Kaynananın el öptürme mücadelesi

Rahmetli nenemin bir lafı vardı ‘el öpmekle dudak aşınmaz’ ben de kayınvalideme elini öptürmek istemediği için, torunu olacak hala kendimi genç sandığı için sinir oluyorum. Bazen bize hiç yaranamadıklarını düşünüyorum benim annem herkese elini öptürür, seviyor valla

bende her gittiğimde öpüyorum nişanlmn annesinin elini..
gerçi son gittiğimde elini öpmek için uzattım o da uzattı ama hemen geri çekti anlamadım sonra uzerıne durmadım belki anlıktı diyee..

ben kv her gittigimde operim haa tabi kaynanam ceker elini ama cekmeseydi de sorun degil buyukler sonucta
neden çekiyor ki elini..
gerçi benm nişanlmn annesine de son gittiğimde hem uzatıp hem çekti elini anlamadım..
nişanmda da kadın bi mutsuzdu .. Lannn istenmeyen gelin miyim acaba ?

Kv senden üstün mü?
Bence evet

Yaşı yaşadıkları doğurup büyütüp sana verdiği evladı vs vs bu örnekler çoğaltılabilir

Ya da sizin anlayacağınız biçimde şunu diyeyim

Eşin karşına geçip “ senin baban benden üstün değil” dese ne hissederdin?

Arap eli opmeyle dudağın aşınmaz

Opuver sappuuur suuuppour biseycik olmaz

Zaten sen öyle opersen tiksinir belki

Bu karşılıklı ego savaşında sizin hayatınız epey zor olacak..
Konularınızı görür gibiyim şimdiden..

Konunuza gelince; Sizde bilemem de bizde büyüğün eli öpülür. El öpmekle ağız aşınmıyor.
Babanız öptürmüyorsa yaşlılığını kabullenememesindendir. Benim dayım da öptürmez mesela..

Ben kv ile her görüşmemizde elini öpmem yanaktan öpüşülür. Ama elini uzatsaydı da çevirip tokalaşacak kadar saygısızlaşmazdım..

Seni ben anladım , çunku benim de kv böyle.durduk yere dün görüştüğüm birinin zorla el öptürmesi bana da abes geliyor.hiç sevmediğim için bu adeti sanırım bizim evde de bayram dışı pek uygulanmaz.kv toplu bir mekana gitmişsek herkesin içinde kasılrak ağzıma tutuyor o yüzden asla sevmiyorum bu el öpme işini.
Bayramda seyranda sen isteyerek öpersin tabii ama sürekli ağzınıza elini yanaştırması çok garip bence.ben öpüyorum ama sorun çıkmasın diye.

Ex kv de kayınpeder de 40 larındaydı oğluna değil bana ev öptürürlerdi seve seve öperdim annem babamda bana öptürmez eski eşime öptürürdü iki ailenin ilk gelin damadıydık hevesti galiba ya da ne bileyim ne var bunu savaşa çevirecek anlamadım aklıma bir gün böyle bir şey gelmedi öpün geçin

Opülse ne olur ki, aranızdaki üstünlüğü el öpmeyle mi biçiyorsunuz .

El öpmeyi ben genel olarak sevmiyorum ve karşimdaki insan +70 yaşinda filan degilse kimsenin elini öpmüyorum. 70 yaşinin uzerinde ve sevdigim biriyse anlamayacagi icin kirilmasin diye operim ama onun disinda kimsenin elini öpmüyorum hiç hoş gelmiyor bana. Abartilacak, cinnet gecirilecek bir durum yoo ayrica.

Benim kayinvalidem de markete gitmek icin cikip gelsem el uzatır 1 saat önce orada degilmisim gibi. Ben de el öpmeyi değil genel olarak sarılıp öpmeyi çok sevmem. Saçma gelir bazen yaparim bazen görmezden gelirim. Sakın olun bence sizdeki negetifligi görünce guç mücadelesine girmiş belli ki. Öpmek istemiyorsanız öpmeyi ama bu yaştan sonra değiştiremezsiniz kendinize sıkıntı yapmayın bu kadar

Aynen nerdeyse markete gitsem dönüşte öptürecek.Kasılarak elini uzatmasından hoşlanmıyorum.

Artik adi kayinvalide ya ne yapsa kotu gelecek
Öp sende ne olacak demekki o genclerle yaris halinde olmasina ragmen elinin opulmesinden rahatsiz olmuyo esinin annesi o disardan birisi degilki

Öpceksin tabiki bu bizim geleneksel bir adettimizdir Farzetki kendi annen ana ata 4 dür derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…