Kaynananın el öptürme mücadelesi

neden çekiyor ki elini..
gerçi benm nişanlmn annesine de son gittiğimde hem uzatıp hem çekti elini anlamadım..
nişanmda da kadın bi mutsuzdu .. Lannn istenmeyen gelin miyim acaba ?
yok herkese karsi oyle kimse opmesin ben neyim ki opuyorlar diyor.yani iyi dusunceyle yapiyor tabi sizinkini bilmiyorum

sen haksızsın öpsen ne kaybedeceksin ki böyle kendi kendini doldurup bilenmek yerine öp geç. öpünce ne o yücelcek ne sen küçülceksin.

Bu ne Ego Bacım ??? Sen Utanmıyor musun Yaşlı kadın ile Sidik Yarıştırmaya ? Sanane süslü püslüsünden.. Benden Büyük herkesin elini öperim ben Sorunda etmem..

El öpmekten bende nefret ederim, benim Ananem Dedem bile el öptürmez ama eşimin sülalesi bayılıyor. Uyuz bir durum şu el öpmek

Ben de gıcık oluyorum bu mucur mucur el öpme hallerine
Bayram haricinde çekemiyorum
Sanki kaynana kırk yılda bir bayramdan bayrama görülen insanda her gördüğünde illa eli öpülmeli
Bildiğin karşındakine ben senin üstünüm mesajı

O kadının elini nasıl çeviriyorsunuz bunu merak ettim. Öpün yani ne olacak ki.

Derde bak Allahıımmm sana geliyorum.
Öpsen ne olur ki incilerin mi dökülür

El öpme olayından hiç hoşlanmıyorum ya. Ne gerek var neden yani neden

Öpseniz ne olacak ki? İktidar yarışına ne gerek var ayrıca uzatılan eli, sıze afdedılemez hatalar yapmadıgı surece döndürmenizi de cok saygısızca buldum

Ayıp ediyorsunuz karsinizdaki insan esinizi dunyaya getirmis sevmeyebilirsiniz ama buyugunuz saygi duymaniz gerekir. Ego kasmaya gerek yok uc gunluk dunyada opuver duasini al sevmedigin seyler olur arada soyleyiver kadin belli ki sizden gereksiz tavir gormus arkadasi gibi goremiyo saygi bekliyo.

Daha once kalbini kiracak kendinden uzaklastiracak ciddi hatasi oldu mu kayinvelidenin ?

Bende kaynanamın elini öpmem. Ama o da elini uzatmaz bana. Eşime de uzatmıyor hemen sarılıyor bize. zaten de yaşlı değil ama kayınpederin elini öperim. Bir şey yok ki bunda. Öpün. Eşiniz için öpün. El öpmekle bir şey kaybedilmez. Eşinizin gönlünü alırsınız. Bırakın kızıyla olan diyaloğunu. O onun kızı siz gelini. Tabii farklı davranacak. Aynı diyen de çok azdır.

El öpmeklr ağız kirlenmez.

Egosunu tatmin ediyorsa, bırak devam etsin.

Öp be ne olacak başlarda kaynanamında olurdu öyle hareketleri kendisine saygı duymasamda öpüyorum öylesine boşver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…