Kaynanamla 3 saat yalnız kalmam

yok yok bu adamlar evlendikten sonra anneci kesiliyor..önceden annesini saymazlar emim oldum.
ayni dert bende..
bu kez kv özledim sizi deyip kalkti geldi.
1 haftadır isyanlardayım..
Allah'ım ne olur bir an önce gitsin :/
Hayır kendı özledım dedı. Ama gıdınce kadınla aynı ortamda bıle oturmadı. Aşırı sıkıldım aşırı. Kadın kadına konusursunuz diyor birde

Yine şanslısın yıllarca kaynana burnun dibinde olan kişi olarak inan daha beter hayatlar var , şikayet etmeye hakkın yok bence birde benimkinin sık sık laf sokma morel bozma eski konular açıp sinir
Bozma, huzur bozma huyları vardı 1.5 yıldır yok ertafımda şükür , birde kaynananım cahil arkadaşları vardı , onlar daha bir beter di ,
O yaşa gelmişler ama yaşlanmışlar sadece, insanlık namına çok büyük değerleri yoktu gözlerimde,
o kuşak acaip cahil bırakılmış , yeniliği kesinlikle kabül etmiyorlardı, birde çok kötü yargılıyordı yeni nesli, aman benden uzak olsunlar!!!!!!!
Öyle bu konuda şanslıyım. Ama kadın hep gıdıp gelelim ıstıyor. Allahtan eşim çalısıyor yoruluyor. Ee gıdınce kadınla tek bıraktı. Sıkıldım acayıp.

kendi ailenizede böyle iseniz sıkıntı sizde değilse ,gene sizde çünkü insanlar konuştukça muhabbet ettikçe tanır🤔 yeni evliyi herkes bi görmek ister yani
Hayır degilim. Benım sinir oldugum aılemı özledım dıyor benı göturuyor. Kendı cekılsı kenara. Saatlerce annesıyle kaldım. Konu yok bırsey yok. Öyle sıkıldım ki

2 yıl önce erkek kardesim evlendi. Kardesimle dolayisiyla gelinimizle aramda 12 yas var. Neyse söz nisan kına oldu ben hicbirseylerine karismadim.(banane). Arkadas düğün günü kuaföre gittik sacim makyajim yapilacak herkes bu görümce saçı topuz olmalı elbisesi gösterisli olmali makyaji koyu olmali diyip duruyor. Her lafin başı aaaaa sen görümcesin ama diye baslanilan 3 saatimi kuaförde gecirdikten sonra. Kuaförün kapisindan BEN GÖRÜMCEYİMMM Edasıyla çıktım. Yani o dakika gelini görsem sebepsiz yolakliycam o kadar gaza geldim yani. Sizde evlendiğiniz gün kendinizi ben gelinim ve kaynanamla kavga etmeliyim moduna sokmuşsunuz sanırım oyüzden biran önce sirkelenin ve huzurunuzu bozmayin.
Galıba haklısınız ve herkes kaynana şöyle böyle uzak dur dıyor ondan bı doldum kadına

Kızlar ya bilen biri bana cevap versin benim eşimde bir yere gidelim ben başka odaya gideyim 3 saat geçsin yanıma gelip bakmaz bu kıza ne oldu nerde ne yapıyor diye . Evde başka oda da işim olsun 1 saat takılayım kalkıp gelmez . Neden böyle ki ? Herkesin eşi böyle mi ?

Mesela misafir gelince ya da misafirliğe gidince ona bir sey sormak isterim bir köşeye geçip zıplarım hoplarım gel diye görmemezlikten gelir . Görmedim der ama imkansız yani . Bana yardım et derim bazen yapmaz misafir varken sehpa çılar diyorum duymuyor yaa odanın ortasında bağırıp duyurmak istiyorum kendimi öyle işte içimde kalmasın istedim hem fikri olan vardır belki o_O:KK14:

Ne var bunda yahu? Eşiniz zaten evde sizinle. Annesine gidince bırakın adamı rahat rahat istediği kişiyle oturup sohbet etsin. Orda da sizinle ilgilenmek zorunda değil. Ayrıca ben de kayınvalidemle pek samimi değilimdir ama nezaketen insan eşi için katlanır. Kadın size hakaret mi etti bu süreçte, iğneleyici mi konuştu da bu kadar dert ettiniz?

Canım ben 2 senelik evliyim ilk 6 ay sürekli ya biz oradaydık ya onlar bizde zamanla oturuyor şimdi ayda bir görüşüyoruz eşim de sıkılıyor artık hatta orada. Zamanla oturur hersey

Ben hak veriorum ya. Eşin ailesi diye surekli vakit geçirmek cok absurd bence sevmediğin ortamlarda. Ne kadar yasayacagimizin garantisi yok kaybettiğimiz vakitler çok degerlidir belki de. Aman bunu kirmiyim aman kimse üzülmesin diye diye ömür gecio.

Back
X