- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
- 208
- Konu Sahibi bitli prenses
-
merak ettim kaç yaşında kayınvalideniz?
dava açılmadı şikayetçi olduk evet eşimde oldu şikayetçi daha anlatmadığım çok şeyler var bize yaşattığı.
54 yaşında olucak bu sene
eşim tek çocuk canım babasıda o küçükken vefat etmiş maalesef.
Vay be eşiniz annesinden şikayetçi oldu haaa
Benimki canımıza kastetseler ailesinden şikayetçi olur mu bir düşüneyim
Cıkss sanmıyorum:26:
Bu hayatta tek dayanak olarak eşinizi görmüş,oda evlenince büyük bir nefretle size saldırıya geçmiş.Rakip olarak görüyor sizi....
Dediğim gibi kesinlikle hasta bir insan,hasta olmasa o kadar ağır laflar etmez,namusa laf edilmediği iftira edilmediği takdirde ne olursa olsun eş ailesiyle görüşülmesini düşünüyorum.Ama sizinki bambaşka birşey.Güvenliğiniz yok.Kendinizi düşünmeseniz,evladınızı düşünmek durumundasınız.
Birde eşiniz açısından bakıyorum,yani onun içinde gerçekten çok zor.Acıyı daha fazla hissediyordur eminim.Allah yardımcınız olsun.....Bir uzmanla falan görüşseniz aslında canım,nasıl olur.Tedavi falan olsa kayınvalideniz,yanaşmaz böyle birşeye belki ama ne bileyim ilaçlarla falan belki biraz olsun iyileşme olur.Çünkü o gerçekten bir hasta.
Anlattıklarınız ya çok eksik ya da aşırı derecede iyi niyetli ve gereksiz sabırlı bir insansınız.
En son duyduğunuz '' bu çocuk oğlumdan değil '' v.s ile başlayan ağza alınmayacak bu cümleden sonra size gelmek istemiş ve sizde '' ee hadi tamam gelsin'' demişsiniz.
Bu kadar da zulme susulmaz ki ?
....
Eşiniz bu dava konusunda ne diyor ? Bir avukata danışmalısınız..
ilk önce kv.nizin ruh sağlığından şüphe duydum.altınlar biriktimi gelip alıcam falan die normal bir insan söylemez..yada bu çocuk oğlumdan değil demek akıllı bir insanın yapacagı şeyler değil..
ayrıca şahit götüremem demişsin eşin bile senin şahidin olablir merak etme..dava büyük ihtimal kamu davasına dönecek..msjları silmediysen sende karşı dava açarsın olay senelerce uzar ve düşer..çok küçük bir ihtimal para cezası olablir..2-3.bin kadar..
ben burda 5 senedir hergün yaşamak zorunda kaldığım hayatı yazmaya kalksam hiç kimse uzun diye okumaz tabiki bazı şeyleri yüzeysel anlatıp geçmek zorundayım ama anlatmak istediğim tatsızlığı başlatan hep karşı taraf oldu inanmak zorunda değilsiniz ayrıca burda konum ağza alınmayacak laflardan sonra '' ee hadi gelsin'' demem değil davanın sonucunda neler karşılaşabilirim bunu merak edip konu açtım.
Eşimin isterse annesindende yana olabilir baskı uygulayacak değilim benim alttan almamdaki sebep anne oğul arasını açan kişi olmak istemiyorum sadece bu ama eşim davayı biz kazanıcaz diyor yani beni haklı görüyor.
Ben inanmadım değil, inanmak istemedim. Bu kadar zulme neden sustunuz diye merak ettim ?
Hakkınızın yedirmeyin. Anne oğul arasını açmak değil ki bu..
..
Anladım, dava hakkında konuşacaksak konuşalım yoksa susalım diyorsunuz, peki..
Dava sonucu ne olur bilemiyorum çünkü avukat değilim.
Bu yüzden bir avukata danışmalısınız diye yazdım, artık online bile sorulabiliyor merve.
Bu arada forumda avukatlara sorabileceğiniz hukuk bölümleri var, sorunuz sadece hukuk üzerineyse oraya açmalısınız konunuzu.
olay zaten kamu davasına dönüştü ben mahkemeye yanımda annem,babam,abim ve eşimi götürücem.Msjları hepsi değil ama 20 tanesi falan duruyor.
size hakaret ve tahrik içeren 1 tane msj bile olsa yeterli merak etmeyin..ama onları mahkemeye sunun mutlaka..eşinizi ve ailenizi de şahit yazdrırın
allah yardımcın olsun canım iyi sabırlı mısın sen valla bence iyi bi avukat bulmalısın elinde olan delilleri ona göstermelisin
Bana biri heleki kv bu sekild konusucam o cocuk oglumdan degil veya altinlar biriktimi almaya gelicem. İnan boğardim o kadini ben kim olursa olsun böyle konusmaya hakki yok.
Kbakma konu sahibi ama sende cok iyimsersin ben olsam bidaha yuzune bakmazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?