- Konu Sahibi bitli prenses
-
evet eşimle birlikte aradık ve eşimle birlikte gidip savcılığa suç duyurusunda bulunduk çünkü artık eşimde bezmiş durumda çalıştığı fabrikayı bile arayıp eşimi kötülediği için iş değişikliği yapmak zorunda kaldı eşim.
ya var böyle takıntılı tipler..
eşimin bı arkadası nikahında koruma tutmustu annesi nikahı basmasın dıye..
kadının resımlerı cogaltıp parklara fılan asmıs bu şehrın f... si dıye.. manyak bıseydı yanı cocukları oldu 4 yasına gırdı hala aynı kadın bosatcam dıyomus baska bısey demıyomus.. cokta mutlular eşler cok sukur
eşimin kardeşi olsa eminim bizimkidir o diycem ama yok. bizimki sadece bizimle değil benim ailemlede uğraşıyor annem eşime oğlum diye hitap ettiği için sen onun afedersiniz babasıylamı ..... diyor.yakında bende deliricem.
eşimin kardeşi olsa eminim bizimkidir o diycem ama yok. bizimki sadece bizimle değil benim ailemlede uğraşıyor annem eşime oğlum diye hitap ettiği için sen onun afedersiniz babasıylamı ..... diyor.yakında bende deliricem.
bu ne yaa ne yapmaya çalışıyor bu kadın? eşiniz üvey evlat falan mı? yoksa siz istenmeyen bir gelin misiniz?
hayır tam 3 kez istemeye geldi beni oğluna eşim tek çocuk babasıda eşim küçükken vefat etmiş, eşimde çalışmak için benim yaşadığım şehirdeki teyzesinde kalıyordu tanıştığımızda yani bekarkende çok sıkı fıkı değillermiş annesiyle...
sizin ikinci evliliğiniz mi?oyuzden mı sıe kullanılmıssın sen o cocuk benım torunum degıl dıo?
dava açılmadı şikayetçi olduk evet eşimde oldu şikayetçi daha anlatmadığım çok şeyler var bize yaşattığı.sorduğunuz soru başka ama ben merak ettim. eşinizle davacı mı oldunuz? annesini dava etti yani :26:
Kayınvaliden kesinlikle hasta ve bence çok tehlikeli bir insan...
Belki gözümden kaçmış olabilir ama kayınpederinden bahsetmemişsin hiç,hayattaysa eğer onun tepkisi nasıl?
Birde merak ettim,eşinin başka kardeşleri var mı,tek çocuk mu eşin?
oğlunu rezil ettiğini de hiç düşünmüyor bu kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?