Ama kadın hep gıdıp gelelim ıstıyor. Allahtan eşim çalısıyor yoruluyor. Ee gıdınce kadınla tek bıraktı. Sıkıldım acayıp.Yine şanslısın yıllarca kaynana burnun dibinde olan kişi olarak inan daha beter hayatlar var , şikayet etmeye hakkın yok bence birde benimkinin sık sık laf sokma morel bozma eski konular açıp sinir
Bozma, huzur bozma huyları vardı 1.5 yıldır yok ertafımda şükür , birde kaynananım cahil arkadaşları vardı , onlar daha bir beter di ,
O yaşa gelmişler ama yaşlanmışlar sadece, insanlık namına çok büyük değerleri yoktu gözlerimde,
o kuşak acaip cahil bırakılmış , yeniliği kesinlikle kabül etmiyorlardı, birde çok kötü yargılıyordı yeni nesli, aman benden uzak olsunlar!!!!!!!
Hayır degilim. Benım sinir oldugum aılemı özledım dıyor benı göturuyor. Kendı cekılsı kenara. Saatlerce annesıyle kaldım. Konu yok bırsey yok. Öyle sıkıldım kikendi ailenizede böyle iseniz sıkıntı sizde değilse ,gene sizde çünkü insanlar konuştukça muhabbet ettikçe tanıryeni evliyi herkes bi görmek ister yani
Galıba haklısınız ve herkes kaynana şöyle böyle uzak dur dıyor ondan bı doldum kadına2 yıl önce erkek kardesim evlendi. Kardesimle dolayisiyla gelinimizle aramda 12 yas var. Neyse söz nisan kına oldu ben hicbirseylerine karismadim.(banane). Arkadas düğün günü kuaföre gittik sacim makyajim yapilacak herkes bu görümce saçı topuz olmalı elbisesi gösterisli olmali makyaji koyu olmali diyip duruyor. Her lafin başı aaaaa sen görümcesin ama diye baslanilan 3 saatimi kuaförde gecirdikten sonra. Kuaförün kapisindan BEN GÖRÜMCEYİMMM Edasıyla çıktım. Yani o dakika gelini görsem sebepsiz yolakliycam o kadar gaza geldim yani. Sizde evlendiğiniz gün kendinizi ben gelinim ve kaynanamla kavga etmeliyim moduna sokmuşsunuz sanırım oyüzden biran önce sirkelenin ve huzurunuzu bozmayin.
Bidaha konu açmıycam. Son konumAzicik actigi konulara baktim da uyenin, baya aktif uyeligin hakkini veriyor![]()
Şey derler ya,Bence sizin tek sorununuz çok zamanınızın olması bunu kötü niyetle söylemiyorum
Boş kaldıkça basit şeyleri düşünüp dert ediniyorsunuz kendinize, yazık![]()
Sizin durumunuz gibi olsa muhtemelen manşetlere cikarYa da benim gibi, bir ay kayinvalide ve kayınpederini 1 ay evinde misafir edecek olsa, eşimde işe giderek beni hergün 9 saat onlarla yalnız bırakacak![]()
Ağam bizle eğleniiiiBunlar dert mi yaaaa??