• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla kavga ettim eşim defol git dedi

Simdi sen arasan geri donsen butun gidisin caban tavrin çöp. O yuzden bi muddet ondan bekle. Burnu surtsun. Hem bisi oldgnda nasilsa gelire donmesin. Baktin ki baya zaman gecti donmuyor bilki bu surecte o da senden bekliyor bir sey demeni. Sonucta kac sene olmus hem o da alttan almak istemiyordur. Sonra onu durtecek seyler yapmaya baslayabilirsin. Goreblcegi yerden bi soz bi fotograf bi birseyler paylasma gibi. Bu surecte de dusunun. Gercekten kendiniz ne istiyorsunuz artisini eksisini hayatinizin geri kalanini bir dusunun kafanizi dinleyin bi muddet ayriliga takilmayin. Belki ikinizede iyi gelir. Belki sizin icin ilerisi daha iyi olur
Çok haklısınız niyetim ayrılmak değil zaten ayrı eve çıkmak kaynanmlardan uzaklaşmak

Allah’ım neden karışırlar neden rahat bırakmazlar erkekler için annelerine laf söyledikçe kıymetlenir anaları evi terketmekle kaynanayı sevindirmişsin çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun iki çocuğunuz var kocanıza yuvanıza sahip çıkın
Bende bilmiyorum gerçekten neden karışırlar bunlar karışmasa kocamla okadar mutluyuz ki aslında görumcelerim sürekli kaynanamı kışkırtıyorlar bıktım artık

Evi terk ederim diyince çok az erkek " kal nolur gitme " der o diyaloga kendini hiç sokmaman lazımdı sonuç bu olur
Başkaları için huzurunu bozma barisinca tekrar bu hatayı yapma yazık iki çocuk var bu itiş kakislari yasamasinlar
Ayrı ev için eşini ikna etmenin başka bir yolu olmalı bazen kadınlar kendini vazgeçilmez sanıyor ama erkekler de bitince bitiyor hiç arkalarina dönüp bakmıyorlar

Bosanmayacaksaniz niye evi terk ediyorsunuz? Boyle seyler evliliginizi yipratmaktan baska bi seye yaramaz. Kavga sebebi tam neydi?
Ben evi başka bir eve çıkmak için terkettim kocamı çok seviyorum onunda belli etmesede beni sevdiğinide biliyorum kavga sebebimizde bize yapılan ev (ikinci kat ) görümcemler sürekli bizdeler ve kaynanam sürekli onun çocuklarıyla oynasın diye benim çocuklarimı alıp götürüyo bana sormak falanda yok. Görümcemde sürekli geliyo çünkü babasının bize ev yapmasını çekemedi onun kışkançlığını yaşıyor çünkü kendisi kirada oturuyo ama babası onada yardım eder etmez değil yani

Evi terk ederim diyince çok az erkek " kal nolur gitme " der o diyaloga kendini hiç sokmaman lazımdı sonuç bu olur
Başkaları için huzurunu bozma barisinca tekrar bu hatayı yapma yazık iki çocuk var bu itiş kakislari yasamasinlar
Ayrı ev için eşini ikna etmenin başka bir yolu olmalı bazen kadınlar kendini vazgeçilmez sanıyor ama erkekler de bitince bitiyor hiç arkalarina dönüp bakmıyorlar
O konuda gerçekten çok haklisiniz bitince bitiyor gerçekten bilmiyorum inanın bu yuvayı ayakta tutan benim şimdiye kadar çoktan bitirmişti

Kaynanamla görümcem yüzünden kavga ettik aslında görümcem sürekli bizde ve o geldiğinde kaynanam benim çocukları bana sormadan alıp alip götürüyor bende bıktım artık kavga ettik ve ayrıca evide başka bi eve çıkmak için terk ettim

Şurasını anlamadım eviniz ayrı kayınvalideniz alt kattan çıkıp gelip sizin kapınızı açıp sizin haberiniz olmadan alıp götürüyor mu çocuklarınızı? Görümce sürekli sizdeyse açın kapıyı müsait değilim diyip gönderin. Bence yanlış yapmışsınız konuşup çözemediğiniz bir problem var ortada. Eşinizi blöfle seni terk ederimle tehdit edip hadi çıktınız ayrı eve bu şekilde mutlu olacağınızı mı düşünüyorsunuz? Ayrı eve çıkabilecek ekonomik durumunuz var mı 2 ufak çocukla kira parası da ödeyeceksiniz anladığım kadarıyla siz çalışmıyorsunuz üstelik ev tek maaşla dönüyor? Diyelim eşiniz gelmedi beni bırakıp gideni ben de istemem boşanalım dedi o zaman napıcaksınız?

Şurasını anlamadım eviniz ayrı kayınvalideniz alt kattan çıkıp gelip sizin kapınızı açıp sizin haberiniz olmadan alıp götürüyor mu çocuklarınızı? Görümce sürekli sizdeyse açın kapıyı müsait değilim diyip gönderin. Bence yanlış yapmışsınız konuşup çözemediğiniz bir problem var ortada. Eşinizi blöfle seni terk ederimle tehdit edip hadi çıktınız ayrı eve bu şekilde mutlu olacağınızı mı düşünüyorsunuz? Ayrı eve çıkabilecek ekonomik durumunuz var mı 2 ufak çocukla kira parası da ödeyeceksiniz anladığım kadarıyla siz çalışmıyorsunuz üstelik ev tek maaşla dönüyor? Diyelim eşiniz gelmedi beni bırakıp gideni ben de istemem boşanalım dedi o zaman napıcaksınız?
Kapıdan anahtarı çekmeyiz kendisi açar kocam müsade etmiyor ben biyere giderken falan kitleyince bile o kapıyı laf ettiler inanın evi biz yaptık diyorlar ve ayrıca eşiminde beni sevdiğine eminim mutlaka gelicek galiba biraz sakinleşmemi falan bekliyor

Haklı veya haksizsiniz oralara hiç girmiycem bu saatten sonra. Ama bundan sonra dönerseniz olanlari kafanizda iyice düşünün. Ona göre davranın derim. İnşallah eşiniz yada büyüklerden biri araya girerde donersiniz. Ama hicbisey eskisi gibi olmayacak bunu da unutmayin. Birde KV ile kavga sonrası evi terk ettiğini için ve eşiniz de şuanda onların yanında olduğu için olayları onlardan dinliyor. Size hak vermeyebilir hazır olun. Bu yüzden inşallah daha fazla uzamadan donersiniz evinize.

Herhalde bu adam bugun boyle olmadi .
Size defol git diyebiliyor ise zaten saygısı yoktur . Size saygısı olmayan birinden neden 2 çocuk?
Daha 5 sene olmuş evleneli , ne desem bilmiyorum ki
Burada ki üyelere neden çocuk yaptınız demeyin de ne derseniz deyin.
Aşırı kıl kapıyorlar bu sorudan 😬

Canım bencede gitmekle iyi yapmıssın burnu sürsün bakalım. Gelinin rahat vermeyen kaynanalardan iyi nefret ettim sen çocukları götür demedikten sonra niye gelip götürüyor bırak anasınin yanında kalsın cocuklar zaten küçükler mis te

Back
X