Kaynanamla Mahkemeliğiz Sizce Sonuç Ne Olur Kızlar?

bitli prenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
639
665
208
Merhaba arkadaşlar evliliğimiz 5.yılını dolduracak bu sene eşimle herşey yolunda, gel gelelim bu kaynana beni dertli etti.
Düğünümüz kavgalı geçti kaynanam zorla altınlarımızı,paralarımızı aldı ve erkek tarafından bize küfür,hakaret ve darptada bulunuldu.
Bu olayları unutmaya çalıştıkça ben, kaynanam sürekli hergün msj lar yollar hakaretler ederdi.Eşimin annesi olduğu için hep sustum;bu arada farklı şehirlerde yaşıyoruz.Eşim bir kaç kez ara bulmak için onun evine gitti, kapıyı açmadı ve kovdu.Ardından bana msj lar ' eşini bana ne için yolluyorsun öldürtmek içinmi' diye msjlar yazardı daha bir çok küfür içerikli msjlar...
Hamile kaldığımda 15 aylık evliydim.Büyüktür babanne olucak diye aldım kocamı gittik evine bizi kabul etti bir gece kaldık evinde hemen arkada o da bizim olduğumuz şehire geldi burda ablası var onda kalıyor kendisi gelince.Bende ikisini yemeğe çağırdım herşey iyi giderken kaynanam değişti yine bana '' o bebek benim oğlumdan değil. sen kullanılmış malsın ikinci elsin. karnındakinin ölüsünü gör'' dedi biz yine küstük birbirimize.Sonra doğum yaptım tlf açtı '' torunun altınları biriktimi almaya gelicem'' diye.Yine sustuk.
Aradan 8-9 ay geçti abimin düğünü vardı, kaynanam yine gelmiş bizim yaşadığımız şehire ben torunumu görücem dedi.Tamam dedim görsün.Düğün yapmak üzere olduğumuzu öğrendi davetsiz geldi düğüne biz yine hiç bir şey yokmuş gibi davrandık.
Artık bize yatıya geliyor gelirken ablasınıda yanında getiriyordu ben çocukla onlara her hizmetimi yaptım ağırladım...
Eskilerden konuyu açtı bana bir gün düğünde bizden aldığı takıları borça gittiğini daha bizim ona borçlu olduğumuzu söyledi bende dayanamadım artık patladım , aramızda tartışma geçti ben çocuğumu alıp evime döndüm.Aradan 15 dk. geçti kapımı yumruklamaya sokağımızda bağrınmaaya başladı kendisi bende polisi aradım yerlere attı kendisini zar zor alıp götürdüler.
Bana tekrar msj lar gelmeye başladı çocuğum hakkındada küfürlü msj lar yazmış.Bende dayanamadım artık bunca yıl sus sus...Bende yazdım ona onun anladığğı dilden bir kaç msj.SİMDİİİ ESAS KONU ŞU;
Biz kapımızın önünde bağırıp çağırdığı bizi komşulara rezil ettiği için eşimle şikayetçi olmuştuk o da ifade verye gidince bizden şikayetçi olmuş fakat delil yetersizliğinden dava açılamamış.Şimdi bana kağıt geldi benim adıma tehtid ve hakaretten kamu davası açılmış oysa onun bana yazdıkları hala elimde şimdi ben sanık o ise müşteki konumunda sizce ne olur bu işin sonu bayanlar?
Konuyu uzatmamak için kısa yazdım lütfen bilgisi olan paylaşsın benim daha önce mahkemele hiç işim olmadı bilemiyorum beni neler bekliyor, okuyan herkese teşekkür ederim...

mesajlar önce kaynanandan gelmiş.sizin aleyhinize bir durum olacağını zannetmem ama gönderdiğiniz mesajların içeriği de önemli olabilir

allah yardımcın olsun canım iyi sabırlı mısın sen valla bence iyi bi avukat bulmalısın elinde olan delilleri ona göstermelisin

eşinle birlikte mi aradınız polisi?aralarında hiç mi bağ yok ben pek inanamadım yazdıklarınıza cok ilginç ya ne insanlar var ugrastıgınız olaylara bak hayret dogrusu. Allah sabır versın yanı

hmmm yani zor durum alla alla neden ugraşıyosa sonucu merak ediyorum çok üzüldüm

ne yapmaya çalıştığını bizde anlayamıyoruz eşim boşanmamızımı istiyorsun diyor.Cevap; hayır
Ardından bana msjlar geliyo istemiyorum seni ayırıcam diye düğün fotolarımızı kesip kesip bize postalıyor inanın o kadar psikolojimi bozduki artık hiç bir şeyden mutlu olamıyorum.

sanırım kayınvalidenizin psikolojisi bozuk. hiç normal davranışlar değil bunlar. hani anne gibi değil de, kocanızın eski karısı ya da eski sevgilisi gibi davranıyor.

aayy şaka gibi akıl sağlığının yerınde oldugundan emınmısınız sız?

telefon kayıtları mesajlarn dökümü çıkartılabiliyor canım sende çıkart en başından beri naptıysa önlerine sun

Hey Allahım ya..sizin yazdığınız mesajlar nasıl peki küfür falan var mı mesajlarda

şöyle anlatayım o benim çocuğum için hakaret içerikli msj yolladığı için bende ona onun bana yazdığı şeyleri geri ilettim yani biz şöyleysek sende böylesin gibi...Açıkça yazamıyorum çok ağır içerikli şeylerde vardı yazdığı.

ya var böyle takıntılı tipler..
eşimin bı arkadası nikahında koruma tutmustu annesi nikahı basmasın dıye..
kadının resımlerı cogaltıp parklara fılan asmıs bu şehrın f... si dıye.. manyak bıseydı yanı cocukları oldu 4 yasına gırdı hala aynı kadın bosatcam dıyomus baska bısey demıyomus.. cokta mutlular eşler cok sukur

sağol canım işin kötü tarafı mahkeme onun olduğu yerde görülecek sanırım yani şahit falan götürmem zor.

canım öncelikle çok geçmiş olsun. kadın tam bir edepsizmiş belli. sen öncelikle bi avukata danış. yanlış bilmiyorsam şahitin mahkemenin olduğu yere gitmesi şart değil. sen şahit gösteriyorsun şahit bulunduğu ildeki savcılığa gidip ifade verebiliyor. bunu avukatlar daha ii bilir. benim işle alakalı bi davamda şahit olan kız şehir dışındaydı. o zaman avukatım söylemişti bunu. sen elindeki delillere sahip çık. onun amacının seni kışkırtmak olduğu belli sen karşılık verincede zaman kaybetmemiş. sonuçta senin kapından götürüldüyse gelen polislerde durumu görmüşlerdir. benim tahminin kv birşey elde edemez bu davadan

telefon kayıtları mesajlarn dökümü çıkartılabiliyor canım sende çıkart en başından beri naptıysa önlerine sun

bunu bilmiyordum bana msj ların dökümü alınamıyor dendi karakolda birde bu süre içerisinde bir kaç hat değişikliği yapmak zorunda kaldım ulaşamamsı için şu an sadece tlfnumda kayıtlı olan 20 tane msjı var kesip yolladı bizim resimlerimiz var benim onda sadece 3 msjım var bunlardan ne çıkar onu çok merak ediyorum.

buarada boyle mesaj olayları ıle ılgılı esımınde bı davası olmustu hıcbısey yapmıolar merak etmeyın mahkeme ugrasmıo pek fazla bu tarz meselelerle sız yınede bı avukata danısın ama kafanıza takmanızı gerektırıcek bı durum yok kendınızı üzmeyin kafanız rahat olsun.

eşinle birlikte mi aradınız polisi?aralarında hiç mi bağ yok ben pek inanamadım yazdıklarınıza cok ilginç ya ne insanlar var ugrastıgınız olaylara bak hayret dogrusu. Allah sabır versın yanı

evet eşimle birlikte aradık ve eşimle birlikte gidip savcılığa suç duyurusunda bulunduk çünkü artık eşimde bezmiş durumda çalıştığı fabrikayı bile arayıp eşimi kötülediği için iş değişikliği yapmak zorunda kaldı eşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…