- 16 Şubat 2015
- 1.715
- 5.265
- 158
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Yapmaan guzuuuum, etmeeen guzuuumŞey derler ya,
Yapma kafana yazık.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmaan guzuuuum, etmeeen guzuuumŞey derler ya,
Yapma kafana yazık.![]()
Tuvalete girip saatlerce çıkmadığı oluyor mu?Kızlar ya bilen biri bana cevap versin benim eşimde bir yere gidelim ben başka odaya gideyim 3 saat geçsin yanıma gelip bakmaz bu kıza ne oldu nerde ne yapıyor diye . Evde başka oda da işim olsun 1 saat takılayım kalkıp gelmez . Neden böyle ki ? Herkesin eşi böyle mi ?
Mesela misafir gelince ya da misafirliğe gidince ona bir sey sormak isterim bir köşeye geçip zıplarım hoplarım gel diye görmemezlikten gelir . Görmedim der ama imkansız yani . Bana yardım et derim bazen yapmaz misafir varken sehpa çılar diyorum duymuyor yaa odanın ortasında bağırıp duyurmak istiyorum kendimi öyle işte içimde kalmasın istedim hem fikri olan vardır belki![]()
Nasil baslarsa oyle gider.Mesafeni koru ama eşini tek yollama hakli durumda haksiz durumlara düşersinEşim dün dedi ailemi özledim gidelim. Tamam dedim. Gittik yemek yedik. Erkek kardeşi var. Onunla direk balkona çıktı ve nargile içtiler. Babası da onlarlaydı. Annesi ve babaannesi ile ben odada kaldım. Arada yanıma geldi. Ama bir zaman sonra aşırı sıkıldım. Sonra dayanamadım eşimin yanına gittim. Kaynanam sürekli gelip çay tazeliyeyim, hadi tatlı yiyin, bana gel tv izle dedi. Ama konuscak konu kalmadı onlada.Eve gelince eşime kızdım. Bana annemi özledim diyon kadının yanında durmadı, sıkıldım falan dedim. İstemiyorsan bidaha gelmezsin dedi. Haklısın dedi. Bidaha yalnız bırakmayacak. Annesi de herkes evimizi merak ediyormuş ve gelmek istiyormuş. Bana haftaıcı gel tek basına dedı. Sizin eve hangi dolmus gıdıyor dedi.Evlı olmak ev işleri degil ama bu aileler benı bunaltıyor. Sürekli gidelim gelelim. Şimdi haftaya eşim tek gitse ayıp olur mu? Yoksa her hafta benle mi gitmeli
Herseyi biraz fazla sorun ettiginizi sizde dusunuyorsunuzdur diye umuyorum. Oyalanacak isler bulun kendinize. Ailesi de hakli esinizin herkes evladinin nerede yasadigini bilmek ister ki ne olursa olsun onlar esinizin ailesi ve misafiriniz olacak. Evlilik karsilikli saygi ve sevgidir. Ailesi cok uc noktalara tirmanmadigi surece (evliliginizi bozmak gibi, size hakaret gibi) arada bir gorusmenizde sorun yaratmamali eşinize saygi duymalisiniz. Benim esim benim ailem icin oflayacak ya da ben onun ailesi için. Ciddi anlamda ikimizde tahmin edemeyeceginiz kadar zor sureclerden gectik ama bir saygi olmali evlilikte ya. Insanlar ailelerinden koparilmamali. Az bi sakin kendinizi ufak tefek seyleri dert yapmayin. Eşinizin uzerine de ufak tefek seylerde gitmeyin daha cok yeni evlisinizEşim dün dedi ailemi özledim gidelim. Tamam dedim. Gittik yemek yedik. Erkek kardeşi var. Onunla direk balkona çıktı ve nargile içtiler. Babası da onlarlaydı. Annesi ve babaannesi ile ben odada kaldım. Arada yanıma geldi. Ama bir zaman sonra aşırı sıkıldım. Sonra dayanamadım eşimin yanına gittim. Kaynanam sürekli gelip çay tazeliyeyim, hadi tatlı yiyin, bana gel tv izle dedi. Ama konuscak konu kalmadı onlada.Eve gelince eşime kızdım. Bana annemi özledim diyon kadının yanında durmadı, sıkıldım falan dedim. İstemiyorsan bidaha gelmezsin dedi. Haklısın dedi. Bidaha yalnız bırakmayacak. Annesi de herkes evimizi merak ediyormuş ve gelmek istiyormuş. Bana haftaıcı gel tek basına dedı. Sizin eve hangi dolmus gıdıyor dedi.Evlı olmak ev işleri degil ama bu aileler benı bunaltıyor. Sürekli gidelim gelelim. Şimdi haftaya eşim tek gitse ayıp olur mu? Yoksa her hafta benle mi gitmeli
Allah sabır versin koskoca 3 saatEşim dün dedi ailemi özledim gidelim. Tamam dedim. Gittik yemek yedik. Erkek kardeşi var. Onunla direk balkona çıktı ve nargile içtiler. Babası da onlarlaydı. Annesi ve babaannesi ile ben odada kaldım. Arada yanıma geldi. Ama bir zaman sonra aşırı sıkıldım. Sonra dayanamadım eşimin yanına gittim. Kaynanam sürekli gelip çay tazeliyeyim, hadi tatlı yiyin, bana gel tv izle dedi. Ama konuscak konu kalmadı onlada.Eve gelince eşime kızdım. Bana annemi özledim diyon kadının yanında durmadı, sıkıldım falan dedim. İstemiyorsan bidaha gelmezsin dedi. Haklısın dedi. Bidaha yalnız bırakmayacak. Annesi de herkes evimizi merak ediyormuş ve gelmek istiyormuş. Bana haftaıcı gel tek basına dedı. Sizin eve hangi dolmus gıdıyor dedi.Evlı olmak ev işleri degil ama bu aileler benı bunaltıyor. Sürekli gidelim gelelim. Şimdi haftaya eşim tek gitse ayıp olur mu? Yoksa her hafta benle mi gitmeli
kv adı bile itici geliyor gelinlere artık sitede okuya okuya paranoyak olmuşlar.iyisi bile dışlanıyor istenmiyorrKV gayet insanca davranmış bence konuşalım demiş, yiyip içelim demiş ikramda bulunmuş... gitme konuşalım demiş kadın seni tanımak istiyor belli ki. Yanından kalkıp gitmek çok ayıp olmuş.
Ya tamam konusuyoruz ediyoruz burdada abartmayalim kardesim ya.ne yapmis kadin gel tayli ye cay ic demis. Hayat boyu o insanlarla ailenolacaksiniz hep esinizmi olacak. Nargile icsin ne olmus. Masil konusacak konu yok ya. O an muhtemelen esra erol aciktir yada muge anli aciktir yada programlardan biri. Gir konuya. Aa su yanlis yapmis. Aa bu dogru yapmis helal olsun. Aa bu gelin altinlari kapti. Aaa bu virus ne olacak. Aa bu esraya cikan kadin ahlakaiz de gec. Nasil konu yok yaa. Benmi acaba cok konusuyorum. Olabilir ben bu dediklerimi sadce 85 yasindaki dedemle bile konusuyorum yani nasil bunaliyosunuz konu yok diyeEşim dün dedi ailemi özledim gidelim. Tamam dedim. Gittik yemek yedik. Erkek kardeşi var. Onunla direk balkona çıktı ve nargile içtiler. Babası da onlarlaydı. Annesi ve babaannesi ile ben odada kaldım. Arada yanıma geldi. Ama bir zaman sonra aşırı sıkıldım. Sonra dayanamadım eşimin yanına gittim. Kaynanam sürekli gelip çay tazeliyeyim, hadi tatlı yiyin, bana gel tv izle dedi. Ama konuscak konu kalmadı onlada.Eve gelince eşime kızdım. Bana annemi özledim diyon kadının yanında durmadı, sıkıldım falan dedim. İstemiyorsan bidaha gelmezsin dedi. Haklısın dedi. Bidaha yalnız bırakmayacak. Annesi de herkes evimizi merak ediyormuş ve gelmek istiyormuş. Bana haftaıcı gel tek basına dedı. Sizin eve hangi dolmus gıdıyor dedi.Evlı olmak ev işleri degil ama bu aileler benı bunaltıyor. Sürekli gidelim gelelim. Şimdi haftaya eşim tek gitse ayıp olur mu? Yoksa her hafta benle mi gitmeli
+1Kuzum bi kendine gel yahu , hadi evlilik stresi yasadin , zor gunlerden gectin tamam da evleneli iki hafta oldu hergun ayri bir konuyla geliyorsun
Bunlar dert degil , bi kendini toparla , burada ne konular okuyoruz
Daha yeni evlendin , ozler annesini sende ozlersin , haftada bir gidin baktin canin istemiyor o gitsin sen ayda bir git ama abartma bu mevzulari
Çok yanlis yapiyorsun, en guzel zamanlariniz gidin sevisin yahu ne boyle ona canım sıkıldı buna canım sıkıldı
Aynen öyle . Oyun oynuyor hiç sevmem . Bağırsaklarıda iyi çalışır yaniiTuvalete girip saatlerce çıkmadığı oluyor mu?
İnşallah sadece oyundurAynen öyle . Oyun oynuyor hiç sevmem . Bağırsaklarıda iyi çalışır yaniitelefonla ararım öyle çıkar
Google üzerinden takipteyim youtube uzerindende o wc girdiğinde ne yaptigini hep goruyorum merak etme o bilmiyor amaİnşallah sadece oyundur![]()
Haftada 1 gidecekseniz eşinizi yalnız bırakmayın siz de gidin onunla. Ama millet şu durumda evinizi merak etmesin mümkünse. Korona var gidiş geliş tehlikeli deyin. Ki bu mazaret değil gerçek.