Kaynananın el öptürme mücadelesi

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Merhaba uzunca bir aradan sonra yine ben.Şimdi aramızda böyle bir mücadele var neden dicekseniz benim 73 yaşındaki babam bile elini öpmek için uzandığımızda geri çekiyorsa ben bu 60 yaşındaki süslü püslü Gençlerle yarış halinde olan kadının bana öpmem için uzanıp duran elini öpmek istemiyorum.Çünkü onda mesaj var ben senden üstünüm mesajı ben senden yaşlıyım değil.Kolaysa kızına uzatsın o eli,bacı kardeş gibi geziyor onunla.Bize gelince hünkar zannediyor kendini.O da inat etti uzatıp duruyor ben de nazikçe döndürüyorum elini.Bakalım nereye kadar gidecek bir cinnete bakıyor hepsi ama bakalım ne zaman?sizce kim haklı kim haksız?

Nasıl yani durup dururken mi elini uzatıyor?
Benim kayınvalidem 55 yaşında, ben yeri geldiği zaman öperim. Neden bu kadar büyüdü olay?

Nasıl bir ego ya bu..Allah böyle gelinlerden korusun..öpün evet üstünsün de kabul et nolcak yani nasil senin baban sana öptürmüyorsa kaynananda kizina öptürmüyo demek ..sizden de saygi gördügünü böyle hissetmeye calisiyo galiba..her ýönden böyle tavirliysaniz artik

Benim kv ve kp de hic opturmez bende buna bozuluyorum zaten bayramdan bayrama gidiyoruz yanlarina herseferinde opmek icin ben yelteniyorum ve red ediliyorum .kaynanam hemen sariliyor kp de tokalaşıp bırakıyor ..11 srnedir halaaa beni istemedikleri düşüncesine kapıliyorum...opuyum birak ala alaaaa ne olucak sa ..bak bende sinirlendim yine

öpme anam gönülden gelmeyen hiçbir şey için zorlama kendini.. Eğer kadın iyi niyetli temız yürekli olsaydı inat edip o eli her defasında uzatmazdı.. Gelin sevmıyor napalım der çekilirdi. O durumda zaten seninde içinde oluşurdu öpmek olayı. Kendin isterdin yanii..

Kvdeler bu tip gelinleri görünce
her gelin aynı olucak sandıkları için tüm sorun cikiyor galiba

ben kv her gittigimde operim haa tabi kaynanam ceker elini ama cekmeseydi de sorun degil buyukler sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…