Kaynanamla Mahkemeliğiz Sizce Sonuç Ne Olur Kızlar?

Allah sabır versın sıze canım ugrastıgınız seye bak bunu yapan bır anne sonucta bızde anneyız saglıklı bı ınsan hadı gelını gectım kendı oz ogluna yapmaz bunları bence kv problemlerı var hemde cıddı boyutta gorumcelerınız yada abısı falan yok mu onlar ne dıo bu duruma

eşimin kardeşi olsa eminim bizimkidir o diycem ama yok. bizimki sadece bizimle değil benim ailemlede uğraşıyor annem eşime oğlum diye hitap ettiği için sen onun afedersiniz babasıylamı ..... diyor.yakında bende deliricem.

yuuuhhh gerçekten çok sabırlısın sen kardeşim. hem de çok böyle kadını yaşlı maşlı demez parçalardım yaa

sizin ikinci evliliğiniz mi?oyuzden mı sıe kullanılmıssın sen o cocuk benım torunum degıl dıo?

bu ne yaa ne yapmaya çalışıyor bu kadın? eşiniz üvey evlat falan mı? yoksa siz istenmeyen bir gelin misiniz?

hayır tam 3 kez istemeye geldi beni oğluna eşim tek çocuk babasıda eşim küçükken vefat etmiş, eşimde çalışmak için benim yaşadığım şehirdeki teyzesinde kalıyordu tanıştığımızda yani bekarkende çok sıkı fıkı değillermiş annesiyle...

eee hem sizi çok istemiş hem de oğluyla çok da sıkı fıkı değilmiş ne istiyor ki psikolojik olarak rahatsız gibi geldi bana

sizin ikinci evliliğiniz mi?oyuzden mı sıe kullanılmıssın sen o cocuk benım torunum degıl dıo?

hayır canım eşiminde benimde ilk evliliğimiz ben sadece bir kez başkasıyla sözlenip ayrılmıştım o da çok kısa sürmüştü zaten onu başıma kakıyor.

Kayınvaliden kesinlikle hasta ve bence çok tehlikeli bir insan...

Belki gözümden kaçmış olabilir ama kayınpederinden bahsetmemişsin hiç,hayattaysa eğer onun tepkisi nasıl?

Birde merak ettim,eşinin başka kardeşleri var mı,tek çocuk mu eşin?

sorduğunuz soru başka ama ben merak ettim. eşinizle davacı mı oldunuz? annesini dava etti yani :26:

Kayınvalideniz bir ruh hastası.
Allahtan oğluda bunun farkında.
Neresinden tutsanız elinizde kalır.
Mesajlarınızı toparlayın , şahitlerinizi bulun karşı dava açın.
Maddi manevi ve bir daha asla görüşmeyin.
Böyleleri ne evlat ne de torun haketmiyor zaten.

Sizi korkutmak değil niyetim ama şu yazdıklarınızdan sonra bende bayağı bir korku uyandı açıkcası

bu kadın deli.ve size eşinize ve ya çocugunza cok cıddı sekılde zarar da verebılır bence bu yazdıklarınızı bı avukat sonrada mahkemede anlatmalısınız.Allah yardımcınız olsun boyle bır durumu ılk def duyuyorum acıkcası cok zor bır durum .

eşim tek çocuk canım babasıda o küçükken vefat etmiş maalesef.

hem oğlunu hem de kendini rezil ediyor. kayınvalidenin de bir ağırlığı olur. yol gösterici öğretici olur bu ise rakibe gibi davranıyor. çok tuhaf

arkadaşın dediği gibi gerçekten tavırları korkutucu. onu içeri attırmadan size gün yüzü yok bence. o yüzden sıkı bir avukat tutun.

Allah düşmanıma vermesin böyle akraba, kaynana... Sen hukuki destek al detaylı olarak bir avukatla konuş, neler yapman ve yapmaman gerekiyor öğren. sonra da ilişkini kes.
bazı insanlar iyi şeyleri o kadar hak etmiyor ki; biz onları zorla kendimize anne, babaanne falan yapmaya çalışarak kendi hayatımıza sokuyor ondan sonra da bu sıkıntılarla yaşanıyor.. uzak tutun uzak hayatınızdan uzak olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…