Gurbette yaşıyorum annem biraz çekingen bi kadın oyüzden tek başına gelemiyor bize annemle kaynanam lohusalıkta yardıma geldiler çocuk doğmadan neyse kaynanam daha gelir gelmez herşeye burnunu sokmaya benim sölediklerimi asla doğru bulmamaya başldı ben diyom çocuk göbeği düşmeden yıkamıcam ben yıkarım diyo öle şeymi olurmuş diyo ben çpcuğu emziriyorum gelmiş annemle benim yanımda memesini açıp benim meme ucum çok çıkık çocuklrım kolaylıkla emdi diye memesini gösteriyo bende dedim kapatırmısın göğsünü dedim kadın kadına olsakda gösteremessin dedim neyse en sonunda çocuğu yıkıcaz ilk banypsu kendisi suyu ayarlamış ama su kapkaynar okdr sıcak çay demlenir ben diyom bu sıcak o diyo iyi iyi hadi dök suyu çocuğa diyo suyu ılıştırmaya gidiyorum tasla iki kere mutfağa gittim geldim soğuk au taşıdım arlamdan barıyokız döksene su ılık diye barıyo en sonunda sinir krizigeçirdim tası yere fırlattım ağlamaya başladım yeter diye bardım kapıyı çarptım eşim koşa koşa geldi kaynanam arkamdan bağırdı bizde lohusa olduk be diye eşim geldi ona bağırdı biraz anlayışlı ol bu su çok sıcak kız lohusa diye eşim beni savundu sağolsun eşim gelince kaynanam kendini yerlere atmaya başladı ben keşle gelmeseydim hemen biletimi alın geri dönücem vs iyice soğudum kaynanmdan nefret ettim asla unutmucam lohusa dönemimi sayesinde sağolsun