- 25 Haziran 2016
- 7.613
- 13.639
- 248
yok herkese karsi oyle kimse opmesin ben neyim ki opuyorlar diyor.yani iyi dusunceyle yapiyor tabi sizinkini bilmiyorumneden çekiyor ki elini..
gerçi benm nişanlmn annesine de son gittiğimde hem uzatıp hem çekti elini anlamadım..
nişanmda da kadın bi mutsuzdu .. Lannn istenmeyen gelin miyim acaba ?
HahahaKız ne var öp arada da lafı yapıştır yaşlı insanların eli yımşak yımşak oluyo ne güzel öpmesi diye
Bende kaynanamın elini öpmem. Ama o da elini uzatmaz bana. Eşime de uzatmıyor hemen sarılıyor bize. zaten de yaşlı değil ama kayınpederin elini öperim. Bir şey yok ki bunda. Öpün. Eşiniz için öpün. El öpmekle bir şey kaybedilmez. Eşinizin gönlünü alırsınız. Bırakın kızıyla olan diyaloğunu. O onun kızı siz gelini. Tabii farklı davranacak. Aynı diyen de çok azdır.Merhaba uzunca bir aradan sonra yine ben.Şimdi aramızda böyle bir mücadele var neden dicekseniz benim 73 yaşındaki babam bile elini öpmek için uzandığımızda geri çekiyorsa ben bu 60 yaşındaki süslü püslü Gençlerle yarış halinde olan kadının bana öpmem için uzanıp duran elini öpmek istemiyorum.Çünkü onda mesaj var ben senden üstünüm mesajı ben senden yaşlıyım değil.Kolaysa kızına uzatsın o eli,bacı kardeş gibi geziyor onunla.Bize gelince hünkar zannediyor kendini.O da inat etti uzatıp duruyor ben de nazikçe döndürüyorum elini.Bakalım nereye kadar gidecek bir cinnete bakıyor hepsi ama bakalım ne zaman?sizce kim haklı kim haksız?
Kız ne var öp arada da lafı yapıştır yaşlı insanların eli yımşak yımşak oluyo ne güzel öpmesi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?