Kaynanamla 3 saat yalnız kalmam

Geçen ağrısı olan birine acaba idrak yollarında iltihap olabilir mi dedim

Yaşamak yeterince zor daha da çekilmez hale getirmeyin. Kv dediğin illa kötüdür diye bir şey yok, kocanı o kadın doğurdu, sana da bir kötülük etmemiş. Kv ile ayrı şehirlerde yaşıyoruz yalvarıyorum anne gel bir iki ay bizde kal diye, geldiği zamanlar gözünün içine bakıyorum, 43 yaşında kadınım anne özlemimi onunla gideriyorum, dizine yatmışlığım çoktur, sizde deneyin sevmeyi, insanlarda sürekli kusur aramayın

Çok yaşa sen emi

Hep kaynanalar haksiz olmaz Allah sabir versin esinin ailesine de esine de. Bu kadar boş bir dert görmedim.

Geçimsiz, huysuz, fena bir kayınvaliden yoksa neden 3saat geçirmek size bu kadar zor geldi ki? Ben eşimin işi sebebiyle evlenmeden önce eşimden çok kayınvalidemi gördüm. Yaş farkından dolayı bir müddet sonra ortak paylaşımlarınız mutlaka bitiyor ama kendinize bunu dert etmemelisiniz bence. Ömür boyu kayınvalide ile yaşayan insanlar varken sizinki biraz önemsiz bir dert gibi olmuş. Sıkılsanız bile, konuşacak şey bitse bile mutlaka vakit geçirecek konular bulursunuz diye düşünüyorum.

Sen zaten kendi ailenle o kadar sorun yaşadin.
Şimdi de eşinin ailesine sardın..

Vallahi bravo hiç sasirtmadin beni sırayla geliyo konular

Hayır degilim. Benım sinir oldugum aılemı özledım dıyor benı göturuyor. Kendı cekılsı kenara. Saatlerce annesıyle kaldım. Konu yok bırsey yok. Öyle sıkıldım ki

Konu bulamadı isen eşimin bebekliğini anlattır sünnetini ilk aşkını vs

Lakin telefonun yok mu senin

Gir takıl burada kv sıkılsın

Empati kur azıcık lütfen, sen olsan nasıl yapardın ? Mesela ne olmalıydı evde seni neşelendirecek ? Hiç olmadı aile resimlerine bakın aileyi tanımak çok keyifli bence . İstemiyorsan gelme denmesi bence çok ağır . Eşimin olan her şey benimdir diye düşünürüm her zaman dertse de bu neşeyse de aileyse de .

Boyle seyleri dert etme bence kadın sana kötü davranmamış laf sokmamış ev işi yaptırmamış kendince seninle ortam kurmaya çalışmış çay çorba. Bence alınacak gerilecek bir sey yok. Haftada bir git esinle ne olacak ki? Çok sıkılıyorsan 2 3 haftada bir git. Evine de bu korona zamanı kimseyi alma canim yaa. Bu ev gÖrme merasimleri ne zaman bitecek. Ev iste yani. Herkeste var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…