- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
bi gün sadece laf arasında söylemisti,önemsememiştim.kaynanam o zaman yok ya falan dedi diye.ama simdi görümceme okul falan soruyor.daha genc eli ayagı tutuyo.hasta falan olsa neyseBunu size danıştı mı çağırırken nasıl bu kadar rahat davranıyor
Çok saçma kabul etme bence yoksa altında kalırsın bunun dönüşü olmaz tepene çıkarlar , ama eşimizle aranızın bozulmasına da izin vermeyinbi gün sadece laf arasında söylemisti,önemsememiştim.kaynanam o zaman yok ya falan dedi diye.ama simdi görümceme okul falan soruyor.daha genc eli ayagı tutuyo.hasta falan olsa neyse
kabul edemem ben anlasamam dedim.suan konuyu kapatalım falan dedi.ya bendn habersz benim evimde bi düzen kurulursaSaçmalığa bak esin o evde yanlz yaşadığını falan sanıyor sanırım. Sakın geri adım atıp kabul etme. Bide daha 5 aylık evliymissinz inanamıyorm ben kudurdm burda vallahi
duygu sömürüsü yapıyor annem tek mi kalsın falan.senin ailen toptan yerlesse ben agzımı acmam diyor.Bırak küssün, insan böyle bir kararı nasıl tek başına alabilir.
Sakın taviz verme lütfen,
duygu sömürüsü yapıyor annem tek mi kalsın falan.senin ailen toptan yerlesse ben agzımı acmam diyor.
duygu sömürüsü yapıyor annem tek mi kalsın falan.senin ailen toptan yerlesse ben agzımı acmam diyor.
Geri adım atma sakın.kabul edemem ben anlasamam dedim.suan konuyu kapatalım falan dedi.ya bendn habersz benim evimde bi düzen kurulursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?