- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
- 208
- Konu Sahibi bitli prenses
-
mesajlar önce kaynanandan gelmiş.sizin aleyhinize bir durum olacağını zannetmem ama gönderdiğiniz mesajların içeriği de önemli olabilir
allah yardımcın olsun canım iyi sabırlı mısın sen valla bence iyi bi avukat bulmalısın elinde olan delilleri ona göstermelisin
hmmm yani zor durum alla alla neden ugraşıyosa sonucu merak ediyorum çok üzüldüm
ne yapmaya çalıştığını bizde anlayamıyoruz eşim boşanmamızımı istiyorsun diyor.Cevap; hayır
Ardından bana msjlar geliyo istemiyorum seni ayırıcam diye düğün fotolarımızı kesip kesip bize postalıyor inanın o kadar psikolojimi bozduki artık hiç bir şeyden mutlu olamıyorum.
ne yapmaya çalıştığını bizde anlayamıyoruz eşim boşanmamızımı istiyorsun diyor.Cevap; hayır
Ardından bana msjlar geliyo istemiyorum seni ayırıcam diye düğün fotolarımızı kesip kesip bize postalıyor inanın o kadar psikolojimi bozduki artık hiç bir şeyden mutlu olamıyorum.
Hey Allahım ya..sizin yazdığınız mesajlar nasıl peki küfür falan var mı mesajlarda
sağol canım işin kötü tarafı mahkeme onun olduğu yerde görülecek sanırım yani şahit falan götürmem zor.
telefon kayıtları mesajlarn dökümü çıkartılabiliyor canım sende çıkart en başından beri naptıysa önlerine sun
bunu bilmiyordum bana msj ların dökümü alınamıyor dendi karakolda birde bu süre içerisinde bir kaç hat değişikliği yapmak zorunda kaldım ulaşamamsı için şu an sadece tlfnumda kayıtlı olan 20 tane msjı var kesip yolladı bizim resimlerimiz var benim onda sadece 3 msjım var bunlardan ne çıkar onu çok merak ediyorum.
eşinle birlikte mi aradınız polisi?aralarında hiç mi bağ yok ben pek inanamadım yazdıklarınıza cok ilginç ya ne insanlar var ugrastıgınız olaylara bak hayret dogrusu. Allah sabır versın yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?