neden çekiyor ki elini..ben kv her gittigimde operim haa tabi kaynanam ceker elini ama cekmeseydi de sorun degil buyukler sonucta
Ex kv de kayınpeder de 40 larındaydı oğluna değil bana ev öptürürlerdi seve seve öperdim annem babamda bana öptürmez eski eşime öptürürdü iki ailenin ilk gelin damadıydık hevesti galiba ya da ne bileyim ne var bunu savaşa çevirecek anlamadım aklıma bir gün böyle bir şey gelmedi öpün geçinMerhaba uzunca bir aradan sonra yine ben.Şimdi aramızda böyle bir mücadele var neden dicekseniz benim 73 yaşındaki babam bile elini öpmek için uzandığımızda geri çekiyorsa ben bu 60 yaşındaki süslü püslü Gençlerle yarış halinde olan kadının bana öpmem için uzanıp duran elini öpmek istemiyorum.Çünkü onda mesaj var ben senden üstünüm mesajı ben senden yaşlıyım değil.Kolaysa kızına uzatsın o eli,bacı kardeş gibi geziyor onunla.Bize gelince hünkar zannediyor kendini.O da inat etti uzatıp duruyor ben de nazikçe döndürüyorum elini.Bakalım nereye kadar gidecek bir cinnete bakıyor hepsi ama bakalım ne zaman?sizce kim haklı kim haksız?
öpme anam gönülden gelmeyen hiçbir şey için zorlama kendini.. Eğer kadın iyi niyetli temız yürekli olsaydı inat edip o eli her defasında uzatmazdı.. Gelin sevmıyor napalım der çekilirdi. O durumda zaten seninde içinde oluşurdu öpmek olayı. Kendin isterdin yanii..
Aynen nerdeyse markete gitsem dönüşte öptürecek.Kasılarak elini uzatmasından hoşlanmıyorum.Benim kayinvalidem de markete gitmek icin cikip gelsem el uzatır 1 saat önce orada degilmisim gibi. Ben de el öpmeyi değil genel olarak sarılıp öpmeyi çok sevmem. Saçma gelir bazen yaparim bazen görmezden gelirim. Sakın olun bence sizdeki negetifligi görünce guç mücadelesine girmiş belli ki. Öpmek istemiyorsanız öpmeyi ama bu yaştan sonra değiştiremezsiniz kendinize sıkıntı yapmayın bu kadar
Öpceksin tabiki bu bizim geleneksel bir adettimizdir Farzetki kendi annen ana ata 4 dür derlerMerhaba uzunca bir aradan sonra yine ben.Şimdi aramızda böyle bir mücadele var neden dicekseniz benim 73 yaşındaki babam bile elini öpmek için uzandığımızda geri çekiyorsa ben bu 60 yaşındaki süslü püslü Gençlerle yarış halinde olan kadının bana öpmem için uzanıp duran elini öpmek istemiyorum.Çünkü onda mesaj var ben senden üstünüm mesajı ben senden yaşlıyım değil.Kolaysa kızına uzatsın o eli,bacı kardeş gibi geziyor onunla.Bize gelince hünkar zannediyor kendini.O da inat etti uzatıp duruyor ben de nazikçe döndürüyorum elini.Bakalım nereye kadar gidecek bir cinnete bakıyor hepsi ama bakalım ne zaman?sizce kim haklı kim haksız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?