- Konu Sahibi birtutamzencefil
-
canım elmalı pay istedi, çok da severim nımnımnımcanım kendini üzme belli ki sen de hassaslaşmışsın. hamilelikten sonra değerlendirirsin tekrar ilişkilerini. şimdlik biraz mesafe koy istersen.
fazla abartmışsın..
aldığın olumsuz yorumlara bile tahammül edemeyip sinirleniyosun..
demekki hamileliliğiniz stresli geçiyor.
bunun için psikolog olmaya gerek yok yada ahkam kesmeye..
yani "hımmm siz haklısınız,kayınvalideniz size bi dilim kek vermemiş,tü kaka" deseydim benide elleriniz kızarana kadar alkışlardınız.
ne kayınvalideler var,seninki en azından peşinden tabak bile göndermiş..
canım elmalı pay istedi, çok da severim nımnımnımcanım kendini üzme belli ki sen de hassaslaşmışsın. hamilelikten sonra değerlendirirsin tekrar ilişkilerini. şimdlik biraz mesafe koy istersen.
yazim niye böle cirtlak mavi oldukisu elmali turtanin tarifini versene, bak canimiz cekti
oncelikle bebeginizi saglikla sihhatle kucaginiza alin insallah!
hamilelikten dolayi fazla alinganlasabiliyor insan
ama esiniz soyledigi dikkatimi cekti
diger akrabalarla da araniz bozuk sanirim
cok mu alingansiniz acaba?
yani biseylere alinsaniz hemen tavir yapip surat mi asarsiniz?
sanırım biraz hamilelik psikolojisinden ben de bu kadar uzucak bişey göremedim,
eğer canınız çektiyse diyiverin canım çekti valla anne torunun istiyor alıcam bikaç tane yanıma diye.
insanlara bişey demekten çekinmeyin, ama sinirli ve kavgavari olmak yerine en azından gülümseyerek ya da daha yumuşak bi şekilde söyleyin o zaman herşeyi söyleyebilirsiniz.
işte ben onu yapamıyorum... vitrine oynayamıyorum. içim ne ise dışım o.... içim kanadığında malesef ağzımdan bal dökülemiyo...
ama sanırım bunu öğrenemem lazım.
güzel teşhis tuttum..
bide arkadaşalrın tavsiyesi özetle tınlama takma sanırım.
şöyle bişi hatırlıyorum birinden sanırım araba kullanmayı öğrenirken diodu karşındakini öküz olarak görceksin...
bende öyle mi yapsam acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?