• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla kavga ettim eşim defol git dedi

Ikimelekannesi42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
43
19
3
27
Merhaba yeni üye oldum
Dün kaynanamla kavga ettim bi sebepten bu arada biz altlı üstlü oturuyoruz evimiz iki katlı ve bizim katı biz evlendikten sonra yaptırdık kavganın bir nedeni ev aslında bende eşimi aradım o esnada anneme kötü bi laf söyleme dedi ben ona bağırdım o bana bende en son çocukları alır çeker giderim dedim ( iki çocuğumuz var biri 1.5 biri 4 yaşında ) oda defol git dedi bana yapamıycağıma düşündü ağlayıp unutcağımı düşündü heralde beni bidaha aramadı taa ki eve gelip yokluğumu fark edene kadar ben çocuklarımı aldım annemlere geldim ben yoldayken çok aradı açmadım benim nerede olduğumu anlayınca bidaha beni aramadı 1 gün oldu ama insan bekliyo 5 senelik evliyiz sizce ne yapmalıyim1

Merhaba yeni üye oldum
Dün kaynanamla kavga ettim bi sebepten bu arada biz altlı üstlü oturuyoruz evimiz iki katlı ve bizim katı biz evlendikten sonra yaptırdık kavganın bir nedeni ev aslında bende eşimi aradım o esnada anneme kötü bi laf söyleme dedi ben ona bağırdım o bana bende en son çocukları alır çeker giderim dedim ( iki çocuğumuz var biri 1.5 biri 4 yaşında ) oda defol git dedi bana yapamıycağıma düşündü ağlayıp unutcağımı düşündü heralde beni bidaha aramadı taa ki eve gelip yokluğumu fark edene kadar ben çocuklarımı aldım annemlere geldim ben yoldayken çok aradı açmadım benim nerede olduğumu anlayınca bidaha beni aramadı 1 gün oldu ama insan bekliyo 5 senelik evliyiz sizce ne yapmalıyim1
Allah’ım neden karışırlar neden rahat bırakmazlar erkekler için annelerine laf söyledikçe kıymetlenir anaları evi terketmekle kaynanayı sevindirmişsin çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun iki çocuğunuz var kocanıza yuvanıza sahip çıkın

Bekle bisey yapma onun seni almasini bekle yani ama nie boylw yapiyolarki cok üzücü bi durum
Merhaba yeni üye oldum

Ne diyelim, kaynana ile ayni evde yasamayi razi ol. Sonra hemen evlenir evlenmez çoçuk yap. Üstüne halen evi ayirmadan, mutlu olmadan ikinci çoçuk yap.

Adam o cümleyi kurduguna göre seni iplemiyor. Klasik Türk maço erkegi. Kadini hizmetçi olarak gören. Blöf bu tür erkeklere yaramiyor. Yani zaten yapman gereken bosanman da, yapmazsin zaten. Sadece yüz göz olunur.

Biraz bekleyin illaki adim atacaktir. Analqrina laf soyleyince kiymete biniyolar normalde kendileri anlasamazken. Ben surekli kv yi esime iyi anlatirim o senin annen derim illaki beni kizdirir ama kotu laf etmiyorum ki bana cephe almasin annesi sonucta benim annem kotude olsa bende ona laf soyletmem

Ergen kavgası gibi geldi bana.. Haliyle siz şu an geç ergenliktesiniz..
Eşiniz kaç yaşında?
Yaş doğru mu?

17 yaşında mı evlendiniz???:KK57:

arama bir şey yapma bekle.
defol git deyince gidilir Zaten, asıl kalman garip olurdu.
kalacaksan da giderim diye tehdit etmemen gerekirdi.

konuyu tam olarak anlatmadigin için sadece bu kadar cevap verebildim

Boşanmayacaksanız evi neden terkettiniz? Size"defol git"dediğinde, "burası benim evim, gidecek birisi varsa o da sensin" diyemediniz mi? Kaba bir tabir olacak belki ama, adamları tepenize çıkarıp, her saygısızlığını hoş görüp üstüne çocuk sahibi yapıyorsunuz onlarda her çirkinliği yapma hakkını görüyorlar kendilerinde.

Ne diyelim, kaynana ile ayni evde yasamayi razi ol. Sonra hemen evlenir evlenmez çoçuk yap. Üstüne halen evi ayirmadan, mutlu olmadan ikinci çoçuk yap.

Adam o cümleyi kurduguna göre seni iplemiyor. Klasik Türk maço erkegi. Kadini hizmetçi olarak gören. Blöf bu tür erkeklere yaramiyor. Yani zaten yapman gereken bosanman da, yapmazsin zaten. Sadece yüz göz olunur.
Bir de 17 yaşında evlenmiş.. 17 yaşında daha ergen biri nasıl evlendirilir?
Anne baba neden buna rıza gösterir ki??
Daha reşit bile değil ..:olamaz:
Not: Bence 18 yaş bile çok erken.

Kadınannesine gitmis zaten guzelim sen anlamamissin herhalde
arama bir şey yapma bekle.
defol git deyince gidilir Zaten, asıl kalman garip olurdu.
kalacaksan da giderim diye tehdit etmemen gerekirdi.

konuyu tam olarak anlatmadigin için sadece bu kadar cevap verebildim

Back
X