- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
BEnimki haftadır bir gitme durumu var kendi gitmez ama ben gitmek zorundayım allahtan Kaynanam umursamaz karışmazHerkes böyle söylüyor, ben de iyice korkmaya başladım vallahi. Acaba benimki de böyle olur mu?Daha evlenmeden kaynanamdan soğudum.
Gidemem ki çalışıyorum.BEnimki haftadır bir gitme durumu var kendi gitmez ama ben gitmek zorundayım allahtan Kaynanam umursamaz karışmaz
Korkutmasın gözünü yine de
Bak şu var eğer annesine düşkünse evlendikten sonra daha düşkün oluyor
Ama düşkün değilse Benin ki gibi haftadır bir gideceksin der sana
İnşallah hiç karışmaz :)
İyi yapmışsın,sana emrivaki yapamaz.kızlar konuyu çözdük.yani umarım.eşimle tekrar konusmaya calıstım.tamam kapandı bu konu dedi.benim icime sinmemisti.konusalım kapatmayalım dedim neler olabilecegini acıkca söyledim.haklsın dedi .benim düsüncelerimi biliyosun artık o bana yeter dedim. sessiz kaldı. ama kızgın davranmiyo gülüyo konuşuyo. eger bu konu tekrar acılırsa derim ki kalın kafalı eşim anlamıyo madem kaynanamla cözerim.net.
hepinize cok tesekkür ederim.
acılmaz diye umuyorum.dün ortanca görümcemin yanına gttik eşim ona köye ne zaman dönceksin falan diye sordu.hak da verdi bana.en azından niyetimi ögrendi.iki üc cocuk dogurur evde yaşayacak yer bırakmam gıcık etmesinler beni ...İyi yapmışsın,sana emrivaki yapamaz.
5 10 yıl geçer,şartlar değişir,hesapta olmayan şeyler olur amenna.5 ayda ne değişti?
Öyle niyeti olan,baştan söyleyecek,yada zaten annesiyle oturuyor olacak.
Kim kabul ederse onunla evlenecek. Aklınca kurnazlık yapan sonucuna katlansın.Konu yine açılır,emin ol.Net ol,kararlı dur.
bizde 5 yıllık evliyiz kayinvalideme oturduk ilk yıl berbatti al şimdi bende ne istek var her konu da ne başka bişey eşim şimdi tekrar taşımalı ailemin yanına diyor kabul etmiyorum benden bosan istediğin gibi taşın ailenin yanına yakınına diyorum böyle konularda net olmak lazım bide bu nerden aklına geldi o var durduk yere tekrar tekrar kaşıyor bu konuyu acaba başkası mı bişey diyokızlar 5 aylık evliyim.kaynanam köyde ortaokula giden görümcemle yasıyor.kayınpederimde istanbulda calışıyor ve bir bekar görümcem daha var o da şuan üni mezunu istanbulda yengesinin yanında iş arıyor.kayınbıladerim de üni okuyor.yani aile birligi devam ediyor.akşam eşim annesine gel köyü bırak yaşa bizle kardesimide okula yazdırırız dedi şoka girdim.ben anlasamam yapamam .tartıstık ben fikrimi söyleyince.küsüz şuan.senin ailen gelince odadan ckmıycam falan diyo bana.
Allah nasip ederse cocuk yapcm.ve kücük eve taşncam kızlar bidaha bu konu acılamasınSen anneni arayıp gel bizde kal desen eşin ne tepki verirdi çok merak ediyorum. Böyle densiz ve bencil eşlere sinir oluyorum. Ulen tek mi yaşıyorsun evde. Eşine söz hakkı vermeyecekti niye evlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?